2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

olmuorki işte mehtap yaaa uff neyse kapatalım bu konuyu içim sıkılıor allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
çookkkk sevindim cnm gözün yadınnnn
nasılsın melısss
iyiyim cnm geçmişten ancak çıktımmmmm

cnm sanırım sizin gibi zmanlaması olanları arifeden bir gün önce sezeryana alırlar öle düşünüorum hakkında hayırlısı olsun strese sokma kendini ama allah korusun bebeğini etkilersinn

hmm ıyı cnm yedınmı bıseyler

evet canım anca giyiniyorum kahvaltıyı hazırlıyorum evi topluyorum sonra çıkıyoruz eşimle işe geliyoruz. 1 saat de yol sürüyo. 9da iş başı yapıyorum. Anca yetişiyorum.

kahvaltıyı eşin hazırlasın evide toplama uyu ben 7:30 da kalkıorum ama genelde gece 5 te uyanıyorum ki ömeriminde bunda şiddetli payı var uyuyana kadar saat 6 yı geçiyor sonra uyku kalitesi diyorlar nerdeeeeeeeee:) ben şu uyku yastıklarından almayı düşünüyorum

yok canım ben eşime evde iş yaptırmayı sevmiyorum, o tamir tadilat görevleriyle ilgileniyo ben de ev işleriyleç. hele mutfagıma kimseyi sokmam, düzeniim bozuluyo sonra. zaten 6:30 da degil de 7de ya da 7:30da da kalksam aynı yorgunluk oluyo üstümde. bazen işten eve misafirle dönüyoruz evi de toplu bırakmak durumundayım o yuzden. çalışan ev hanımı olmaz zor işte.

hamile yastığı istiyorum bende...uzunlar war yaaa...
bacaklarımın arasında süper olur, kapanmıoki bacaklarımmmmm

zor oluyomu pekı canım ıs ew

Ay ilk evlendigimde cok zorlanmıştım. makinaya atmam gereken tişörtle evde dolanıyodum napçam ben bunu diye, aklım karışıyodu hangi birine yetişemeceğim şeklinde. ama mesele alışkanlıktaymış meğer. sonra alıştım gittiiii. sen çalışmıyosun de mi?

hamile yastığı istiyorum bende...uzunlar war yaaa...
bacaklarımın arasında süper olur, kapanmıoki bacaklarımmmmm

ben bacaklarımın arasına yasyık kıstırıyorum sert bir tane. işe yarıyo kalça agrilarim da azaliyo. sen de denesene.

kızlar doğaç kardeşinin adını kendi seçti bi sürü isimleri saydık beğendiğimiz o da duru olsun dedi duru olcak ama doğaçta duru istedi duru patlaması oldu resmen kızlarda şu olmasınmı bu olmasınmı dedik hayır dedim sizeeeee duru olcak kardeşim dedi eşimle iyi bari dedik ismiylede uyumlu olsun bari dedik doğaç ve duru sizce nasıl uyuyormu ama dönüş yok gibi doğaç kaptırdı duru diye seviyo karnımı

yok calısmıyorum we calısan ew hanımlarını kutluyorum ben bıle cok zorlanıyrm ew ıslerınde ws sızler ıcın ck daha zor olmalı yemk olayını napıyosun yanı ısten gelır gelmez yemekmı yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…