Alah nasip ederse normal dogum istiyorum canım ben. bir de doktorum erkek bebek anne karnından ne kadar geç ayrılırsa o kadar iyi dedi. bekliycez yani biz :) seninki inşallah sag salim zamanıyla dogar.
neden acaba cesss erkek bebek daha fazla kalmalı anne karnında merak ettim:44::44::44:
sebebini sormadım ben bilemiyorum nedenini. Pipi farkıdır belki de :)
EVET CANIM SEZARYAN EN GEÇ 38 HAFTADA ALINIYO RİSKE ATILMIYO MİYADINI DOLDUMU ALIOYOLAR EYER SEZARYAN OLURSA SENİNDE EN GEÇ AĞUSTOS 17 OLUR
ÖLE YÜZDE YÜZ ERKEN OLUCk diye birşey yok sil onu aklından sadece istirahat ediceksin canım karamsar olma sen kanamam olursa diye efkarlısın benim oldu bişi olmadı sen içini ferah tut
cnm mesela benim doğum normalde 9-10 eylül ama erken olursa yada sezeryan olursa 2 hafta öncemi olcak anlayamadım tam:26: bayrama denk gelcek galiba yaa bide doktormu arıycam bayramda off off
sezaryen olursa doktor ayarlar onu sen merak etme. haftalar önceden belli oluyo sezareyn isteenlerin tarihi. bunları kafana takıp da stres yapma şimdi kendini. benim normal dogum tarihim bile bayram içine geliiyo ben yapıyomuyum stres. haaaayııır.
canım senın ılk cocugunmu
sezaryen olursa doktor ayarlar onu sen merak etme. haftalar önceden belli oluyo sezareyn isteenlerin tarihi. bunları kafana takıp da stres yapma şimdi kendini. benim normal dogum tarihim bile bayram içine geliiyo ben yapıyomuyum stres. haaaayııır.
22 kullanıcı online ama kimse bişi yazmıyo, of hadi kızlar yaaaa,
Evet canım ilk çocugum olucak Allah izin verirse.
22 kullanıcı online ama kimse bişi yazmıyo, of hadi kızlar yaaaa,
eewtt kımse yazmıyo uykum geldı yaaa:97:
selamm cescim işyerinde şartlar pekte iyi sayılmaz fazla giremiyorum nete saolsunlar işlerimi kolaylaştıracaklarına zorlaştırıyorlar onlarla uğraşıyorum sen nasılsın,nasıl gidiyor hamilelik?Selam canım, sen nerlerdesin ne zamandııır?
selamm cescim işyerinde şartlar pekte iyi sayılmaz fazla giremiyorum nete saolsunlar işlerimi kolaylaştıracaklarına zorlaştırıyorlar onlarla uğraşıyorum sen nasılsın,nasıl gidiyor hamilelik?
aynen benim de bi ağırlık çöktü ustume yaaa
havada basık burdada ses yok uykumz gelır tabıkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?