2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar

benim de midem bulanıyor bir de ben bebeğimi çok hissetmiyorum....ve canım çok sıkılıyor..sizin anlattıklarınızı duyunca tekmeler duyan bile var....şaşırıyorum ve üzülüyorum

Ama Meloşçum yaaaaaaaa, üzülme sen, üzülürsen daha mı çok hissediceksin yani, eksina küstürcen bebegini, benimki gibi gitcek saklancak bir köşeye. Belki de tekme duymaya başlayanlar için erken, seninki normaldir. önceki hamileliginde nasıldı? gerçi şartların da değişmiştir. kilo belki farkettirelbilir falan. en geç 2-3 haftaya sen de hissedersin heralde ...

cnm bende hissetmiyorum hala kafama takıyorum bazen ama inş. iyidir bebişlerimiz sıkma canını yakında hissedicez inş.

günaydın kızlar burda hava kapalı çok yağmur yağıyor

Üyfff burası da öyle. gece o kadar çok rüzgar vardı ki huzursuzluktan uyuyamadım, bir de kabus gördüm ki eşime ecelsiz sarılmışım ödü koptu adamın. yağmur yağıyoooo, uykum var, kötü bir gün. oldum olası ssevmemişimdir zaten perşembe günlerini.

bilmiyorum ces

erkek ve benim ilk hamileliğim değil...16.haftada hissedenler var şaşırdım valla...tabi ilk hamileliğme göre şimdi daha kiloluyum...her neyse konuşup daha fazla üzülmek istemiyorum....bekleyelim bakalım

hava kapalı olunca insanın içi sıkılıyor ya ( cnm hayır olsun korktun galiba rüyanda nedense bütün hamileler kabuslar görmeye başladı bende rüyamda rahmetli dedemi gördüm hayıra yoralımda hayır olsun

Evet evet en iyisi konuşmamak, geç de olsa olucak nasıl olsa.

Gündüz niyetine diyelim napalım, kabuslar çok kötü, bir de gerçekçi olmaya başladılar ki sorma, HD yayına geçti kabus kanalı.

Son düzenleme:

tatlım bir arkadaşım hamile 2. haftası hala bişi hissetmedi ben hissedince oda doktoruna sormuş doktoru benim çok zayıf olduğumu o yüzden hissetmemin normal olduğunu söylemiş ve 20. haftada hissetmenin en normali olduğunu onun bebeğin hareketlerini ayırt edemediğini söylemiş yani için rahat olsun

Size bişi sorucam nette araştırdım bulamadım. hamilelikte bepanthene kullanımı güvenli mi biliyomusunuz? yoksa doktoru arayıp sorayım mı.

geçenler de ben de kabusla uyandım o kadar terlemiştim ki rüyamda eşime dokunmaya çalışıyom ama beceremiyodum çok kötüydü bişey çömüş üstüme ensemden itibaren kulaklarıma kadar yangın vardı sanki rüya arası hemen dua aokudum o duayı okumakla sıcaklığın üstümden kalkması ve uyanmam bir oldu eşim telaşlı noldu diyo ama uykulu tabi anlattım korktum dedim sen yat döverim ben onları döverim askım diyo manyak ya cocuk avutuyo sanki

herkese günaydın bugün bebeğimin tekmesiyle uyandım bennnnn çok ama çok mutluyum !

sağol kuşumda uzanamıyoruz işte.. neyse şimdilik iyiyim ..

sağol kuşumda uzanamıyoruz işte.. neyse şimdilik iyiyim ..

şu anda uzansam heralde mesai bitiminde anca uyanırım zaten ben de. hamişler için bir koltuk olmalı ya da dinlenme odası falan. hakkımız değil mi yani. üffff.

benim soruma cevap yok muuu, bepanthene diyorum, hamilelikte diyoruum, güvenli mi kiiiiii?

benim soruma cevap yok muuu, bepanthene diyorum, hamilelikte diyoruum, güvenli mi kiiiiii?

cnm hiç duymadım ama bepanthene bence güvenlidir zaten artık çoğumuz 4-5 aylık olduk sakıncası yoktur nerene sürcen bu arada? açık yaralar için doktora sormak lazım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…