2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Alah nasip ederse normal dogum istiyorum canım ben. bir de doktorum erkek bebek anne karnından ne kadar geç ayrılırsa o kadar iyi dedi. bekliycez yani biz :) seninki inşallah sag salim zamanıyla dogar.

neden acaba cesss erkek bebek daha fazla kalmalı anne karnında merak ettim:44::44::44:

cnm mesela benim doğum normalde 9-10 eylül ama erken olursa yada sezeryan olursa 2 hafta öncemi olcak anlayamadım tam:26: bayrama denk gelcek galiba yaa bide doktormu arıycam bayramda off off

cnm mesela benim doğum normalde 9-10 eylül ama erken olursa yada sezeryan olursa 2 hafta öncemi olcak anlayamadım tam:26: bayrama denk gelcek galiba yaa bide doktormu arıycam bayramda off off

sezaryen olursa doktor ayarlar onu sen merak etme. haftalar önceden belli oluyo sezareyn isteenlerin tarihi. bunları kafana takıp da stres yapma şimdi kendini. benim normal dogum tarihim bile bayram içine geliiyo ben yapıyomuyum stres. haaaayııır.

22 kullanıcı online ama kimse bişi yazmıyo, of hadi kızlar yaaaa,

benimde doğum sezeryan olacak ve tam da bayrama denk geliyor. Bende de var stres acaba doktor bayramda şehir dışına çıkarmı. Çıkarsa benim bayramda sancım olursa başka doktor bulmam gerekirmi. bende çok stres yaptım yaaa elimde değil:44:

neyse zamana bırakıcam herşeyi doktorumla konuşucam bidahaki kontolümde yoksa içim rahat etmiycek

Selam canım, sen nerlerdesin ne zamandııır?
selamm cescim işyerinde şartlar pekte iyi sayılmaz fazla giremiyorum nete saolsunlar işlerimi kolaylaştıracaklarına zorlaştırıyorlar onlarla uğraşıyorum sen nasılsın,nasıl gidiyor hamilelik?

selamm cescim işyerinde şartlar pekte iyi sayılmaz fazla giremiyorum nete saolsunlar işlerimi kolaylaştıracaklarına zorlaştırıyorlar onlarla uğraşıyorum sen nasılsın,nasıl gidiyor hamilelik?

benim iyi gidiyor çok şükür. senden ne haberler? senin nasıl gidiyor bakalım? yok de mi bir sıkıntın falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…