sağol canım 3 yaşına girecek haziranda az kaldı ama çok bilmiştir kendisi
amin canım inş. allahtan yiğeninede sağlık bi ömür diliyorum
becerıklı anne adayı senı
e senin de sansin ayri. bence al kadinlari karsina, kendi damak zevkine uyan yemekleri, senin yaptigin gibi yapmayi ogret. sonra da prensesler gibi yat uyu.misafir gibi dolan evde ne var yani, sen de kızmazsan bişi dicem ama bulmuş da bunuyo derler biz de. samimiyetine güvenerek dedim nolur kızma.
toplamda 6 ay iznim olucak sonra bakıcı tutucam içime sinenini bulursam. içime sinen bulamazsdam sanırım kayınvalidemden rica edicem. gerçi bıraksan kayınvalidemi bize hayatta musade etmez bakıcı tutmaya ben bakarım der ama ben daha değişik düşünüyorum anane babanne bakımı konusunda. şımarık oluyolar gibi geliyor ama bulamazsak bakıcaklar tabi sonuçta.
evet aynen öyle.
sabah kahvaltı yaptım cnm yani oda 12 yi buldu henüz acıkmadım akşam yasin gelince düşünrüm bişiler çok acıkırsamda bi çikolata atarım ağzımahmm ıyı cnm yedınmı bıseyler
slm arkadaşlar yoldaşlar nasılsınız?bende inşallah eylül de anne olacağım.ama size bi sorum var cevaplayacak varsa yazayım
yaa banada cazip gelmeye başladı o yastık pembişim yazın onu buzdolabına koycam bütün gün gfecede serin serin yatcan meselaa mis gibihamile yastığı istiyorum bende...uzunlar war yaaa...
bacaklarımın arasında süper olur, kapanmıoki bacaklarımmmmm
müthiş uyumlu olmuşşşşşşş aferin damadıma harika seçmiş ismiii ayşegüll doğaçla duru duru ile doğaç ayy bayıldımmmmkızlar doğaç kardeşinin adını kendi seçti bi sürü isimleri saydık beğendiğimiz o da duru olsun dedi duru olcak ama doğaçta duru istedi duru patlaması oldu resmen kızlardaşu olmasınmı bu olmasınmı dedik hayır dedim sizeeeee duru olcak kardeşim dedi eşimle iyi bari dedik ismiylede uyumlu olsun bari dedik doğaç ve duru sizce nasıl uyuyormu ama dönüş yok gibi doğaç kaptırdı duru diye seviyo karnımı
canım sağol öncelikle.ilk defa hamilelik yaşamak hem çok güzel hemde zor.herşeyi yavaş öğreniyoruz bebeşimle.şimdi ne kadar diye soruyor etraftakiler hafta olarak söyleyince anlamıyor ayını soruyorlar bende bi türlü bilemiyorum ayını nasıl hesaplayacağım.bitirdiğim ayımı yoksa girdiğim ayımı söyleyeyim genelde nasıl oluyor siz nasıl söylüyorsunuz.?belki aranızda benimle aynı haftada olan vardır.ben 19 hafta 5 günlük yazıyo netteki hesaplayıcılarda.yardımcı olursanız sevinirim
eşim bana gvenmediği için bozuluyorum zaten afrikadayım prenses gibi olsam ne olur bide ben portekizce yeni yeni öğrendiğim için anlamazlıktan geliyo kadınlar 1 ay sonra kurtuluyorum buradan inşallah
Amin hepimizin yavrularına inşallah.
İvet, hangimiz becerikli degiliz ki.
neden 2kadın calısyrkı cnm
benim ayın 18 nde 20 hafta dolacak o zaman ben 5 nci ayı doldurdum 6. aya girdim mi demeliyim?
arkadaşlar ıhlamur içmenin zararı var mı? bazı bitki çaylarının zararı varmış ama ıhlamur için bilgim yok. bilgisi olan var mı
birtanesi evi temizliyo diğeri yemek yapıyo işçilik ucuzda
hmm canım yakınmı kayınwalıden sımarıklık konusunda cok haklıısn kesınlıkle anane babane elınde olan cocuk cok smarık oluyo..ama en ıyı bakıcıdan daha ıyı bakar emın olhakkında hayrlısı olsun
arkadaşlar ıhlamur içmenin zararı var mı? bazı bitki çaylarının zararı varmış ama ıhlamur için bilgim yok. bilgisi olan var mı
ben de 21. haftamdayım 4,5 aylık diyorum. ben hesaplarken, (20 +2 deyim) 20*7+2= 142:30= 4,7 yani daha 5 ay tamamlamamışım. 5. ayın içindeyim)) 21+3 den sonra 5 ay bitmiş oluyor bence tabiiiki bu benim hesaplamam ne akdar mantıklı ya da doğru bilemem ))
gerçek bilgi canım :))
Doldurup doldurup salmışlar onu istanbula adam ol akıllı ol çarparım de sen ona bendende selam söle benim bi balıkesirli arkadaşım var sıkıştırıcakmış seni de
Hoşgelmiş duru kızımız :) hayırlı olsun canım bir kez daha..
ay ben toparlayamdım Afrikadasın ama kadınlar mı portekizli? 1 ay sonra TR'ye mi doncen.
kesin iyi bakarlar canım, eşimi mis gibi buyutmus işte.
ıhlamur güvenli bitki caylarından canım icebilirsin gönol rahatlıgıyla. ama adacayı zararlı aklında olsun.
meselaa ben
Hamilelik ayı 4 haftadan oluşuyor canım
bencede ttalımm yakınmıısnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?