tabi tekrarlıycak hatta saatlerini bile öğrendim ben artık..Mesela yemekten 10 dakika sonra bekliyorum resmen çıldırıyo uzun süre tekmeliyo. Sabah uyandırıyor sanırım acıkıyor ben öyle tahmin ediyorumhemen hemen her saat hissediyorum artık. Ama hissetmediğinde sakın endişelenme başlarda çok istikrarsız oluyor.Mesela ben arka arkaya 4-5 gün düzenli hissettim sonra 1 gün hiç sesi çıkmadı ödüm koptu. Aslında o hareket ediyor ama sen hissetmiyo olabiliyosun. Büyüdükçe kuvvetleniyorlar.
kesinleşmedi dimi canım seninki
çook güzel bi duyguymuş insan inanamıyor nasıl bi mucize olduğuna..Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
şimdi sağda ama sağı solu belli olmuyor Özge teyzesi heryerden dürtebiliyor yaramazım
yani böyle kalmasının bi sakıncası yoktur di mi ? ben idare edebildiğim kadar ediyim diyorum.Nasıl bi tedavi olur ki şimdi oraya..Hayatımda hiç dişim kırılmadı bi tane dolgum var 15 sene önce yapıldı.Dişlerim çok sağlıklıydı ama oğlum sağolsun çekiyo demek kalsiyumu. Yok söylemedim üzülür şimdi sorunları son raddeye kadar söylemiyorum ona.Uzakta olunca küçücük bişeyi bile büyütüyor kafasında..Bende söylemiyorum o yüzden..Ne kadarrrr düşünceliyim dimiiii
2lide erkeğe benzior demişti ama ben klitorisle karıştırılabilir dediğimde ihtissını ne üzerine yaptın diye dalga geçmiştiya şekerim hani doktor erkek demişti.üzülüyodun hani ben kız istiyom diyodun.dimi sonra kız mı dedi doktorlar ha canım *?
çamlıca cnmmelısss sen ıstanbulda ne tarafta otuyorsun cnmm
evet yaa koca kafalı orantısız abuk bi tip olcak sanırım bnmkisi inşallah ayşegül oğluna almaktan vazgeçmezbak sen demek damlada diş magduru oldu çok komik oldu eşim dalga geçiyor ben senin saçının teline kıyamazken oglun dişini kırdı diyor:)sen sahilimizi gördün bugün ne güzel 19 başı demek ha doca dafalım yerim ben onu
öyle söylentiler var ama gözümle görmedim
bencede git canım en azından merakın geçerevet benziyo demişti sadece. ama öyledir bence ya. daha da doktora gitmedim. bugünlerde gitsem diyorum ama bakalım artık.
2lide erkeğe benzior demişti ama ben klitorisle karıştırılabilir dediğimde ihtissını ne üzerine yaptın diye dalga geçmiştisonraki kontrolde göstermedi ben dedim temem kız en son gittim kız kesinleşti bugün 4boyutluda bile gördük kızımıı
çamlıca cnm
evet yaa koca kafalı orantısız abuk bi tip olcak sanırım bnmkisi inşallah ayşegül oğluna almaktan vazgeçmez
ahaha ulan kendi kahkahamdan boğuluordummm
aşk olsum melis ya sahilimiz güzel, kız gibi bir kız olacak hemde sana ragmen aldıgın formalara ragmen
çook güzel bi duyguymuş insan inanamıyor nasıl bi mucize olduğuna..Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
şimdi sağda ama sağı solu belli olmuyor Özge teyzesi heryerden dürtebiliyor yaramazım
yani böyle kalmasının bi sakıncası yoktur di mi ? ben idare edebildiğim kadar ediyim diyorum.Nasıl bi tedavi olur ki şimdi oraya..Hayatımda hiç dişim kırılmadı bi tane dolgum var 15 sene önce yapıldı.Dişlerim çok sağlıklıydı ama oğlum sağolsun çekiyo demek kalsiyumu. Yok söylemedim üzülür şimdi sorunları son raddeye kadar söylemiyorum ona.Uzakta olunca küçücük bişeyi bile büyütüyor kafasında..Bende söylemiyorum o yüzden..Ne kadarrrr düşünceliyim dimiiii
senin küçük beydemi sağı mekan yapmış benimkide sağımda
ben gelene kadar oğlumun isimine yorum yaparmısınız rica etsem
soyadımızla birlikte yazacam uyumunada bakabilirseniz
tolga savaş
2lide erkeğe benzior demişti ama ben klitorisle karıştırılabilir dediğimde ihtissını ne üzerine yaptın diye dalga geçmiştisonraki kontrolde göstermedi ben dedim temem kız en son gittim kız kesinleşti bugün 4boyutluda bile gördük kızımıı
çamlıca cnm
evet yaa koca kafalı orantısız abuk bi tip olcak sanırım bnmkisi inşallah ayşegül oğluna almaktan vazgeçmez
ahaha ulan kendi kahkahamdan boğuluordummm
canim kırılan dise bole o renkte hamur gibi bisey koyup lazerle sogutuyolar. hemn tas gibi oluyo torpuleyip eski haline getiriyolar. uzun isler yok. igne yok bisey yok. bende iki tane varkendi disin gibi.
pelin sen Concord neo almış mıydın yanlış mı hatırlıyorum
benim kız öyle bi yerde durmuyo bi sağdan tekmeler savuruyo bi soldan göbek deliğine kadar çıkıyo hangisi el hangisi ayak bilemiyorum
ben geldım yıne :80:kızlarr bısey soracagımm ya catlak ıcın olusmaması ıcın ne kullanıyorsunuz:44:
bende göbişimi ekledim kızlar
Damlaaaaaa,,,,
Gecen gece icin kusura bakma nette sorun oldu dustum bidahada giremedim. Daha dogrusu sole internet calisiyo tum sitelere girebiliyorum ama kk yi acmiyo. Neyse yeni duzeldi. Gecmisi okuyorum bi yandan ama daha 100 sayfam varrr:84:
ben geldım yıne :80:kızlarr bısey soracagımm ya catlak ıcın olusmaması ıcın ne kullanıyorsunuz:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?