hiçbir fikrim yok elvincim google dan bak bakalım hamilelikte emla diye illa yazar bişilerKızlarrrrr,
uyuşturan kremi sormuştum, arada kaynadııııııı.... Yok mu fikri olan?
Bi de göbek ve cici ekledim
ben 3 ay ı doldurdum hemen başka doktora gittim 4 boyutluya adam tak diye erkek dedi. ohh rahatladım. kendi doktorum süründürürdü heralde
ben o kremin adını bile duymadım canımi resimlere de hemmen bakıyorum şimdi.
A-aaa ciddi mi? Sen duymadıysan burda konuşulmadı o zaman. Senden kaçmazdı. Ben rüya mı görüyorum yoksa? Ağda yaparken acımasın diye sürülüyomuş, birileri de doktoruna soracaktı, hamileyken de kullanabiliyo muyuz diye...
BUnadım ben bunadım....
Kızlarrrrr,
A-aaa ciddi mi? Sen duymadıysan burda konuşulmadı o zaman. Senden kaçmazdı. Ben rüya mı görüyorum yoksa? Ağda yaparken acımasın diye sürülüyomuş, birileri de doktoruna soracaktı, hamileyken de kullanabiliyo muyuz diye...
BUnadım ben bunadım....
biri sordu elvin dr bir tüp kullanabilirsin dedi ama sende kendi dr una sor istersenKızlarrrrr,
bende doymuorum birde bende kahvaltı takıntısı oluştu keşke mutfağa girebilsem sabahtan akşama kadar kahvaltı yapabilirimmmmay kendimi yanlız hissettirmediginiz icin çok teşekkür ederim bacılar. resmen doymuyorum diye vicdan azabı duymaya başlıcaktım nerdeyse.
valla ne biliyim meliscm aydan aya sürerim ben tüy dökücü krem ayda bir kez kullanmakla hemen zarar verir mi pek sanmıyorum ama orası için başka çözüm yolu da bilmiyorum
kız sende harbiden ne sorun var mübarek:) o zaman sürme sakın daha beter yaparsın valla şekerim o zaman doğuma kadar jiletle al orayı doğuma yakın da ağdacıya aldırtırsın
kızlarrr siz yine az az falan yiyormuşsunuz ben sabah uyanmamdan akşam uyuyana kadar olan vakitte evde ve ofiste ne varsa yiyorum :)))))))) hiçte kısamam hayatımda ilk defa sürekli açım
sen zaten aşırı zayıfsın ne kdr yesende bişi olmazkiii karışma bu konuyaaaakızlarrr siz yine az az falan yiyormuşsunuz ben sabah uyanmamdan akşam uyuyana kadar olan vakitte evde ve ofiste ne varsa yiyorum :)))))))) hiçte kısamam hayatımda ilk defa sürekli açım
kız sende harbiden ne sorun var mübarek:) o zaman sürme sakın daha beter yaparsın valla şekerim o zaman doğuma kadar jiletle al orayı doğuma yakın da ağdacıya aldırtırsın
elimi fırına kaptırdım da:) tele yapıştı elim ona sürcektim.
sen zaten aşırı zayıfsın ne kdr yesende bişi olmazkiii karışma bu konuyaaaa
ay ben ağdadan korkarım en iyisi dr dan özür dilemek yaaaa
melis cim sen benim gibi yap vur jileti gitsin hayda bree beş dakikada beşiktaş acı yok rocky:)
BUnadım ben bunadım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?