2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ama 1 ay 4 hafta dersek 9 ay 10 gün 40 haftaya tekabül etmiyo. o zaman 40 hafta dolunca 10 ay bitmiş oluyo ki 10 aylık doğurdum diyene de hiç rastlamadım ))

hahhahaha rakamlarla çok zorlama kendini :) 40 haftalık bi çizelge yapmışlar bize..40. haftada bebek doğmuş oluyor:)

meyve yıyebılıyonmu canım..cıkolata deyınce aklıma geldı sewgılı esın yasınn hedıyesı olan cıkolataalr kac guen bttı yaa

annecıgın yakınmı pekı cnm ?zamnla onada acıkalrsın cnm

annem kayınvalideme göre daha yakın ama o ben çocuk bakmam diyo. kısa süreli bakarım ama sürekli bakmam diyo. sosyetik maymun. gezmeklerinden kalır sonra. şaka bir yana, annemin kolu rahatsız zaten bu aralar, 1 senede iyileşçek bişi, zaten cocukları da sevmez bakmaz o.

ozamn kayınwaldene bakar inş cnm

naz ve babamız adını mete istiyor bende kuzey ama ikiside kuzeyi istemiyo mete diyolar sizce nasıl

naz ve babamız adını mete istiyor bende kuzey ama ikiside kuzeyi istemiyo mete diyolar sizce nasıl

Mete çok güzel, ben çok severim Mete ismini. Kuzey biraz mesafeli bir insn olcakmış gibi canım . Mete'yi düşünmeni öneririm o yuzden.

kaçak göçek böle oluyo valla, hesaba dalmışsınız, tam benim konu, soruyolar ne kadarlık? 5 diyom sonra hesaplıyom 4.5 ay, amaaaan diyom yarım aydan kimseye zarar gelmez

ay kim nerden bilcek zaten . haftanızı 4e bölüp söyleyin işte.

olum bu nesap be 3 kuuruşluk aklımı kaybettm senin 5. ayın biteli 11 gün olmuş ne kafamı karıştırıosunn yahuu iktisatçı yaaa illaaa karıştıracak heşeyi
meyve yıyebılıyonmu canım..cıkolata deyınce aklıma geldı sewgılı esın yasınn hedıyesı olan cıkolataalr kac guen bttı yaa
yaahuuu unutsanaaa şuuu fotoyuuuuu üzme beni meyva yiyemiorum ama akşam yasin portakal suyu sıkıor ilacımı içebileyim diye
desturrrr

biz geldik kızlarrrrrrr

hoşgeldin bebeğeeemmm

canım kocişim yaaaaaaa...
aradı bugün anneme gitmedim yağmur çamur diyee... alışweriş listesi verdim gelirken alsın gelsin diye...
üşendi sanırsam ama benim işime yaradı dışarda yiyelim diyooo...
bensiz alışweriş bile yapamaz yawyummmm...
çokk sewiorum kocamı, badem gözlüm benim...Aren imizde babişe benzesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…