2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

git canim ama dedigim seyden doktora bahset. senin bildigini bilmezse vidali falan yapalim der ben çapada yaptirmistim. emekli sandigi 40 lira verdim..2 diş için 4 sene oldu

:80::80::80:canım sen yok zayıfsın eger vucudun kılo almaya elwerıslı degılse catlak olur derın ılk defa esneyecek cunku...ya bu catlagın caresı bulunamadımı

git canim ama dedigim seyden doktora bahset. senin bildigini bilmezse vidali falan yapalim der ben çapada yaptirmistim. emekli sandigi 40 lira verdim..2 diş için 4 sene oldu

tamam canım annemin arkadaşının eşi diş hekimi yarın ara söyle dedim böyle böyle bişi yapılıyomuş ondan yaparsa giderim yoksa elletmem dişimi ilaç falan almam dedim.Annem yarın konuşucak yapıyosa ona giderim yapmazsa başka yer bulurum doktorumla konuşup. Senin de benim ki gibi mi olmuştu Buketçim? azı dişim dilimin tarafı kırık sadece yanak kısmı ve arkası tutuyor şu anda. İçinde de dolgu var. Dediğin işlem uygulanır herhalde di mi bu durumda?

ya şimdi şöle oldu geçen hafta doktora gittiğimde iştahım pek yok falan demiştim doktora. o da o zaman sana omega3 yazayım o iştahını açar demişti yani ben bişey demesem vereceği de yoktu.. hergün zaten bi avuç ceviz haftada 1 balık yiyorum :26: yetmezmiiii olmadı alırım

canim tel takılıydı bende.. disler duzelince iki disim kucuk kaldi. onlari once iice kucultup nokta gibi bırakıp sonra o dise hamuru sardilar. lazerle sogutup torpulediler.. ama disin icinde iltihap curuk olmucak.. sen sole onlar anlar zaten.. disin curusede o curumuyo

Evet bende aldim. Quantum modeli var bende. O donem cok arastirdim. Bikere ana kucaginin tek elle falan takilip cikariliyo olmasi cok iyi. Quantumda sisme teker biliyosundur zaten daha saglikliymis ve ses yapmiyomus bozuk yoksa vs...
Senin sorun varsa ben ona gore cevapliyim.
Hiiicccc bide manevrasi cok iyi. 4 teker aslinda biliyosun ama on iki teker birbirine yakin oldugu icin manevra 3 teker gibi biyerden cikarken denge 4 teker gibi...

gelinime iyi bak...malzemeden çalma

bu gece doyamadımmm

hala bişiler yiyorum ama ıvırzıvır çikolata falan

canımda çok sıkılıorrr ufffff uykumda yokk napcam ben yaaaaa

iyi akşamlar kızlar...
cuma yada pztsi gidecm dr randevusunu bugüne çektim.hospitalıuma gidiyim dedim güya araştırdım ya:))
neyse daha ilk anda falso verdi hasta kabuldekiler bi nursuz,yüzü asık bu kadar olur yok sizin şuyunuz yok ssk kalı değilsiniz ya dedim nasıl olur geçn hafta ilaç aldım tahlil yaptırdım yok dediler alamayız neyse güzel postalandık.Ya olamz böle bi hastane insan bi araştırır neden bizde gözükmüyo diye elimize parayı verip yolladılar.
bende medicanaya gittim çokda memnun kaldım ilk kapıdan girer girmez güler yüzlülük(belki paradandır ooo hamile alın bunu:))) neyse hasta kabuldede çok iyidi ve hiç bisıkıntı yaşamadım dr.da çok güler yüzlüydü herşeyi sordu,neler yapmam gerektiğini soledi sözün kısası çok memnun kaldım.
ve kesin kızım oluyomuş çok mutlu oldum belirsizlik ortadan kalktı.bebişim çok iyi gelişimi hareketleri inşallah hep bole devam eder.bende iyiymişim.tansiyonumda gayet iyi...ama 2 kilo fazla almışım:)))

banyoda bebeyağı kullanma nasıl oluor yaaa ben banyodan sonra bebeyağı sürerdim şimdi çatlak kremi sürüorum ama hergün deil banyodan banyoyaa ztn bnm üşengeçliğim nolcak bilmiorum

:80::80::80:canım sen yok zayıfsın eger vucudun kılo almaya elwerıslı degılse catlak olur derın ılk defa esneyecek cunku...ya bu catlagın caresı bulunamadımı

olmasıııınnnn olmasııııınnn çaresi yok lütfen olmasııınnn :84: olursa da oğlumun canı sağolsun o büyüyünce bulunur çaresi götürür beni yaptırır artık :82:

ben neo yu inceledim karar da verdim. Tek kararsızlığım modeli.. quanumda bana cazip gelen tek şey şişme teker olması.2010-2011 model arasında da çanta boyut farkı var. ama ben en çok 2010 modelin renklerini beğeniyorum. bide şimdi 2010 da joker kampanya yapmış hem ayak örtüsü veriyo hem de 300 liralık hediye çeki. Bu da bana çok cazip geldi.park yatagı bedavaya gelicek..

banyoda bebeyağı kullanma nasıl oluor yaaa ben banyodan sonra bebeyağı sürerdim şimdi çatlak kremi sürüorum ama hergün deil banyodan banyoyaa ztn bnm üşengeçliğim nolcak bilmiorum

aynen bende bı usenıyorumkı soguk suguk suremıyom yazın zewkle surerız herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…