2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın Kızlar,
Bu genital temizlik için bi ara Emla diye bir kremden bahsediyordunuz, uyuşturuyormuş, doktorlarınıza soracaktınız. Ne oldu onun sonucu?

aynen canım benimde öyle ağladım ya gitmek istemiyorum kuaföre ne olcak böyle bizim halimiz benimde burnum çok kanıyor resmen kan gölü ama benim öncedende kanardı hep kurur burnum yaz gelsinde şu doğalgazları kapatalım hep onların yüzünden.

popiş arası kılı bende de mevcut canım kız bu kadar olur be kerdeşmiyiz neyiz..

Biliyonuz mu benim adam kıldan nefret eder zavallım bula bula beni buldu kıl yumağı

senin oğlun çok yakışıklı mı olacak anasının güzelliğini aldı yavrum benim

valla bilemiyorum canım, saglikli olsun da, babası da ben de ortalamanın üzerindeyiz (övünmek gibi olmasın) boy pos olarak bize çeker heralde. bakalım görücez

Ha bu arada size bişi daha sorucam. ben bu hafta daha da cok acıkmaya başladım. kahvaltı ettim sabah, 3 dilim ekmek yanında bilimum kahvaltılıklar yedim. şu anda snakilim de hiçbişi yememiş gibi midem kazınıyo, oyle ki canım yanıyo resmen. sizde de var mı açlık durumunuzda değişiklik?

melis allah iyiliğini versin popişinin arasına saç kaçmış valla benimde baya kaçmıştı akşam yakalamaya uğraştım çok zor oldu ama başardım bidahaki ay kısmet artık ne yaparım bilmem:26:
ya orayı nasıl alayım ben hayatımda hiç ağda yapmadımki orama
meliscim ben oraya tüy temizleme kremlerinden sürüyorum dökülüyor hemen yalnız biraz yakıyor kremler işlem bittikten sonra o yüzden hassas ciltler için olanından markalılar alıyorum
ee hamilelikte zararı olmazmı o kremlerin birde bnm ön tarafa o kremler işe yaramıorr okdr sert ve çokki

bnmki eğer kıldan nefret ederse boğarım onu oda kıllıdır çünkü ve ben hamile kalıp temizliği az yaptığımdan beri kılları özerklik ilan etti heryerdelerrr önce onu kazıyasım geliorrr

ben dr umdan doğumdan önce özür diliycem alamıorum olmuor böleböle dicem yaaa başka çare yok

bende yok hatta daha az acıkıyorum sanki

hıdırellezi biliyosunuzdur hanımlar. geçen sene eşimle yaptık. tuttuğumuz dileklerde kabul oldu. tavsiye ediyorum bu sene 5 mayıs gecesi. 5 i 6 ya bağlayan geceee unutmayın

canım zaten bundan sonra hızla kilo almaya başlıcaz haftada 350-400 gr gbi...bende de durum aynı ağzım boş kaldı mı hemen canım bişey istiyor:) bu gidişle yandığımızın resmidir.

benimkinde yok canım kız gibidir valla allahım bir kızım olursa lütfen ona benzesin kıl olarak.

ben doğumdan sonra epilasyona gidecem arkadaş her yerimi hemde sıkıldım beee

bende yok hatta daha az acıkıyorum sanki

valla bilemiyorum ki sorun bende mi, gerçi seninle aramızda nerdeyse 4 hafta var, ondan mı farkediyor acaba. ya şimdi gidip gevrek boyoz falan bişi alıcam, onlar da mayalı. hem bana faydası yok hem de migreni tetiklermiş maya. ama galiba bben gidip alıcam ve afiyetle yiycem. öğlen yemegimi biraz geç yerim napiyim artık.

dün gece yazdım bunu uyuyamadıom resmen yaa ve midemi geç bişi yiyorum ya ağzımda hiçbişi kalmıor ne tat ne bişi sanki hiçbişi yememişim gibi hissediorum yaaa doyma hissini ise unutmak üzereyim

hıdırellezi biliyosunuzdur hanımlar. geçen sene eşimle yaptık. tuttuğumuz dileklerde kabul oldu. tavsiye ediyorum bu sene 5 mayıs gecesi. 5 i 6 ya bağlayan geceee unutmayın

eveeeeettttt biz de eşimle bebek resmi çizmiştik hıdrellez gecesi:))

canım zaten bundan sonra hızla kilo almaya başlıcaz haftada 350-400 gr gbi...bende de durum aynı ağzım boş kaldı mı hemen canım bişey istiyor:) bu gidişle yandığımızın resmidir.

Hıh evet bak seninle günlerimiz yakın demek ki oluyor de mi bu zamanlarda. ya kilo almak önemli degil de işte karbohidratı biraz azaltayım dedim yaramadı bana, açlığımı bastıramıyorum karbohidrat olmadan. yicek yicem yicem herşeyi, çıkıyoru birazdan en yakın fırına doğru.

Kızlarrrrr,
uyuşturan kremi sormuştum, arada kaynadııııııı.... Yok mu fikri olan?

Bi de göbek ve cici ekledim

dün gece yazdım bunu uyuyamadıom resmen yaa ve midemi geç bişi yiyorum ya ağzımda hiçbişi kalmıor ne tat ne bişi sanki hiçbişi yememişim gibi hissediorum yaaa doyma hissini ise unutmak üzereyim

ay kendimi yanlız hissettirmediginiz icin çok teşekkür ederim bacılar. resmen doymuyorum diye vicdan azabı duymaya başlıcaktım nerdeyse.

valla ne biliyim meliscm aydan aya sürerim ben tüy dökücü krem ayda bir kez kullanmakla hemen zarar verir mi pek sanmıyorum ama orası için başka çözüm yolu da bilmiyorum

cnm ben sabah 7de evde eşimle kahvaltı yapıyorum ama çok yemiyorum yiyemiyorum daha doğrusu sonra işyerinde 10 gibi yine acıkıyorum ve muhakkak bişeyler yiyorum doktorumda zaten az ve sık ye demişti

cnm ben sabah 7de evde eşimle kahvaltı yapıyorum ama çok yemiyorum yiyemiyorum daha doğrusu sonra işyerinde 10 gibi yine acıkıyorum ve muhakkak bişeyler yiyorum doktorumda zaten az ve sık ye demişti

benimki çok ve sık oluyo :) napiyim bebegim! acıkıyo .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…