ayy ciddi misin valla içime su serptin o zaman ben 2 hafta sonra doktora gidicem ona da sorup gidiyim diş doktoruna..Tamamı parçalanmadan halletsin şu işi.Ben neler kurdum kafamda bi bilsen yok kanal tedavisi yok dişimi çekmeler yerine takma diş yapmalarbilmiyorum ki diş hekimi kültürü sıfır bende.. bi jinekologtan korkardım bi de diş doktorundan maşallahım var ahahaha
tamam kuzum sorun değil..Sonra soruma cevap ver ama
kendi kullandıklarımı yazıyorum: hergün 2 defa Mustela,duştayken bebe yağı, duştan sonra kakao yağı sürüyorum. Tüm bunlara rağmen çatlarsam oğluma madalya vericem
:80::80::80:canım sen yok zayıfsın eger vucudun kılo almaya elwerıslı degılse catlak olur derın ılk defa esneyecek cunku...ya bu catlagın caresı bulunamadımı
git canim ama dedigim seyden doktora bahset. senin bildigini bilmezse vidali falan yapalim derben çapada yaptirmistim. emekli sandigi 40 lira verdim..2 diş için 4 sene oldu
aaa İnci okumamış olayım bu yazdığını!! İştahın ilaç içsen de içmesen de açılıcak zaten.Omega3 önemli kuzum al lütfen bi an önce..Ayrıca iştahımda değişiklik olmadı benim 2 aydır kullanıyorum..
tamam canım annemin arkadaşının eşi diş hekimi yarın ara söyle dedim böyle böyle bişi yapılıyomuş ondan yaparsa giderim yoksa elletmem dişimi ilaç falan almam dedim.Annem yarın konuşucak yapıyosa ona giderim yapmazsa başka yer bulurum doktorumla konuşup. Senin de benim ki gibi mi olmuştu Buketçim? azı dişim dilimin tarafı kırık sadece yanak kısmı ve arkası tutuyor şu anda. İçinde de dolgu var. Dediğin işlem uygulanır herhalde di mi bu durumda?
tamam kuzum sorun değil..Sonra soruma cevap ver ama
kendi kullandıklarımı yazıyorum: hergün 2 defa Mustela,duştayken bebe yağı, duştan sonra kakao yağı sürüyorum. Tüm bunlara rağmen çatlarsam oğluma madalya vericem
ya şimdi şöle oldu geçen hafta doktora gittiğimde iştahım pek yok falan demiştim doktora. o da o zaman sana omega3 yazayım o iştahını açar demişti yani ben bişey demesem vereceği de yoktu.. hergün zaten bi avuç ceviz haftada 1 balık yiyorum :26: yetmezmiiiiolmadı alırım
kc haftalık bebisin? benm daha once gittigm doktor erkek olma ihtimali yuksek demisti ama kordonmu tam anlayamamıstı 13. hftalıkkken.ins mehmet bey kesin bisiy soyler ikimizede:)
gelinime iyi bak...malzemeden çalma
ben gelene kadar oğlumun isimine yorum yaparmısınız rica etsem
soyadımızla birlikte yazacam uyumunada bakabilirseniz
tolga savaş
badem yağı,kakao yağı,bebe yağı,mustela benim bildiğim bunlar kullanılıyor
bu gece doyamadımmm
hala bişiler yiyorum ama ıvırzıvır çikolata falan
canımda çok sıkılıorrr ufffff uykumda yokk napcam ben yaaaaa
ahahah özge bu gece tam formundasın ahahah
doktor arkadaşlarımın tavsiyesi ile saf üzüm çekirdeği yağı kullanıyorum şuana kadar sorun yok
:80::80::80:canım sen yok zayıfsın eger vucudun kılo almaya elwerıslı degılse catlak olur derın ılk defa esneyecek cunku...ya bu catlagın caresı bulunamadımı
Evet bende aldim. Quantum modeli var bende. O donem cok arastirdim. Bikere ana kucaginin tek elle falan takilip cikariliyo olmasi cok iyi. Quantumda sisme teker biliyosundur zaten daha saglikliymis ve ses yapmiyomus bozuk yoksa vs...
Senin sorun varsa ben ona gore cevapliyim.
Hiiicccc bide manevrasi cok iyi. 4 teker aslinda biliyosun ama on iki teker birbirine yakin oldugu icin manevra 3 teker gibi biyerden cikarken denge 4 teker gibi...
banyoda bebeyağı kullanma nasıl oluor yaaa ben banyodan sonra bebeyağı sürerdim şimdi çatlak kremi sürüorum ama hergün deil banyodan banyoyaa ztn bnm üşengeçliğim nolcak bilmiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?