2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

naz ve babamız adını mete istiyor bende kuzey ama ikiside kuzeyi istemiyo mete diyolar sizce nasıl

Offf biz hala bir isim bulamadık.
Kızımın adını ben koydum oğlumuda babası koycak o yüzden karışmıyorumda hergün bir isim bulup geliyor.Ben hamile kaldığımdan beri takma adı var CABBAR bu gidişle adı bu kalıcak çevremizdeki herkez bu şekilde hitap ediyor Eşimin ve kızımın bulduğu seçenekler.

• Buğra Cem
  • Kaan Cem
  • Çağın
  • Yankı
  • Yalın
  • Toprak
  • Sarp

Buğra hariç hepsi olabilir bence. Buğranın anlamı erkek deve. yani saçma geliyo bana buğra ismi. ama digerleri çok da güzel hepsi. Oyum Kaan Cem'den yana.

hoş geldiniz ama geç geldiniz ))

nie? çıkış saati mi??

hazroldayız canım

süper, doğumdan sonna şıııınaavvvv çektirecem hepinize hazırlıklı olunuz

naz ve babamız adını mete istiyor bende kuzey ama ikiside kuzeyi istemiyo mete diyolar sizce nasıl

ben karadenizliyim, kuzey ismini severim ama bana soğuğu hatırlatır, mete ismini bende teklif edecem kocama, bakalım ne dicek

Kızlar bu arada geçmişi oku,oku bitiremedim.
Umarım herkezin keyfi yerindedir ben takılamadım size
birazdanda çıkarım

sen uuzlme unuttum gttı canımyaw melıss kuryemıs sewermısın pekı onu tuket barı esın kacta gelıyo

erkek ismi bulmak çok zormuş biz de karar veremedik senin seçeneklerinden TOPRAK olabilir

aboowwww

sağlık ocağı aramıştı beni, aşı için
tüüü bak gördünmü nassı unuttum, neyse, bende kaçıyorum kızlar, kaçanlarada bye bye
akşama girerim artık...

kuzey süperrr isim ama esas patron naz hnm mete istiorsa o isim mete olurrr

bizimde erkek olsaydı adı hıyar kalcaktı şimdi sahil hanım hanımefendi dior yasin

isimleri çok beğendim oyum çağın a yankı ve yalında harika ama çağına ayrıca ölüp bittim
sen uuzlme unuttum gttı canımyaw melıss kuryemıs sewermısın pekı onu tuket barı esın kacta gelıyo

ya ben herşeyi severdim ama şimdi okdr sevemiorum ekşi şeyler istiorum mesela ot yerim ben izmirliyim ya ama yasin onları yapamaz salata bile yapamaz şansıma kısmet işte

kızlar hepinize iyi akşamlar bir de görüşemezsen iyi haftasonları, dua edin de şu tetanoz işini ardından da rapor işini halledeyim yarın işe gelmek istemiyorum :-(((

anladım cnm yakın olsak walla hıc duusnmem gelırım yapar getrtımm

erkek ismi bulmak çok zormuş biz de karar veremedik senin seçeneklerinden TOPRAK olabilir

Evet gerçekten çok zor.Kız isimleri daha seçenekli sanki

Eşimin favoriside Çağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…