2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benim iyi gidiyor çok şükür. senden ne haberler? senin nasıl gidiyor bakalım? yok de mi bir sıkıntın falan?
bebişle ilgili yoktur inşallah cumartesi dr.a gideceğiz 3lü yada 4lü test için inşallah sonuçlar iyi çıkar dua ediyorum onun dışında tek başıma çok zorlanıyorum saolsun eşim haftasonları geliyor yanıma ama yinede yetmiyor işyeride problemli bakalım ne kadar dayanabilcem dayanabildiğim yere kadar dayanıp sonra rapor alayım diyorum ama günler geçmiyor resmen içini karartmıyım arkadaşım ama pek iyi değil yani bu durumda sadece bebeğim için dua ediyorum o hissetmesin yaşadıklarımı sağlıklı olsun diye başkada elimden birşey gelmiyor daha evimde bile oturamadım ağız tadıyla....

ben açtım ama bir katana oynuyoooo. hiç yakışmıyo yaaaa, dekolte giymiş bir de. bana çok ters vallahim. benim babanem olsa konuşmam bir daha.

kaçırmışsın, kadın saçını boyatıyooooo... topuklularla geziyooooo...hop hop oynuyooo!!!
bende uyuyiiim karpuz büyüsün..

ımm sen taşınmışmıydın bende hatlar mı karıştı? işyerinde ne problem var canım anlatsana belki ferahlarsın. hepimiz işyerlerimize katlanıyoruz. ben de bekliyorum izinli olacapım zamanlar gelsin diye. hepimiz aynı durumda gibiyiz ama anlat sen nooolu?

Kızlar kurs zamanı geliyor.
Bana yavaştan müsaade
Akşamları giremiyorum malum,yarın görüşürüz..
Kendinize ve miniklerinize iyi bakın

kaçırmışsın, kadın saçını boyatıyooooo... topuklularla geziyooooo...hop hop oynuyooo!!!
bende uyuyiiim karpuz büyüsün..

Ayyyy hadi uyu bakalım. benim yerime de uyu. ozlemim beim yerime 1 saat, sen 1 saat uyusanızzz, ben de gece 6 saat uyusam tamamdır. yeter bana. öptm.

Ayyyy hadi uyu bakalım. benim yerime de uyu. ozlemim beim yerime 1 saat, sen 1 saat uyusanızzz, ben de gece 6 saat uyusam tamamdır. yeter bana. öptm.

geceleride uyuyamıyoruz işte... sabah ezanıyla yatakta dönmeye başlıyorum ben...
halbuki en çok sewdiğim şey sabah uykusudur...

geceleride uyuyamıyoruz işte... sabah ezanıyla yatakta dönmeye başlıyorum ben...
halbuki en çok sewdiğim şey sabah uykusudur...

o kadar konforsuz ki uykum. 10:30 da yatıyorum 6:30 da kalkıyorum ama hiç yetmiyo bana. sabah olmasın diye dua eder mi insan yaaaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…