ama 1 ay 4 hafta dersek 9 ay 10 gün 40 haftaya tekabül etmiyo. o zaman 40 hafta dolunca 10 ay bitmiş oluyo ki 10 aylık doğurdum diyene de hiç rastlamadım))
yok burada portekizce konuşuluyor.1 ay sonrada izmire dönüyorum çünkü artık doğuma hazırlanmam lazım buradaki hastaneler kötü
meyve yıyebılıyonmu canım..cıkolata deyınce aklıma geldı sewgılı esın yasınn hedıyesı olan cıkolataalr kac guen bttı yaasabah kahvaltı yaptım cnm yani oda 12 yi buldu henüz acıkmadım akşam yasin gelince düşünrüm bişiler çok acıkırsamda bi çikolata atarım ağzıma
yaa banada cazip gelmeye başladı o yastık pembişim yazın onu buzdolabına koycam bütün gün gfecede serin serin yatcan meselaa mis gibi
müthiş uyumlu olmuşşşşşşş aferin damadıma harika seçmiş ismiii ayşegüll doğaçla duru duru ile doğaç ayy bayıldımmmm
cnm sen şimdi 5 aylık hamileyim de 20 . haftan bitincede 5. ayım bitti biteli şu kdr oldu de 22. hatada 5.5 aylık de öle öle devam et
Yok yakın degiliz hiç ama oyle olursa hafta ici bizde kalır haftasonu eve gider düye düşünüyorum ben ama bundan ne kendisinin ne de başkasının haberi var. bir ben bir Allah biliyoruz
annecıgın yakınmı pekı cnm ?zamnla onada acıkalrsın cnm
hahhahaha rakamlarla çok zorlama kendini :) 40 haftalık bi çizelge yapmışlar bize..40. haftada bebek doğmuş oluyor:)
annem kayınvalideme göre daha yakın ama o ben çocuk bakmam diyo. kısa süreli bakarım ama sürekli bakmam diyo. sosyetik maymun. gezmeklerinden kalır sonra. şaka bir yana, annemin kolu rahatsız zaten bu aralar, 1 senede iyileşçek bişi, zaten cocukları da sevmez bakmaz o.
desturrrr
biz geldik kızlarrrrrrr
naz ve babamız adını mete istiyor bende kuzey ama ikiside kuzeyi istemiyo mete diyolar sizce nasıl
naz ve babamız adını mete istiyor bende kuzey ama ikiside kuzeyi istemiyo mete diyolar sizce nasıl
o ne geliş yahu hemşerim.
kaçak göçek böle oluyo valla, hesaba dalmışsınız, tam benim konu, soruyolar ne kadarlık? 5 diyom sonra hesaplıyom 4.5 ay, amaaaan diyom yarım aydan kimseye zarar gelmez
olum bu nesap be 3 kuuruşluk aklımı kaybettm senin 5. ayın biteli 11 gün olmuş ne kafamı karıştırıosunn yahuu iktisatçı yaaa illaaa karıştıracak heşeyiben de 21. haftamdayım 4,5 aylık diyorum. ben hesaplarken, (20 +2 deyim) 20*7+2= 142:30= 4,7 yani daha 5 ay tamamlamamışım. 5. ayın içindeyim)) 21+3 den sonra 5 ay bitmiş oluyor bence tabiiiki bu benim hesaplamam ne akdar mantıklı ya da doğru bilemem ))
yaahuuu unutsanaaa şuuu fotoyuuuuu üzme beni meyva yiyemiorum ama akşam yasin portakal suyu sıkıor ilacımı içebileyim diyemeyve yıyebılıyonmu canım..cıkolata deyınce aklıma geldı sewgılı esın yasınn hedıyesı olan cıkolataalr kac guen bttı yaa
desturrrr
biz geldik kızlarrrrrrr
antibiyotik içmekten daha iyidir diye düşüdüm ben ve gripken bolbol içtim..iileştimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?