2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben o kremin adını bile duymadım canımi resimlere de hemmen bakıyorum şimdi.

A-aaa ciddi mi? Sen duymadıysan burda konuşulmadı o zaman. Senden kaçmazdı. Ben rüya mı görüyorum yoksa? Ağda yaparken acımasın diye sürülüyomuş, birileri de doktoruna soracaktı, hamileyken de kullanabiliyo muyuz diye...

BUnadım ben bunadım....

belki akşam seansında konuşulduysa ben ondan duymamışımdır canım. akşamları girmiyorum ya ben.

Kızlarrrrr,
uyuşturan kremi sormuştum, arada kaynadııııııı.... Yok mu fikri olan?

Bi de göbek ve cici ekledim

cnm o krem güvenli kullanabilirsin ama nasıl kullanacaksın sorun göbekte kocaman olacak yakında ve hiçbişey göremiyceksin eğilemiyceksin yani kremde olsa yapmak mümkün deil

yok yok bende hatrlıyom doktorda kullanabilirsin ama çok fazla tutuma gibi bişiler sölemiş ben zaten o krem olmadan asla yaptıramazdım ağda evde 3 tüpüm var kısmet son 3 ay kullancam

günaydın kızlar emla kremi biri sormuştu ve kullanabileceğini öğrenmişti 1 tüpten fazla kullanmamak kaydıyla demiş dr.

Kızlarrrrr,
uyuşturan kremi sormuştum, arada kaynadııııııı.... Yok mu fikri olan?

Bi de göbek ve cici ekledim
biri sordu elvin dr bir tüp kullanabilirsin dedi ama sende kendi dr una sor istersen
ay kendimi yanlız hissettirmediginiz icin çok teşekkür ederim bacılar. resmen doymuyorum diye vicdan azabı duymaya başlıcaktım nerdeyse.
bende doymuorum birde bende kahvaltı takıntısı oluştu keşke mutfağa girebilsem sabahtan akşama kadar kahvaltı yapabilirimmmm
valla ne biliyim meliscm aydan aya sürerim ben tüy dökücü krem ayda bir kez kullanmakla hemen zarar verir mi pek sanmıyorum ama orası için başka çözüm yolu da bilmiyorum

birde bnde basur var ufffff ne olaylı bir popom var yaaa

kızlarrr siz yine az az falan yiyormuşsunuz ben sabah uyanmamdan akşam uyuyana kadar olan vakitte evde ve ofiste ne varsa yiyorum :)))))))) hiçte kısamam hayatımda ilk defa sürekli açım

kızlarrr siz yine az az falan yiyormuşsunuz ben sabah uyanmamdan akşam uyuyana kadar olan vakitte evde ve ofiste ne varsa yiyorum :)))))))) hiçte kısamam hayatımda ilk defa sürekli açım

ben de kısmıyorum canım. dedim ya 2 haftada 2.5 kilo almışım diye. pes yaniii. neyse ben fırına gidip geliyorum. bişi isteyen var mııı :):):):)

sen zaten aşırı zayıfsın ne kdr yesende bişi olmazkiii karışma bu konuyaaaa
kız sende harbiden ne sorun var mübarek:) o zaman sürme sakın daha beter yaparsın valla şekerim o zaman doğuma kadar jiletle al orayı doğuma yakın da ağdacıya aldırtırsın

ay ben ağdadan korkarım en iyisi dr dan özür dilemek yaaaa

elimi fırına kaptırdım da:) tele yapıştı elim ona sürcektim.

bepanteni boşver bilmiyoruz sonuçlarını.ama bir eczacı bana yumurta beyazı sür demişti.yanığın en iyi o iyileştiriyormuş.bir dene istersen.
en azından zararı yoktur...

sen zaten aşırı zayıfsın ne kdr yesende bişi olmazkiii karışma bu konuyaaaa

ay ben ağdadan korkarım en iyisi dr dan özür dilemek yaaaa

melis cim sen benim gibi yap vur jileti gitsin hayda bree beş dakikada beşiktaş acı yok rocky:)

ben oğlumdan sonra vurdum jileti napayım ya o göbekle hiç bişey yapılmıyor kızlar ayağımın tırnağını bile eşim keserdi izne geldiğinde ayak tırnağınızı bile kesemiceksiniz son zamanlarda

kızlarr güzel bir muhabbetin ortasına giricem ama

bugün öslemim35 saat 9da amniyosenteze girdi çıkmıştır sonuçlar için dua edelim iyi çıksın sonuçlarını ptesi alacak allahın izniyle dün gece çok korkuordu ama şimdi geçti bitti diye içim rhat o da inşallah rahatlamıştır

buarada aman facede olanlar ordan yazmasın etrafında kimse bilmiormuş çünkü

müsait olduğunda damlaya msj atacak damla bize bildirir nasıl olduğunu i,nşallah duruda özlemde iyidir

Ama kızlar jiletten sonrada sakal gibi çıkıyor ve tekar ağdaya döndüğünüz de canınız çok yanıyor...:84::84:

kızlar ben geçen hafta sordum EMLA kremi. hatta prospektüsü aldım götürdüm adamın eline verdim.
baktı, ne için ki bu dedi? kuaför için dedim. adrenalin yok içinde çok kullanmazsan olur sorun yok dedi. yarım tüp bikini bölgesine yetiyo zaten... ama fiyatı uçmuş ayrı konu... bende 1 tüp vardı, saklıyorum doğuma vallaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…