esra erol oynuyoooooo
esra erol oynuyoooooo
burda da sabahki izmir gitti yerine günlük güneşlik bişi geldi.
walla ben 3ay hızlı bıle yuruyemedım bu kadın nasıl bole hopluyo zıplıyo
bebişle ilgili yoktur inşallah cumartesi dr.a gideceğiz 3lü yada 4lü test için inşallah sonuçlar iyi çıkar dua ediyorum onun dışında tek başıma çok zorlanıyorum saolsun eşim haftasonları geliyor yanıma ama yinede yetmiyor işyeride problemli bakalım ne kadar dayanabilcem dayanabildiğim yere kadar dayanıp sonra rapor alayım diyorum ama günler geçmiyor resmen içini karartmıyım arkadaşım ama pek iyi değil yani bu durumda sadece bebeğim için dua ediyorum o hissetmesin yaşadıklarımı sağlıklı olsun diye başkada elimden birşey gelmiyor daha evimde bile oturamadım ağız tadıyla....benim iyi gidiyor çok şükür. senden ne haberler? senin nasıl gidiyor bakalım? yok de mi bir sıkıntın falan?
ben açtım ama bir katana oynuyoooo. hiç yakışmıyo yaaaa, dekolte giymiş bir de. bana çok ters vallahim. benim babanem olsa konuşmam bir daha.
ben açtım ama bir katana oynuyoooo. hiç yakışmıyo yaaaa, dekolte giymiş bir de. bana çok ters vallahim. benim babanem olsa konuşmam bir daha.
bebişle ilgili yoktur inşallah cumartesi dr.a gideceğiz 3lü yada 4lü test için inşallah sonuçlar iyi çıkar dua ediyorum onun dışında tek başıma çok zorlanıyorum saolsun eşim haftasonları geliyor yanıma ama yinede yetmiyor işyeride problemli bakalım ne kadar dayanabilcem dayanabildiğim yere kadar dayanıp sonra rapor alayım diyorum ama günler geçmiyor resmen içini karartmıyım arkadaşım ama pek iyi değil yani bu durumda sadece bebeğim için dua ediyorum o hissetmesin yaşadıklarımı sağlıklı olsun diye başkada elimden birşey gelmiyor daha evimde bile oturamadım ağız tadıyla....
esra yıne cok tatlı yaa hosuma gıdıyo kıyafetlerıı
heheyt program başına o kadar parayı bana da versinler etkisi nasıl oluyo bakalım.
kaçırmışsın, kadın saçını boyatıyooooo... topuklularla geziyooooo...hop hop oynuyooo!!!
bende uyuyiiim karpuz büyüsün..
Kızlar kurs zamanı geliyor.
Bana yavaştan müsaade
Akşamları giremiyorum malum,yarın görüşürüz..
Kendinize ve miniklerinize iyi bakın
Kızlar kurs zamanı geliyor.
Bana yavaştan müsaade
Akşamları giremiyorum malum,yarın görüşürüz..
Kendinize ve miniklerinize iyi bakın
sahı nekadr alıyodur bu bos ıs ıcın
Ayyyy hadi uyu bakalım. benim yerime de uyu. ozlemim beim yerime 1 saat, sen 1 saat uyusanızzz, ben de gece 6 saat uyusam tamamdır. yeter bana. öptm.
Esra tatlı canımi ben de severim Esrayı. ama diğeri neydi ondan hiç hazetmem. o biraz kaba saba.
geceleride uyuyamıyoruz işte... sabah ezanıyla yatakta dönmeye başlıyorum ben...
halbuki en çok sewdiğim şey sabah uykusudur...
hadi canım görüşürüz. yorma kendini.
10-15000 arası alıyordur bence.haftada tabi.
sahı nekadr alıyodur bu bos ıs ıcın
o kadar konforsuz ki uykum. 10:30 da yatıyorum 6:30 da kalkıyorum ama hiç yetmiyo bana. sabah olmasın diye dua eder mi insan yaaaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?