2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

anladım canımm ya onu hıssttımya cıdden canıma can geldıgını anladım yaa bugun hep konustum oglumlaa ayyy yerım ben bu mınıklerı yaa hayrlısyla dogsalar da inşşş

ay benim düşünceli annem iyi etmişsin söylememekle ogluna kızmasın sen nasıl benim karımın dişini kırarsın diye:)doktorum agrı yoksa idare edebildigin kadar et demişti bana ama senin dolgu düşmezmi peki ben idare edemiycem galiba çünkü diger taraftanda 20lik dişim agrı yapıyor bi şekilde dişçi yolu göründü bana calsiyum canavarları geliyoooor

ya şekerim hani doktor erkek demişti.üzülüyodun hani ben kız istiyom diyodun.dimi sonra kız mı dedi doktorlar ha canım *?
2lide erkeğe benzior demişti ama ben klitorisle karıştırılabilir dediğimde ihtissını ne üzerine yaptın diye dalga geçmişti sonraki kontrolde göstermedi ben dedim temem kız en son gittim kız kesinleşti bugün 4boyutluda bile gördük kızımıı
melısss sen ıstanbulda ne tarafta otuyorsun cnmm
çamlıca cnm
evet yaa koca kafalı orantısız abuk bi tip olcak sanırım bnmkisi inşallah ayşegül oğluna almaktan vazgeçmez
öyle söylentiler var ama gözümle görmedim

ahaha ulan kendi kahkahamdan boğuluordummm

evet benziyo demişti sadece. ama öyledir bence ya. daha da doktora gitmedim. bugünlerde gitsem diyorum ama bakalım artık.
bencede git canım en azından merakın geçer
bende yalan yoook

aşk olsum melis ya sahilimiz güzel, kız gibi bir kız olacak hemde sana ragmen aldıgın formalara ragmen

aşk olsum melis ya sahilimiz güzel, kız gibi bir kız olacak hemde sana ragmen aldıgın formalara ragmen

11 ve 13. haftalarda 2 ayrı dr burnuna laf etti kızmın ne büyük diye
bugünde kafası büyük çıktı bacakalrı görsen çırpı gibiydi
daha ne olsun ya drlar dio ben bişi demiorum ayoll

birde hep derim bizim ailede kimseye yavrusu şahin gözükmez öle gerçekçi bir aileyiz

canim kırılan dise bole o renkte hamur gibi bisey koyup lazerle sogutuyolar. hemn tas gibi oluyo torpuleyip eski haline getiriyolar. uzun isler yok. igne yok bisey yok. bende iki tane var kendi disin gibi.

hmm karsıdasın sen canımm

canim kırılan dise bole o renkte hamur gibi bisey koyup lazerle sogutuyolar. hemn tas gibi oluyo torpuleyip eski haline getiriyolar. uzun isler yok. igne yok bisey yok. bende iki tane var kendi disin gibi.

ayy ciddi misin valla içime su serptin o zaman ben 2 hafta sonra doktora gidicem ona da sorup gidiyim diş doktoruna..Tamamı parçalanmadan halletsin şu işi.Ben neler kurdum kafamda bi bilsen yok kanal tedavisi yok dişimi çekmeler yerine takma diş yapmalar bilmiyorum ki diş hekimi kültürü sıfır bende.. bi jinekologtan korkardım bi de diş doktorundan maşallahım var ahahaha

pelin sen Concord neo almış mıydın yanlış mı hatırlıyorum

Damlaaaaaa,,,,
Gecen gece icin kusura bakma nette sorun oldu dustum bidahada giremedim. Daha dogrusu sole internet calisiyo tum sitelere girebiliyorum ama kk yi acmiyo. Neyse yeni duzeldi. Gecmisi okuyorum bi yandan ama daha 100 sayfam varrr:84:

Damlaaaaaa,,,,
Gecen gece icin kusura bakma nette sorun oldu dustum bidahada giremedim. Daha dogrusu sole internet calisiyo tum sitelere girebiliyorum ama kk yi acmiyo. Neyse yeni duzeldi. Gecmisi okuyorum bi yandan ama daha 100 sayfam varrr:84:

tamam kuzum sorun değil..Sonra soruma cevap ver ama

ben geldım yıne :80:kızlarr bısey soracagımm ya catlak ıcın olusmaması ıcın ne kullanıyorsunuz:44:

kendi kullandıklarımı yazıyorum: hergün 2 defa Mustela,duştayken bebe yağı, duştan sonra kakao yağı sürüyorum. Tüm bunlara rağmen çatlarsam oğluma madalya vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…