2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

eşim bana gvenmediği için bozuluyorum zaten afrikadayım prenses gibi olsam ne olur bide ben portekizce yeni yeni öğrendiğim için anlamazlıktan geliyo kadınlar 1 ay sonra kurtuluyorum buradan inşallah

hmm canım yakınmı kayınwalıden sımarıklık konusunda cok haklıısn kesınlıkle anane babane elınde olan cocuk cok smarık oluyo..ama en ıyı bakıcıdan daha ıyı bakar emın olhakkında hayrlısı olsun

arkadaşlar ıhlamur içmenin zararı var mı? bazı bitki çaylarının zararı varmış ama ıhlamur için bilgim yok. bilgisi olan var mı

hmm ıyı cnm yedınmı bıseyler
sabah kahvaltı yaptım cnm yani oda 12 yi buldu henüz acıkmadım akşam yasin gelince düşünrüm bişiler çok acıkırsamda bi çikolata atarım ağzıma
slm arkadaşlar yoldaşlar nasılsınız?bende inşallah eylül de anne olacağım.ama size bi sorum var cevaplayacak varsa yazayım

hamile yastığı istiyorum bende...uzunlar war yaaa...
bacaklarımın arasında süper olur, kapanmıoki bacaklarımmmmm
yaa banada cazip gelmeye başladı o yastık pembişim yazın onu buzdolabına koycam bütün gün gfecede serin serin yatcan meselaa mis gibi
müthiş uyumlu olmuşşşşşşş aferin damadıma harika seçmiş ismiii ayşegüll doğaçla duru duru ile doğaç ayy bayıldımmmm

cnm sen şimdi 5 aylık hamileyim de 20 . haftan bitincede 5. ayım bitti biteli şu kdr oldu de 22. hatada 5.5 aylık de öle öle devam et

eşim bana gvenmediği için bozuluyorum zaten afrikadayım prenses gibi olsam ne olur bide ben portekizce yeni yeni öğrendiğim için anlamazlıktan geliyo kadınlar 1 ay sonra kurtuluyorum buradan inşallah

ay ben toparlayamdım Afrikadasın ama kadınlar mı portekizli? 1 ay sonra TR'ye mi doncen.

benim ayın 18 nde 20 hafta dolacak o zaman ben 5 nci ayı doldurdum 6. aya girdim mi demeliyim?

ben de 21. haftamdayım 4,5 aylık diyorum. ben hesaplarken, (20 +2 deyim) 20*7+2= 142:30= 4,7 yani daha 5 ay tamamlamamışım. 5. ayın içindeyim )) 21+3 den sonra 5 ay bitmiş oluyor bence tabiiiki bu benim hesaplamam ne akdar mantıklı ya da doğru bilemem ))

kesin iyi bakarlar canım, eşimi mis gibi buyutmus işte.

arkadaşlar ıhlamur içmenin zararı var mı? bazı bitki çaylarının zararı varmış ama ıhlamur için bilgim yok. bilgisi olan var mı

ıhlamur güvenli bitki caylarından canım icebilirsin gönol rahatlıgıyla. ama adacayı zararlı aklında olsun.

Hamilelik ayı 4 haftadan oluşuyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…