2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım sağol öncelikle.ilk defa hamilelik yaşamak hem çok güzel hemde zor.herşeyi yavaş öğreniyoruz bebeşimle.şimdi ne kadar diye soruyor etraftakiler hafta olarak söyleyince anlamıyor ayını soruyorlar bende bi türlü bilemiyorum ayını nasıl hesaplayacağım.bitirdiğim ayımı yoksa girdiğim ayımı söyleyeyim genelde nasıl oluyor siz nasıl söylüyorsunuz.?belki aranızda benimle aynı haftada olan vardır.ben 19 hafta 5 günlük yazıyo netteki hesaplayıcılarda.yardımcı olursanız sevinirim

ayyy cok ttalı bence guzel bı ısım dogaclada uyumlu canım...ne guzel abısı koyuyo ısmını oglun kac yasnda

çok güzel olmuş bence Duru diye sevin sizde artık canım. yegenimin adı da Duru cok severim duru isminiiiii. ismiyle yasasın insallah.

hamile degilken aksamdan ertesi gunun yemegini yapiyodum ama hamilelikten sonra cok yorgun dondugum icin gunluk yapmaya basladim, ertesi gune kalirsa yiyoruz, kalmazsa yeni yemek yapiyorum. bazen enerji bulursan yapıyorum yine ertesi gune. dedigim gibi sen de calisiyo olsaydın sen de alıscaktın. insanoglu herseye alisiyo.

ben 4 yastıkla yatıyorum..2 başımın altına bi kollarımın arasına bi bacak arama :))

o da guzel. esine yer kalmıyodur nerdeyse yatakta.

nekadar şanslısın benim eşim evde olmama rağmen bbana güvenmiyo elim çok yavaşmış onu aç bırakıyormuşum falan 2 tane kadın çalışıyo evde yaptığı yemeklerde çok berbat hiç beceremiyo bende eşime kırıldım evde misafir gibiyim hiçbirşey yapmıyorum kadınlarada şunu şurdan kaldırın demiyorum:78:

ben 18 haftanın ıcındeyım sorana 4ayımız bttı 5 ayın ıcındeyım dıyorum cnm

sahıh bılgımı hande

gerçek bilgi canım :))

Doldurup doldurup salmışlar onu istanbula adam ol akıllı ol çarparım de sen ona bendende selam söle benim bi balıkesirli arkadaşım var sıkıştırıcakmış seni de

Hoşgelmiş duru kızımız :) hayırlı olsun canım bir kez daha..

e sen artık 5 ay oldu diyebilirsin. ben 18 haftadan beri soranlara 5 aylık diyorum. bitirdigin ay ya da 1-2 hafta kaldiysa gelecek ayı söleyebilirsin. senin insiyatifine kamış bişi.

neden 2kadın calısyrkı cnm

e senin de sansin ayri. bence al kadinlari karsina, kendi damak zevkine uyan yemekleri, senin yaptigin gibi yapmayi ogret. sonra da prensesler gibi yat uyu.misafir gibi dolan evde ne var yani, sen de kızmazsan bişi dicem ama bulmuş da bunuyo derler biz de. samimiyetine güvenerek dedim nolur kızma.

haklıısn canım ınsanın basına ne gelırse alısyoo .....kutluyorum cnm senı allh kolylk wersın pekı oglusundan snra napcakısn

ayyy cok ttalı bence guzel bı ısım dogaclada uyumlu canım...ne guzel abısı koyuyo ısmını oglun kac yasnda
sağol canım 3 yaşına girecek haziranda az kaldı ama çok bilmiştir kendisi
çok güzel olmuş bence Duru diye sevin sizde artık canım. yegenimin adı da Duru cok severim duru isminiiiii. ismiyle yasasın insallah.

.
amin canım inş. allahtan yiğeninede sağlık bi ömür diliyorum

haklıısn canım ınsanın basına ne gelırse alısyoo .....kutluyorum cnm senı allh kolylk wersın pekı oglusundan snra napcakısn

toplamda 6 ay iznim olucak sonra bakıcı tutucam içime sinenini bulursam. içime sinen bulamazsdam sanırım kayınvalidemden rica edicem. gerçi bıraksan kayınvalidemi bize hayatta musade etmez bakıcı tutmaya ben bakarım der ama ben daha değişik düşünüyorum anane babanne bakımı konusunda. şımarık oluyolar gibi geliyor ama bulamazsak bakıcaklar tabi sonuçta.

benim ayın 18 nde 20 hafta dolacak o zaman ben 5 nci ayı doldurdum 6. aya girdim mi demeliyim?

evet aynen öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…