2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Selam, ben her zaman giremiyorum buraya, vaktim cok olmuyor takip etmek icin. Bir oglum var onumuzdeki ay 2 yasini bitirecek ins. Simdi ikinciye hamileyim. InsaAllah beklenen dogum tarihi 22 eylul. Bugun 17. haftamiza giriyoruz. Ben daha cinsiyetini ogrenemedim. Abd'deyim ve burada muayeneye 11-12. haftada basliyorlar. Ben daha bir kez gittim dr.a. Ikinci dr. ziyaretim onumuzdeki hafta sali ins. o gun ogrenebiliriz cinsiyetini.

Ben oglumu 17 hafta 1 gunlukken aksam hissetmeye baslamistim ilk olarak. Ikinci gebeliklerde anne daha erken hissedermis. Hakikatende oyle oldu. Yaklasik 4 gundur hissediyorum bebisimizi. InsaAllah sizlerde bebislerinizi en kisa zamanda hissetmeye baslarsiniz.

Herkese hayirli gunler diliyorum...

ayyy dilime bir şarkı dolanmış nilüferin mavilim varya kafayı yiycemm gitmiyooo mır mır söyleyip duruyorum. neyse o şarkıyla slm larımı günaydın dileklerimi ileteyim dedim. sabah oldu mumları söndürdüm yine benim uykumu öldürdün ...... lay lay lay lay layyyyyyyyyy

:119::119::119:

yalnız senin endişelenmeni gerektirecek bişi yok ki çok az bir ihtimal 19.haftada o çok ufaktır.
iyi şeyler düşün pozitif düşün...bana inanmıyorsan bak...
Bebek Gelişimi Aşamaları - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe

Günaydın taze anneler ve süt kokulu kuzuları

ces cim sen bir kadının kitabından bahsediyorsun ayşe sanki tama adını söylesene alayım

günaydııınn kızlar daha kahvaltı etmedim.gideyimde ekmek arası bişiler yapıyım kendime...

umarım herkez iyidir...

günaydın kızlar..
sabah karın ağrısıyla kalktım, şimdide arada ağrıyo inşaallah bişey yoktur..
bide gögüslerimde sorun var galiba.. göğüslerimin altında beze gibi şişlikler oluşuyo iniyo bi tuhaf yani.. ben süt kanalı filan diye düşündüm ama dün inik halini ablama gösterdim.. hamilelikle alakası yok dedi. hemen doktora git dedi. korkuyorum :83:

Canım korkmana gerek yok ama yine de git tabi doktora içinde kuruntu kalmasın ama bence kesinlikle hormonlarla alakalı.

Karın agrin nasıl? kasıkların mı yoksa bağırsaklarla mı alakalı?

telaşlanma birşey yoktur. nasılsa kontrole gitmyecekmisin sorarsın doktora tatlım.

cnm telaşlanma hemen birşey yoktur her gün yeni bir süpriz yapıyor bize vucudumuz malum hormonlar

endişelenme sıkıntıdan karnın ağırmıştır.içini rahatlatmak için git doktora.ama benim tıpta okuyan kuzenim diyor ki.bir çok sıkıntının nedeninde ya şeker ya tansiyon yada gebelik var diyo.yani gebelik bir çok sıkıntıya neden olabiliyor.ama geçici katlanıcaz.anne olmak kolay olmasa gerek dimi

Canım korkmana gerek yok ama yine de git tabi doktora içinde kuruntu kalmasın ama bence kesinlikle hormonlarla alakalı.

Karın agrin nasıl? kasıkların mı yoksa bağırsaklarla mı alakalı?

Sanki bişey saplanıyor, bayırsak değil.. şimdi o kadar kötü değil ama...

telaşlanma birşey yoktur. nasılsa kontrole gitmyecekmisin sorarsın doktora tatlım.

cnm telaşlanma hemen birşey yoktur her gün yeni bir süpriz yapıyor bize vucudumuz malum hormonlar

sağolun kızlarrrr.. bi doktora görüneyimde içim rahat etsin diyorum... gidebilirsem bugün gidicem..

gülay memişlerini sıkıntı ettin o yüzden karnın ağrıyor...bir şey yoktur vücut hamilelikten ne yaptığını şaşırdı...

Sanki bişey saplanıyor, bayırsak değil.. şimdi o kadar kötü değil ama...

sağolun kızlarrrr.. bi doktora görüneyimde içim rahat etsin diyorum... gidebilirsem bugün gidicem..

hah işte bişi saplanması ağrısı bağlardanmış. hangi tarafına saplanıyosa o tarafa dogru uzanıyosun (işte nasıl uzanırsın bilemiyorum tabe, kamyoncu amcalara karşı) amaç o bağdaki yükü azaltmak. geçmiş olun canım çok ama inan ki önemli degildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…