2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet denize katılıyorum, karnınız büyüyünce değil ağda yapmak tuvaletten sonra afedersiniz topomuzu silemeyeceğiz elimiz yetişmeyecek, düzgün bir yer araştırın bence de, büyük temizlik ferahlık kolaylık inanın.

size ne diyeceğim kızlar benim vajinamın rengi değiştiri kara bişi oldum göbeğimden gördüğüm kadar birde burnum gitgide yayılıyor minik bir burnum vardı kocaman oldu

doktorun bay bayan bilmiyorum ama en kötü ihtimalle doktorunun yardımcısına sor renk değişmesini. erkek çocukta annenin burnu yayılır derler

size ne diyeceğim kızlar benim vajinamın rengi değiştiri kara bişi oldum göbeğimden gördüğüm kadar birde burnum gitgide yayılıyor minik bir burnum vardı kocaman oldu

aaaaaaaaaa erkek annelerinin burnu büyürmüş kızzz senin de erkek bak:)

ben normalde evde kendim yapıyorum ağdamı o bölgeye ama dün göbekten dolayı çok zorlandım göremiyosunki gittikçede zorlaşacak. bacaklarım için sir ağdaya gidiyorum dediğin gibi temiz bi yer sadece ağda üzerine kuaför deil ama ordakilerde tanıdık oldu artık uzun zamandır gidiyorum alt bölgeye nasıl yaptırcam bilmem ama utanmayı bırakıcam mecburen

aman aman temizliğe dikkat. çünkü ağrı sızı öyle böyle derken acil hastaneye gidebiliriz acil bişey olabilr hazırlıksız yakalanmak istemeyiz hele hele son aylarda. benim yengem kontrole gitmiş doktor demişki doğuma alıcaz seni o da hazırlıksız yakalanmış ya. yook olmaz demiş.. ağdacıya zor atmış kendini. sonra doğuma

arkdaşım giderdi. derdimki ayy ne ayıp nasıl açıyorsunnn. hayattaaa açmam. o da derdiki he denizz ağdacıda şeyda gelsin onu yoklayım diye beni bekliyor derdi. çok meraklıya derdi. bi başladım o başlayış bırakmıyosun o rahatlığı. beyaz çarşaflar klima açık mis gibi

ayy ne kötü olmuş,
7. aydan sonra her an doğum beklendiği için hazırlıklı olmalıyız kızlar, hastane çantamız ve kıllarımız hazır beklemeliyiz.

Son düzenleme:

aslında haklısın onlar bıkmıştır görmeye inceleme yapmıcaklarya işlerini yapıyolar sonuçta

benim soruma cevap yok muuu, bepanthene diyorum, hamilelikte diyoruum, güvenli mi kiiiiii?
ces cim bnmde burnum kanıor dedim dün dr hergün burnununa minik minik bepanten sür içine yani dedi demekki bi zararı yok
Bende dün kaç bıyık aldırmaya gittim allahım ağladım ben resmen ayyy o neydi öle beee
yaa ben bunu 2 aylık hamilelikten beri anlatıorum kimsee bnei dinlemiordu çok acıor yaa bnde ctesi gidicem kaş bıyığa korkumdan ölüoruum birde herseferinde diorumki önce pamuğa kolonya döksek öle olunca biraz bi ferahlama oluor aklında bulunsun ben kolonyamı yanımda götürüorum koca şişe

bnmde burnum yayılıor birde bnm burnum zaten büyüktür birde sanki sabah kalkarsın ya çok uyumuşsuzndur ya gripsindir gözer burun surat şişer ben hep öleyimm yaaa

kızlaarr bir yerimde daha saçlarım uzuorr dün şoka girdim ben napcam yaaaaa dün banyo yaparken popişimin arasına saç kaçtı sandım gerçekten saç ama kafamdaki deilmiş napcam ben yaaaaaa alamamki orasııı ufff elim ulaşmazz

evet cescim dayanamadım başka bi doktora kaçamak yapıyorum. 1 e almıştım 12:30 a çektim bugün

Ayyy cinsiyeti öğrencez yuppiiiii, inşallah sagliklidir oncelikli olarak, ikincil olarak da inşallah gösterir canım cinsiyetini. çok heyecan yapma e mi bebek etkilenmesin sonra.

melis allah iyiliğini versin popişinin arasına saç kaçmış valla benimde baya kaçmıştı akşam yakalamaya uğraştım çok zor oldu ama başardım bidahaki ay kısmet artık ne yaparım bilmem:26:

senin oğlun çok yakışıklı mı olacak anasının güzelliğini aldı yavrum benim

Ayyy cinsiyeti öğrencez yuppiiiii, inşallah sagliklidir oncelikli olarak, ikincil olarak da inşallah gösterir canım cinsiyetini. çok heyecan yapma e mi bebek etkilenmesin sonra.

inşallah canım son gittiğimde çok heyecan yapmıştım şimdi biraz daha iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…