göze uygulanmaz.
gebelik döneminde kullanılmasının bir riski yoktur.
kullanabilirsin cesss
ya kızlar sizce bu dijital alından ateş ölçerler var ya kızılöteli ondan almak gerekir mi bebek için? Yani sağlıkçılar civalı olanlardan alıp koltuk altına koyun en doğru sonuç o diyorlar ama anneler de bebek hastayken onu zaptetmek zor oluyor diyorlar bilmiyorum?
ben de zorlanıyorum hayli, ama gitmem ben kuaföre. banyoya aynalardan sistem kurarım ama hayatta dışarı yaptırmam. ama yapamadığım noktada napicam bilmeiyorum. Allah yardımcımız olsuuunn.
Bende dün kaç bıyık aldırmaya gittim allahım ağladım ben resmen ayyy o neydi öle beee
ya kızlar sizce bu dijital alından ateş ölçerler var ya kızılöteli ondan almak gerekir mi bebek için? yani sağlıkçılar civalı olanlardan alıp koltuk altına koyun en doğru sonuç o diyorlar ama anneler de bebek hastayken onu zaptetmek zor oluyor diyorlar bilmiyorum?
günaydın kivim
cesciğim ben bepanten plus'ın ele sürülen,dove yada niveadan daha zararlı olduğunu sanmıyorum..sonuçta minicik bi yere süreceksin bence zararı yoktur..hametan da güzel bi krem güneş yanıklarında fln da çok etkili o...karar senin...
bende hiç gitmedim gitmem diyordum ama akşam o kadar zorlandımki sanırım bidahakine gidicem jilet yapmak istemiyorum hazır azalmaya başlamışken yine gürleşmesin benim orman
ben çok uzun zmandır gidiyorum ağdacıya. sadece ağda yapan bir yer. araştırın temiz bir yer bulun vee gidin o değil 1-2 ay sonra hem hava ısınıcak hem göbüşler büyüyecek yapamzsın. en azından alıştırın kendinizi. benim ağdam en fazla 25 dakika sürüyo. temizleme mend,lyle siliorum ewe gelip duşuma laıyorum ohhh mis gibi. çekinecek uatanacak inanın bişey yok. 1 kere gidin sonra zaten vazgeçemeyeceksiniz
aaa prospektüsünde mi yazıyo canım bu? çok sagl ya.
Evet canım cok sagol. ben düşünecegim bu konuyu, ilgine teşekkür ederim.
evet nette buldum canım,
benim kıyafet etiketlerine küpürlere, dantellere alerjim vardır, pantolonumun sol iç bacak etiketi değdiğinden tahriş olmuştu, kızarmıştı, gebeliğin ilk haftaları idi, doktorum gördü, bepantene krem sürebilirsin demişti,
oradan da biliyorum. ama sen yinede sor istersen her doktor farklı söylüyor canım, ama emzirmede kullanılıyorsa gebelikte de kullanılır diye düşünüyorum.
bende sışarıya yaptıryorum canım, beceremiyorum ben kendim ama hamile kaldığımdan beri gitmedim.
size ne diyeceğim kızlar benim vajinamın rengi değiştiri kara bişi oldum göbeğimden gördüğüm kadar birde burnum gitgide yayılıyor minik bir burnum vardı kocaman oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?