günaydın kızlar
benim de midem bulanıyor bir de ben bebeğimi çok hissetmiyorum....ve canım çok sıkılıyor..sizin anlattıklarınızı duyunca tekmeler duyan bile var....şaşırıyorum ve üzülüyorum
günaydın kızlar
benim de midem bulanıyor bir de ben bebeğimi çok hissetmiyorum....ve canım çok sıkılıyor..sizin anlattıklarınızı duyunca tekmeler duyan bile var....şaşırıyorum ve üzülüyorum
günaydın kızlar burda hava kapalı çok yağmur yağıyor
Ama Meloşçum yaaaaaaaa, üzülme sen, üzülürsen daha mı çok hissediceksin yani, eksina küstürcen bebegini, benimki gibi gitcek saklancak bir köşeye. Belki de tekme duymaya başlayanlar için erken, seninki normaldir. önceki hamileliginde nasıldı? gerçi şartların da değişmiştir. kilo belki farkettirelbilir falan. en geç 2-3 haftaya sen de hissedersin heralde ...
Üyfff burası da öyle. gece o kadar çok rüzgar vardı ki huzursuzluktan uyuyamadım, bir de kabus gördüm ki eşime ecelsiz sarılmışım ödü koptu adamın. yağmur yağıyoooo, uykum var, kötü bir gün. oldum olası ssevmemişimdir zaten perşembe günlerini.
bilmiyorum ces
erkek ve benim ilk hamileliğim değil...16.haftada hissedenler var şaşırdım valla...tabi ilk hamileliğme göre şimdi daha kiloluyum...her neyse konuşup daha fazla üzülmek istemiyorum....bekleyelim bakalım
hava kapalı olunca insanın içi sıkılıyor ya( cnm hayır olsun korktun galiba rüyanda nedense bütün hamileler kabuslar görmeye başladı bende rüyamda rahmetli dedemi gördüm hayıra yoralımda hayır olsun
Evet evet en iyisi konuşmamak, geç de olsa olucak nasıl olsa.
bilmiyorum ces
erkek ve benim ilk hamileliğim değil...16.haftada hissedenler var şaşırdım valla...tabi ilk hamileliğme göre şimdi daha kiloluyum...her neyse konuşup daha fazla üzülmek istemiyorum....bekleyelim bakalım
Üyfff burası da öyle. gece o kadar çok rüzgar vardı ki huzursuzluktan uyuyamadım, bir de kabus gördüm ki eşime ecelsiz sarılmışım ödü koptu adamın. yağmur yağıyoooo, uykum var, kötü bir gün. oldum olası ssevmemişimdir zaten perşembe günlerini.
hah işte bişi saplanması ağrısı bağlardanmış. hangi tarafına saplanıyosa o tarafa dogru uzanıyosun (işte nasıl uzanırsın bilemiyorum tabe, kamyoncu amcalara karşı) amaç o bağdaki yükü azaltmak. geçmiş olun canım çok ama inan ki önemli degildir.
sağol kuşumda uzanamıyoruz işte.. neyse şimdilik iyiyim ..
benim soruma cevap yok muuu, bepanthene diyorum, hamilelikte diyoruum, güvenli mi kiiiiii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?