ces cim bnmde burnum kanıor dedim dün dr hergün burnununa minik minik bepanten sür içine yani dedi demekki bi zararı yok
yaa ben bunu 2 aylık hamilelikten beri anlatıorum kimsee bnei dinlemiordu çok acıor yaa bnde ctesi gidicem kaş bıyığa korkumdan ölüoruum birde herseferinde diorumki önce pamuğa kolonya döksek öle olunca biraz bi ferahlama oluor aklında bulunsun ben kolonyamı yanımda götürüorum koca şişe
bnmde burnum yayılıor birde bnm burnum zaten büyüktür birde sanki sabah kalkarsın ya çok uyumuşsuzndur ya gripsindir gözer burun surat şişer ben hep öleyimm yaaa
kızlaarr bir yerimde daha saçlarım uzuorr dün şoka girdim ben napcam yaaaaa dün banyo yaparken popişimin arasına saç kaçtı sandım gerçekten saç ama kafamdaki deilmişnapcam ben yaaaaaa alamamki orasııı ufff elim ulaşmazz
senin oğlun çok yakışıklı mı olacak anasının güzelliğini aldı yavrum benim
ya orayı nasıl alayım ben hayatımda hiç ağda yapmadımki oramamelis allah iyiliğini versinpopişinin arasına saç kaçmış valla benimde baya kaçmıştı akşam yakalamaya uğraştım çok zor oldu ama başardım bidahaki ay kısmet artık ne yaparım bilmem:26:
ee hamilelikte zararı olmazmı o kremlerin birde bnm ön tarafa o kremler işe yaramıorr okdr sert ve çokkimeliscim ben oraya tüy temizleme kremlerinden sürüyorum dökülüyor hemen yalnız biraz yakıyor kremler işlem bittikten sonra o yüzden hassas ciltler için olanından markalılar alıyorum
aynen canım benimde öyle ağladım ya gitmek istemiyorum kuaföre ne olcak böyle bizim halimiz benimde burnum çok kanıyor resmen kan gölü ama benim öncedende kanardı hep kurur burnum yaz gelsinde şu doğalgazları kapatalım hep onların yüzünden.
popiş arası kılı bende de mevcut canım kız bu kadar olur be kerdeşmiyiz neyiz..
Biliyonuz mu benim adam kıldan nefret eder zavallım bula bula beni buldu kıl yumağı
Ha bu arada size bişi daha sorucam. ben bu hafta daha da cok acıkmaya başladım. kahvaltı ettim sabah, 3 dilim ekmek yanında bilimum kahvaltılıklar yedim. şu anda snakilim de hiçbişi yememiş gibi midem kazınıyo, oyle ki canım yanıyo resmen. sizde de var mı açlık durumunuzda değişiklik?
Ha bu arada size bişi daha sorucam. ben bu hafta daha da cok acıkmaya başladım. kahvaltı ettim sabah, 3 dilim ekmek yanında bilimum kahvaltılıklar yedim. şu anda snakilim de hiçbişi yememiş gibi midem kazınıyo, oyle ki canım yanıyo resmen. sizde de var mı açlık durumunuzda değişiklik?
ya orayı nasıl alayım ben hayatımda hiç ağda yapmadımki orama
ee hamilelikte zararı olmazmı o kremlerin birde bnm ön tarafa o kremler işe yaramıorr okdr sert ve çokki
bnmki eğer kıldan nefret ederse boğarım onu oda kıllıdır çünkü ve ben hamile kalıp temizliği az yaptığımdan beri kılları özerklik ilan etti heryerdelerrr önce onu kazıyasım geliorrr
ben dr umdan doğumdan önce özür diliycem alamıorum olmuor böleböle dicem yaaa başka çare yok
bende yok hatta daha az acıkıyorum sanki
hıdırellezi biliyosunuzdur hanımlar. geçen sene eşimle yaptık. tuttuğumuz dileklerde kabul oldu. tavsiye ediyorum bu sene 5 mayıs gecesi. 5 i 6 ya bağlayan geceee unutmayın
canım zaten bundan sonra hızla kilo almaya başlıcaz haftada 350-400 gr gbi...bende de durum aynı ağzım boş kaldı mı hemen canım bişey istiyor:) bu gidişle yandığımızın resmidir.
dün gece yazdım bunu uyuyamadıom resmen yaa ve midemi geç bişi yiyorum ya ağzımda hiçbişi kalmıor ne tat ne bişi sanki hiçbişi yememişim gibi hissediorum yaaa doyma hissini ise unutmak üzereyim
Kızlarrrrr,
uyuşturan kremi sormuştum, arada kaynadııııııı.... Yok mu fikri olan?
Bi de göbek ve cici ekledim
cnm ben sabah 7de evde eşimle kahvaltı yapıyorum ama çok yemiyorum yiyemiyorum daha doğrusu sonra işyerinde 10 gibi yine acıkıyorum ve muhakkak bişeyler yiyorum doktorumda zaten az ve sık ye demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?