yok kuzu prgram bası alıyodr bence
6 30da kalkmı zorundasın kı
olmuorki işte mehtap yaaa uff neyse kapatalım bu konuyu içim sıkılıor allah kimseyi kimseye muhtaç etmesinüff be melisim gerçekten çok zor.
önce herkesinde dediği gibi ev komple herşey dahil temizletilecek başka yolu yok canım... Sonra kraker bisküvi galate tarzı şeyler alacaksınız çabuk bozulmayan gibi tatlım en azında biraz ağzına atarsın kendini iyi hissedersin sonra muz kivi elma gibi meyveleri yasin yıkayıp koca bir kaseye koyup senin yanına yada ne bilim girebildiğin her hangi bir odaya bıraksın sonra süt puding gibi şeylerde alabilirsin canım hiç bir şey yiyememekten daha iyi ekmek yanına karper peynirler yada pınar beyaz gibi şeylerde bırakabilir....
Akşamlarıda artık elnizden ne geliyorsa onu yaparsınız valla inan bana ben akşamlarısadece çorba salata ve meyve yiyorum yemek bende yapmıyorum çok nadirdir genelde pazar günleri yaparım.
çookkkk sevindim cnm gözün yadınnnnkızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr,
bebişimin uzun dönem amniyosentez sonuçları bugün belli oldu çok şükür ve normal çıktı. O kadar mutluyum ki, kelimelerle tarifi yok, bu mutluluğumuzu sizlerle paylaşmak istedim. yarın da doktora kontrolümüz var, kızçemi çok özledim, bakalım ne alemde, eller ayaklar göbüş, popiş ne kadar büyümüş güzel haberlerle döncez inşallah..
iyiyim cnm geçmişten ancak çıktımmmmmnasılsın melısss
benimde doğum sezeryan olacak ve tam da bayrama denk geliyor. Bende de var stres acaba doktor bayramda şehir dışına çıkarmı. Çıkarsa benim bayramda sancım olursa başka doktor bulmam gerekirmi. bende çok stres yaptım yaaa elimde değil:44:
evet canım anca giyiniyorum kahvaltıyı hazırlıyorum evi topluyorum sonra çıkıyoruz eşimle işe geliyoruz. 1 saat de yol sürüyo. 9da iş başı yapıyorum. Anca yetişiyorum.
ben de öyle dicektim ama oha dedim 30 ile carpinca aylik acayip bir rakama geldi. bende haftalıga cevirdim. neyse severim onu Allah saglik versin de calissin.
olmuorki işte mehtap yaaa uff neyse kapatalım bu konuyu içim sıkılıor allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
çookkkk sevindim cnm gözün yadınnnn
iyiyim cnm geçmişten ancak çıktımmmmm
cnm sanırım sizin gibi zmanlaması olanları arifeden bir gün önce sezeryana alırlar öle düşünüorum hakkında hayırlısı olsun strese sokma kendini ama allah korusun bebeğini etkilersinn
evet canım anca giyiniyorum kahvaltıyı hazırlıyorum evi topluyorum sonra çıkıyoruz eşimle işe geliyoruz. 1 saat de yol sürüyo. 9da iş başı yapıyorum. Anca yetişiyorum.
esın ne ıs yapıyor canım aksam kacta donuyrsun ewe
kahvaltıyı eşin hazırlasın evide toplama uyuben 7:30 da kalkıorum ama genelde gece 5 te uyanıyorum ki ömeriminde bunda şiddetli payı var uyuyana kadar saat 6 yı geçiyor sonra uyku kalitesi diyorlar nerdeeeeeeeee:) ben şu uyku yastıklarından almayı düşünüyorum
slm arkadaşlar yoldaşlar nasılsınız?bende inşallah eylül de anne olacağım.ama size bi sorum var cevaplayacak varsa yazayım
Esim insaat muhendisi. aksamlari 6 da cikiyoruz, daha kısa sürüyo dönüşte trafik daha az yogun oldugu icin, 6:45de evde oluyoruz.
slm arkadaşlar yoldaşlar nasılsınız?bende inşallah eylül de anne olacağım.ama size bi sorum var cevaplayacak varsa yazayım
kahvaltıyı eşin hazırlasın evide toplama uyuben 7:30 da kalkıorum ama genelde gece 5 te uyanıyorum ki ömeriminde bunda şiddetli payı var uyuyana kadar saat 6 yı geçiyor sonra uyku kalitesi diyorlar nerdeeeeeeeee:) ben şu uyku yastıklarından almayı düşünüyorum
zor oluyomu pekı canım ıs ew
hamile yastığı istiyorum bende...uzunlar war yaaa...
bacaklarımın arasında süper olur, kapanmıoki bacaklarımmmmm
Ay ilk evlendigimde cok zorlanmıştım. makinaya atmam gereken tişörtle evde dolanıyodum napçam ben bunu diye, aklım karışıyodu hangi birine yetişemeceğim şeklinde. ama mesele alışkanlıktaymış meğer. sonra alıştım gittiiii. sen çalışmıyosun de mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?