nerde takıldın canım
benim ki hep solumda el dobleriyle dinledigimdede doktor ultrasonda bakarkende hep solumda buluyor
meneksenın yanındakı sıfırla kutucunu doldurdum altına yazı yazdım kaydet dedım ama olmadıkı
belki mesaj sayın yetmiyordur canım
yakında heryerde olacaklar inşallah
kız bu melis bana cevap vermeden çıktımı yahu ?
hmm oyle bırseymı warkı canımm
bende bugece solumda hıssttım pasamıı ozge cokguzeldıı
dıkkat et canım sutunu ıhmal etme emı....bızde ıyıız bugune prensımle uyandım resmne damla cok heyecan werıcydı ya onu hıssettım superdııı
senin küçük beydemi sağı mekan yapmış benimkide sağımda
geçmiş olsun canım görümcem diyordu erkek çocuk anneyi dişinden eder diye bizimkiler parça parça kazı çalışması gibi bir ucundan başladılar kırmaya benimde azı dişim yanagıma deydikçe huylanıyorum doktorum hiç bir sakıncası yok dedi işlemlar hakkında bilgilendir beni dedi sadece...onura ispiyonladın mı orkanı
walla oyle olmus neslı
eewt damla muthıs yaa sımdı heyecanla tekrarını beklıyorumm....tekrrlar dımıçook güzel bi duyguymuş insan inanamıyor nasıl bi mucize olduğuna..Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
şimdi sağda ama sağı solu belli olmuyor Özge teyzesi heryerden dürtebiliyor yaramazım
yani böyle kalmasının bi sakıncası yoktur di mi ? ben idare edebildiğim kadar ediyim diyorum.Nasıl bi tedavi olur ki şimdi oraya..Hayatımda hiç dişim kırılmadı bi tane dolgum var 15 sene önce yapıldı.Dişlerim çok sağlıklıydı ama oğlum sağolsun çekiyo demek kalsiyumu. Yok söylemedim üzülür şimdi sorunları son raddeye kadar söylemiyorum ona.Uzakta olunca küçücük bişeyi bile büyütüyor kafasında..Bende söylemiyorum o yüzden..Ne kadarrrr düşünceliyim dimiiii
evet canım belli bir mesajın üstündekiler yazıyor seninde az kalmıştır bir kaç gn sonra tekrar deneyelim.ayy bende 1 2 haftaya hissederim galiba çok merak ediyorum ya sizler anlattıkça
çatlarım şimdi ben ya.bilen varsa bana cuvap versin bakiim.hani buna erkek demişlerdi önce ya aktım kızım felan demiş bi mesajda şaşırdım.yani nasıl olmuş başka doktor mu demiş kız diye yani hikayesini anlatsın dedim ama çıkmışşş
ozel msj degıl dımı cnm burdakı ıletıler.....ya walla bende senn gıbı merak edıyordum hepp sonunda psam annesını yokladı sanada yakındr
çatlarım şimdi ben ya.bilen varsa bana cuvap versin bakiim.hani buna erkek demişlerdi önce ya aktım kızım felan demiş bi mesajda şaşırdım.yani nasıl olmuş başka doktor mu demiş kız diye yani hikayesini anlatsın dedim ama çıkmışşş
canım doktor kesin olarak kız dedi ilk gittiği de zaten % 50 demişti ama sahilimiz geliyor
melıs pıpısını yedrdı oglana cnm
canım doktor kesin olarak kız dedi ilk gittiği de zaten % 50 demişti ama sahilimiz geliyor
eewt damla muthıs yaa sımdı heyecanla tekrarını beklıyorumm....tekrrlar dımı
ay çok sevindim ya.valla allah kalbine göre vermiş.kız benim cücükte değişirmi acaba kıza benziyo demişti ya belkim amaann benimki değişmes ya.neyse hayırlısı:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?