2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende bir sağlıkçı olarak civalıyı öneriyorum çünkü dijitaller her zaman 1,5 derece fazla gösteriyor ve pili azalmaya başlayıncada yanlış gösteriyor en sağlıklısı civalı

günaydın kivim

cesciğim ben bepanten plus'ın ele sürülen,dove yada niveadan daha zararlı olduğunu sanmıyorum..sonuçta minicik bi yere süreceksin bence zararı yoktur..hametan da güzel bi krem güneş yanıklarında fln da çok etkili o...karar senin...

ben de zorlanıyorum hayli, ama gitmem ben kuaföre. banyoya aynalardan sistem kurarım ama hayatta dışarı yaptırmam. ama yapamadığım noktada napicam bilmeiyorum. Allah yardımcımız olsuuunn.

bende hiç gitmedim gitmem diyordum ama akşam o kadar zorlandımki sanırım bidahakine gidicem jilet yapmak istemiyorum hazır azalmaya başlamışken yine gürleşmesin benim orman

Ben jilete 9 ay boyunca kesin dönüş yaptım kızlar yapacam birşey yok hadi şimdi saklıyoruz bacaklarımızı yazın o sıcaklarda tiril tiril giymek isteyeceğiz eee sonra bacakta kılll yok anam ben epilasyon aletini bile süremiyorum o derece canım yanıyor.

Son düzenleme:

Canım ben Clever td 1112 diye bi cihaz aldım. yorumlar çok süper hemde 40 lira.. bence bunu bi araştır..
Eki Görüntüle 176782
hem alından, hem kulaktan ölçüyo, oda sıcaklığı , su sıcaklığı bile ölçüyo..
bi bak sen..

Evet canım cok sagol. ben düşünecegim bu konuyu, ilgine teşekkür ederim.

hamilelikte ciltte çok fazla hassaslaşıyor gerçekten çok fazla acıyor ağda yaparken

bende hiç gitmedim gitmem diyordum ama akşam o kadar zorlandımki sanırım bidahakine gidicem jilet yapmak istemiyorum hazır azalmaya başlamışken yine gürleşmesin benim orman

ben çok uzun zmandır gidiyorum ağdacıya. sadece ağda yapan bir yer. araştırın temiz bir yer bulun vee gidin o değil 1-2 ay sonra hem hava ısınıcak hem göbüşler büyüyecek yapamzsın. en azından alıştırın kendinizi. benim ağdam en fazla 25 dakika sürüyo. temizleme mend,lyle siliorum ewe gelip duşuma laıyorum ohhh mis gibi. çekinecek uatanacak inanın bişey yok. 1 kere gidin sonra zaten vazgeçemeyeceksiniz

bende sışarıya yaptıryorum canım, beceremiyorum ben kendim ama hamile kaldığımdan beri gitmedim.

gülaycım ben de onu alacaktım zaten de işte emin olamadım gerçekten çok gereği var mı yok mu diye

aaa prospektüsünde mi yazıyo canım bu? çok sagl ya.

evet nette buldum canım,
benim kıyafet etiketlerine küpürlere, dantellere alerjim vardır, pantolonumun sol iç bacak etiketi değdiğinden tahriş olmuştu, kızarmıştı, gebeliğin ilk haftaları idi, doktorum gördü, bepantene krem sürebilirsin demişti,

oradan da biliyorum. ama sen yinede sor istersen her doktor farklı söylüyor canım, ama emzirmede kullanılıyorsa gebelikte de kullanılır diye düşünüyorum.

size ne diyeceğim kızlar benim vajinamın rengi değiştiri kara bişi oldum göbeğimden gördüğüm kadar birde burnum gitgide yayılıyor minik bir burnum vardı kocaman oldu

aradım şimdi doktoru gelmemiş muayenehaneye. böyle küçük bi konudan dolayıda cebinden aramıyım dedim. bekliyorum aramasını. ama heralde kulandırttırır.

valla ben kendimi bildim bileli orası için ya krem ya da jilet kullanırım.bacaklar için arada ağdacıya gittiğim oldu ama onda bile zor tuttum ağlamamak için kendimi oraya hayatta ama hayatta dayanamam çok hassas cildim bacaklarım bile kanıyor ağdada.bende jilete talim edicem.doğumdan önce de bacaklara yaptırırım ağda ama oraya yaptıramam

size ne diyeceğim kızlar benim vajinamın rengi değiştiri kara bişi oldum göbeğimden gördüğüm kadar birde burnum gitgide yayılıyor minik bir burnum vardı kocaman oldu

Normal canım, daha çok kanlandığı için o bölge oyle olurmuş, burnunun genişlemesi de normaldir heralde. benim oğluşum da beni sürekli çirkinleştirme eğiliminde. kilolar sivilceler. heralde babası tembihledi. çikinleştir de kimse bakmasın diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…