ben bacaklarımın arasına yasyık kıstırıyorum sert bir tane. işe yarıyo kalça agrilarim da azaliyo. sen de denesene.
ben bacaklarımın arasına yasyık kıstırıyorum sert bir tane. işe yarıyo kalça agrilarim da azaliyo. sen de denesene.
kızlar doğaç kardeşinin adını kendi seçti bi sürü isimleri saydık beğendiğimiz o da duru olsun dedi duru olcak ama doğaçta duru istedi duru patlaması oldu resmen kızlardaşu olmasınmı bu olmasınmı dedik hayır dedim sizeeeee duru olcak kardeşim dedi eşimle iyi bari dedik ismiylede uyumlu olsun bari dedik doğaç ve duru sizce nasıl uyuyormu ama dönüş yok gibi doğaç kaptırdı duru diye seviyo karnımı
kızlar doğaç kardeşinin adını kendi seçti bi sürü isimleri saydık beğendiğimiz o da duru olsun dedi duru olcak ama doğaçta duru istedi duru patlaması oldu resmen kızlardaşu olmasınmı bu olmasınmı dedik hayır dedim sizeeeee duru olcak kardeşim dedi eşimle iyi bari dedik ismiylede uyumlu olsun bari dedik doğaç ve duru sizce nasıl uyuyormu ama dönüş yok gibi doğaç kaptırdı duru diye seviyo karnımı
yok calısmıyorum we calısan ew hanımlarını kutluyorum ben bıle cok zorlanıyrm ew ıslerınde ws sızler ıcın ck daha zor olmalı yemk olayını napıyosun yanı ısten gelır gelmez yemekmı yapıyorsun
ben 4 yastıkla yatıyorum..2 başımın altına bi kollarımın arasına bi bacak arama :))
yok canım ben eşime evde iş yaptırmayı sevmiyorum, o tamir tadilat görevleriyle ilgileniyo ben de ev işleriyleç. hele mutfagıma kimseyi sokmam, düzeniim bozuluyo sonra. zaten 6:30 da degil de 7de ya da 7:30da da kalksam aynı yorgunluk oluyo üstümde. bazen işten eve misafirle dönüyoruz evi de toplu bırakmak durumundayım o yuzden. çalışan ev hanımı olmaz zor işte.
canım sağol öncelikle.ilk defa hamilelik yaşamak hem çok güzel hemde zor.herşeyi yavaş öğreniyoruz bebeşimle.şimdi ne kadar diye soruyor etraftakiler hafta olarak söyleyince anlamıyor ayını soruyorlar bende bi türlü bilemiyorum ayını nasıl hesaplayacağım.bitirdiğim ayımı yoksa girdiğim ayımı söyleyeyim genelde nasıl oluyor siz nasıl söylüyorsunuz.?belki aranızda benimle aynı haftada olan vardır.ben 19 hafta 5 günlük yazıyo netteki hesaplayıcılarda.yardımcı olursanız sevinirim
sahıh bılgımı hande
olmuorki işte mehtap yaaa uff neyse kapatalım bu konuyu içim sıkılıor allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
çookkkk sevindim cnm gözün yadınnnn
iyiyim cnm geçmişten ancak çıktımmmmm
cnm sanırım sizin gibi zmanlaması olanları arifeden bir gün önce sezeryana alırlar öle düşünüorum hakkında hayırlısı olsun strese sokma kendini ama allah korusun bebeğini etkilersinn
canım sağol öncelikle.ilk defa hamilelik yaşamak hem çok güzel hemde zor.herşeyi yavaş öğreniyoruz bebeşimle.şimdi ne kadar diye soruyor etraftakiler hafta olarak söyleyince anlamıyor ayını soruyorlar bende bi türlü bilemiyorum ayını nasıl hesaplayacağım.bitirdiğim ayımı yoksa girdiğim ayımı söyleyeyim genelde nasıl oluyor siz nasıl söylüyorsunuz.?belki aranızda benimle aynı haftada olan vardır.ben 19 hafta 5 günlük yazıyo netteki hesaplayıcılarda.yardımcı olursanız sevinirim
nekadar şanslısın benim eşim evde olmama rağmen bbana güvenmiyo elim çok yavaşmış onu aç bırakıyormuşum falan 2 tane kadın çalışıyo evde yaptığı yemeklerde çok berbat hiç beceremiyo bende eşime kırıldım evde misafir gibiyim hiçbirşey yapmıyorum kadınlarada şunu şurdan kaldırın demiyorum:78:
nekadar şanslısın benim eşim evde olmama rağmen bbana güvenmiyo elim çok yavaşmış onu aç bırakıyormuşum falan 2 tane kadın çalışıyo evde yaptığı yemeklerde çok berbat hiç beceremiyo bende eşime kırıldım evde misafir gibiyim hiçbirşey yapmıyorum kadınlarada şunu şurdan kaldırın demiyorum:78:
neden 2kadın calısyrkı cnm
çok güzel olmuş bence Duru diye sevin sizde artık canım. yegenimin adı da Duru cok severim duru isminiiiii. ismiyle yasasın insallah.
hamile degilken aksamdan ertesi gunun yemegini yapiyodum ama hamilelikten sonra cok yorgun dondugum icin gunluk yapmaya basladim, ertesi gune kalirsa yiyoruz, kalmazsa yeni yemek yapiyorum. bazen enerji bulursan yapıyorum yine ertesi gune. dedigim gibi sen de calisiyo olsaydın sen de alıscaktın. insanoglu herseye alisiyo.
o da guzel. esine yer kalmıyodur nerdeyse yatakta.
sağol canım 3 yaşına girecek haziranda az kaldı ama çok bilmiştir kendisiayyy cok ttalı bence guzel bı ısım dogaclada uyumlu canım...ne guzel abısı koyuyo ısmını oglun kac yasnda
amin canım inş. allahtan yiğeninede sağlık bi ömür diliyorumçok güzel olmuş bence Duru diye sevin sizde artık canım. yegenimin adı da Duru cok severim duru isminiiiii. ismiyle yasasın insallah.
.
valla ben 5 kadına bedelim. aşçı bulaşıkçı temizlikçi ütücü hemşire :) bizim evde de 5 kadın çalışıyo :)
sağol canım 3 yaşına girecek haziranda az kaldı ama çok bilmiştir kendisi
amin canım inş. allahtan yiğeninede sağlık bi ömür diliyorum
haklıısn canım ınsanın basına ne gelırse alısyoo .....kutluyorum cnm senı allh kolylk wersın pekı oglusundan snra napcakısn
benim ayın 18 nde 20 hafta dolacak o zaman ben 5 nci ayı doldurdum 6. aya girdim mi demeliyim?
benim ayın 18 nde 20 hafta dolacak o zaman ben 5 nci ayı doldurdum 6. aya girdim mi demeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?