2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

banyoda bebeyağı kullanma nasıl oluor yaaa ben banyodan sonra bebeyağı sürerdim şimdi çatlak kremi sürüorum ama hergün deil banyodan banyoyaa ztn bnm üşengeçliğim nolcak bilmiorum

o üşengeçlikten bende de var.üzüm çekirdeğinden memnunum ama ayrıca bebe yağı da alacağım bu hafta.malum carrefourda indirim var bebeğe niyet ucundan bize de kısmet

canım hayırlı olsun kızın ilk gittiğin yer bir tuhafmış cidden paraya doymuşlar galiba

tabı orkan beyımız goturuz annecıgını doktaraneyse ya bunları dusunmeyek en ıyıııs olmaz catlakkkkk

kızlar ii gecelerrr, yine bi varlık gösteremedim ama... neyse öptüm sizleri...

ohh yarasın sahıl hanımaa..neden canın sıkılıyooo
ay ne bilim bölee dışarı çıkmak istiorum hep nedense ufff çıkmak yasak dedi ya dr kaşınmaya başladımmm birde açım yaaa ekmek yemek istiorum ama yasine bir türlü anlatamadım bugün doyamadım tüm günü çikolata ile geçirdim uffff
ayy teşekkür ederim ee aplam kim tabiki MELİS
apla deme lann bana burda damla gibiler varkeennn

aaaa ciddenmi ay ben medipole gitcem ozmn yaaaa medicanaya eşim izin vermior kendince haklı sebepten dolayı birde orda yenidoğan yoğun bakım yok allahh düşürmesin hiçkimseyi zaten ama eninde sonunda medicana yaa adı var ne olursa olsunn

banyoda bebeyağı kullanma nasıl oluor yaaa ben banyodan sonra bebeyağı sürerdim şimdi çatlak kremi sürüorum ama hergün deil banyodan banyoyaa ztn bnm üşengeçliğim nolcak bilmiorum

şöyle oluyo bebeeem duştayken çıkmadan evvel önce bi güreşe girer gibi yağlanıyorum meme,popo,göbek ağırlıklı olarak sonra azcık su tutuyorum üzerime hooop çıkıyorum kurulandıktan sonra da kakao yağını sürüyorum ohh misss:82: duştayken sürünce daha güzel nemleniyomuş cilt o yüzden ıslakken sürüyorum kuzum..

o üşengeçlikten bende de var.üzüm çekirdeğinden memnunum ama ayrıca bebe yağı da alacağım bu hafta.malum carrefourda indirim var bebeğe niyet ucundan bize de kısmet
awezcim diorumkii bnm göbekk baya tüylü yaa acaba bebek yağımı güçlendirdi yaaa

geçen fotosunu çekim koyayım dedim anlaşılsın diye ama foto çekince parlıor kıllar belli olmuor

canım ben medicana çamlıcaya gittim orda var yeni doğan yoğun bakımı ama allah kimseyi düşürmesin aminnn

ohaa ohaa diyorum arkadaşlar oğlan coştu ama şu anki pozisyonu inanılmaz merak ediyorum aynı anda hem sağdan hem soldan nasıl vuruyo olabilir? bacaklarını açmış öyle mi vuruyo bu çocuk yada ellerini de kullanmayı öğrendi nasıl oluyor yaa

arkadaşlar yaa hiç eşiyle siyaset yüzünden tartışan varmı morelim bozuldu gece gece mümkünse uzunca bi süre konuşmayalım dedim hamileyim yok üzülürümdiye düşünmeden kırdı beni yaasanki millet vekiliyiz vede ülkeyi biz kurtarcaz

ayyy maşallah ya bende tekme yemek istiyorum yaaa

haa tmm öle yapim ozmnnnn
canım ben medicana çamlıcaya gittim orda var yeni doğan yoğun bakımı ama allah kimseyi düşürmesin aminnn

ben ztn çamlıcada oturuorum ve o mediccana da yenidoğan yoğun bakımı yoktu ilk hamile kaldığımda aramıştım gerçi sonr eşim yok gidemezsin dedi kaldım öle
buarada dr un kim arkadaşım dün ilk kez sanırım mustafaydı adı öle birine gitmiş para veriorsun ama değior dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…