banyoda bebeyağı kullanma nasıl oluor yaaa ben banyodan sonra bebeyağı sürerdim şimdi çatlak kremi sürüorum ama hergün deil banyodan banyoyaa ztn bnm üşengeçliğim nolcak bilmiorum
iyi akşamlar kızlar...
cuma yada pztsi gidecm dr randevusunu bugüne çektim.hospitalıuma gidiyim dedim güya araştırdım ya:))
neyse daha ilk anda falso verdi hasta kabuldekiler bi nursuz,yüzü asık bu kadar olur yok sizin şuyunuz yok ssk kalı değilsiniz ya dedim nasıl olur geçn hafta ilaç aldım tahlil yaptırdım yok dediler alamayız neyse güzel postalandık.Ya olamz böle bi hastane insan bi araştırır neden bizde gözükmüyo diye elimize parayı verip yolladılar.
bende medicanaya gittim çokda memnun kaldım ilk kapıdan girer girmez güler yüzlülük(belki paradandır ooo hamile alın bunu:))) neyse hasta kabuldede çok iyidi ve hiç bisıkıntı yaşamadım dr.da çok güler yüzlüydü herşeyi sordu,neler yapmam gerektiğini soledi sözün kısası çok memnun kaldım.
ve kesin kızım oluyomuş çok mutlu oldum belirsizlik ortadan kalktı.bebişim çok iyi gelişimi hareketleri inşallah hep bole devam eder.bende iyiymişim.tansiyonumda gayet iyi...ama 2 kilo fazla almışım:)))
olmasıııınnnn olmasııııınnn çaresi yok lütfen olmasııınnn :84: olursa da oğlumun canı sağolsun o büyüyünce bulunur çaresi götürür beni yaptırır artık :82:
ben neo yu inceledim karar da verdim. Tek kararsızlığım modeli.. quanumda bana cazip gelen tek şey şişme teker olması.2010-2011 model arasında da çanta boyut farkı var. ama ben en çok 2010 modelin renklerini beğeniyorum. bide şimdi 2010 da joker kampanya yapmış hem ayak örtüsü veriyo hem de 300 liralık hediye çeki. Bu da bana çok cazip geldi.park yatagı bedavaya gelicek..
ay ne bilim bölee dışarı çıkmak istiorum hep nedense ufff çıkmak yasak dedi ya dr kaşınmaya başladımmm birde açım yaaa ekmek yemek istiorum ama yasine bir türlü anlatamadım bugün doyamadım tüm günü çikolata ile geçirdim uffffohh yarasın sahıl hanımaa..neden canın sıkılıyooo
apla deme lann bana burda damla gibiler varkeennnayy teşekkür ederimee aplam kim tabiki MELİS
iyi akşamlar kızlar...
cuma yada pztsi gidecm dr randevusunu bugüne çektim.hospitalıuma gidiyim dedim güya araştırdım ya:))
neyse daha ilk anda falso verdi hasta kabuldekiler bi nursuz,yüzü asık bu kadar olur yok sizin şuyunuz yok ssk kalı değilsiniz ya dedim nasıl olur geçn hafta ilaç aldım tahlil yaptırdım yok dediler alamayız neyse güzel postalandık.Ya olamz böle bi hastane insan bi araştırır neden bizde gözükmüyo diye elimize parayı verip yolladılar.
bende medicanaya gittim çokda memnun kaldım ilk kapıdan girer girmez güler yüzlülük(belki paradandır ooo hamile alın bunu:))) neyse hasta kabuldede çok iyidi ve hiç bisıkıntı yaşamadım dr.da çok güler yüzlüydü herşeyi sordu,neler yapmam gerektiğini soledi sözün kısası çok memnun kaldım.
ve kesin kızım oluyomuş çok mutlu oldum belirsizlik ortadan kalktı.bebişim çok iyi gelişimi hareketleri inşallah hep bole devam eder.bende iyiymişim.tansiyonumda gayet iyi...ama 2 kilo fazla almışım:)))
canım hayırlı olsun kızınilk gittiğin yer bir tuhafmış cidden paraya doymuşlar galiba
kızlarr ben cıkıyorum yıneesınır oluyorum buraya weda etmeye yaaa neyse opuyorum hepınızıı ıyıı gecelerrr:80::80:
kızlar ii gecelerrr, yine bi varlık gösteremedim ama... neyse öptüm sizleri...
banyoda bebeyağı kullanma nasıl oluor yaaa ben banyodan sonra bebeyağı sürerdim şimdi çatlak kremi sürüorum ama hergün deil banyodan banyoyaa ztn bnm üşengeçliğim nolcak bilmiorum
awezcim diorumkii bnm göbekk baya tüylü yaa acaba bebek yağımı güçlendirdi yaaao üşengeçlikten bende de var.üzüm çekirdeğinden memnunum ama ayrıca bebe yağı da alacağım bu hafta.malum carrefourda indirim var bebeğe niyet ucundan bize de kısmet
gelinime iyi bak...malzemeden çalma
aynen bencede nerdeysen ağlıcaktım:2::2:
elimden geldiğince iyi bakmaya çalışıyorum yaw dur ben de damada bi bakayım ne durumda büyümüş mü
aaaa ciddenmi ay ben medipole gitcem ozmn yaaaa medicanaya eşim izin vermior kendince haklı sebepten dolayı birde orda yenidoğan yoğun bakım yok allahh düşürmesin hiçkimseyi zaten ama eninde sonunda medicana yaa adı var ne olursa olsunn
ohaa ohaa diyorum arkadaşlar oğlan coştu ama şu anki pozisyonu inanılmaz merak ediyorum aynı anda hem sağdan hem soldan nasıl vuruyo olabilir? bacaklarını açmış öyle mi vuruyo bu çocuk yada ellerini de kullanmayı öğrendi nasıl oluyor yaa
haa tmm öle yapim ozmnnnnşöyle oluyo bebeeem duştayken çıkmadan evvel önce bi güreşe girer gibi yağlanıyorum meme,popo,göbek ağırlıklı olarak sonra azcık su tutuyorum üzerime hooop çıkıyorum kurulandıktan sonra da kakao yağını sürüyorum ohh misss:82: duştayken sürünce daha güzel nemleniyomuş cilt o yüzden ıslakken sürüyorum kuzum..
canım ben medicana çamlıcaya gittim orda var yeni doğan yoğun bakımı ama allah kimseyi düşürmesin aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?