awezcim diorumkii bnm göbekk baya tüylü yaa acaba bebek yağımı güçlendirdi yaaa
geçen fotosunu çekim koyayım dedim anlaşılsın diye ama foto çekince parlıor kıllar belli olmuor
arkadaşlar yaa hiç eşiyle siyaset yüzünden tartışan varmı morelim bozuldu gece gece mümkünse uzunca bi süre konuşmayalım dedim hamileyim yok üzülürümdiye düşünmeden kırdı beni yaasanki millet vekiliyiz vede ülkeyi biz kurtarcaz
arkadaşlar yaa hiç eşiyle siyaset yüzünden tartışan varmı morelim bozuldu gece gece mümkünse uzunca bi süre konuşmayalım dedim hamileyim yok üzülürümdiye düşünmeden kırdı beni yaasanki millet vekiliyiz vede ülkeyi biz kurtarcaz
çıkıyodum güya:)))haa tmm öle yapim ozmnnnn
ben ztn çamlıcada oturuorum ve o mediccana da yenidoğan yoğun bakımı yoktu ilk hamile kaldığımda aramıştım gerçi sonr eşim yok gidemezsin dedi kaldım öle
buarada dr un kim arkadaşım dün ilk kez sanırım mustafaydı adı öle birine gitmiş para veriorsun ama değior dedi
bebek yağının tüy arttırdığını sanmıyorum.hamilelikte tüylenme hormonal bir durum.bu konuda artmasına sebep olabilecek badem yağı sadece.renk değişmelerinde de kakaonun ufak etkisi var çünkü kakao bronzlaştırıcı etkiye sahip.doktor arkadaşlarım ki kendilerinin de bebekleri var;bana saf üzüm çekirdeği yağı tavsiye ettiler bir tane çatlakları olmadı.bana da yolladılar bir şişe.banyodan sonra saf gülsuyu ile silip yağı sürüorsun .şuana kadar sorunum olmadı ki normalde çatlamaya çok müsaitim.tavsiye edilir
bnm eşim geçen seçimlerde çok sinirlenmişti bana görüşten solayı deil kendimi çok üzdüğüm ve herkesle tartıştığım için
aman diyim safhını burda belli etme bu konuya girmeyelim burda güven ve huzur ortamı bozulur
bnm şöle bir görüşüm var bnm göğüs ve kalça bölgemde çatlaklarım var yani ben nnormalde zayıf biride deilim yani ben ne yaparsam yapayım bunu engeleleyemeyeceğimi düşünüorum
ayy bu eşler dünyayı kurtaracak sankiherşeyi büyütüyorlar boş ver canım o konular açıldığında hiç yorum yapma söyler söyler susar
yaa 1milyon canlı paraya çok dehşet bir baba kız katıldı adam 5 dk dan fazla konuşsa intihar sebebi olur öle biri ama yatmak zorundayımmm yasin koltukta uyuyakaldı kıyamadımm uffff
iyi geceler herkeseeeee
benimde kalçamda çatlaklarım var normalde.ama göbekte olmadı çıkmaya başladığından beri sürüyorum tabiki cilt yapısı etkiliyor ama cilt hamilelikte değişen bir şey.normalde yağlı saçlı ciltli iken simdi çöl gibi kuru ciltli oldum 3lt su içmeme rağmen.biz abartmadan gerekli bakımı yapalım olacağı varsa oluyor.ben kozmetik yada eczane ürünlerinden uzak duruyorum hem doktor hem arkadaş tavsiyesi bu sonuçta para tuzağı çok sektörde.bence üzüm çekirdeğini dene derim
çook üstüme geliyo bir hafta konuşmamayı bana çirkefleştin bugün dedi.daha sonrada konular açıldığı zaman ortamı terk edicem böylelikle susar
aktarda bulabileceğimi tahmin ediorum tmm cnm ilk fırsatta bakıcam
iyi geceler kızlar sizlere bişey sormak istiyorum kaçıncı haftada bebeklerinizi hissetmeye başladınız ???
16. haftaya girdim ama sadece kasıklarımda göz seğirmesi gibi hareket hissettim oda nadir ben ne zaman kızımı hissedicemmmm
canım daha 2 haftamız var galiba bende dört gözle bekliyorum
bir an önce olsa keşkeeeee sabırsızlıkla bekliyorum içimde hissetmek istiyorum , nasıl bi duygu olduğunu bizde en kısa zamanda öğreniriz İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?