kaçak göçek böle oluyo valla, hesaba dalmışsınız, tam benim konu, soruyolar ne kadarlık? 5 diyom sonra hesaplıyom 4.5 ay, amaaaan diyom yarım aydan kimseye zarar gelmez
naz ve babamız adını mete istiyor bende kuzey ama ikiside kuzeyi istemiyo mete diyolar sizce nasıl
ıhlamur güvenli bitki caylarından canım icebilirsin gönol rahatlıgıyla. ama adacayı zararlı aklında olsun.
olum bu nesap be 3 kuuruşluk aklımı kaybettm senin 5. ayın biteli 11 gün olmuş ne kafamı karıştırıosunn yahuu iktisatçı yaaa illaaa karıştıracak heşeyi
napalım hayatımız hesaplamalar üzerine kurulu)
Offf biz hala bir isim bulamadık.
Kızımın adını ben koydum oğlumuda babası koycak o yüzden karışmıyorumda hergün bir isim bulup geliyor.Ben hamile kaldığımdan beri takma adı var CABBAR bu gidişle adı bu kalıcakçevremizdeki herkez bu şekilde hitap ediyor Eşimin ve kızımın bulduğu seçenekler.
- Buğra Cem
- Kaan Cem
- Çağın
- Yankı
- Yalın
- Toprak
- Sarp
hoş geldiniz ama geç geldiniz))
hazroldayız canım
naz ve babamız adını mete istiyor bende kuzey ama ikiside kuzeyi istemiyo mete diyolar sizce nasıl
olum bu nesap be 3 kuuruşluk aklımı kaybettm senin 5. ayın biteli 11 gün olmuş ne kafamı karıştırıosunn yahuu iktisatçı yaaa illaaa karıştıracak heşeyi
yaahuuu unutsanaaa şuuu fotoyuuuuu üzme beni meyva yiyemiorum ama akşam yasin portakal suyu sıkıor ilacımı içebileyim diye
hoşgeldin bebeğeeemmm
teşekkür ederim hergün içmenin zararı olur mu acaba
nie? çıkış saati mi??
süper, doğumdan sonna şıııınaavvvv çektirecem hepinize hazırlıklı olunuz
ben karadenizliyim, kuzey ismini severim ama bana soğuğu hatırlatır, mete ismini bende teklif edecem kocama, bakalım ne dicek
Offf biz hala bir isim bulamadık.
Kızımın adını ben koydum oğlumuda babası koycak o yüzden karışmıyorumda hergün bir isim bulup geliyor.Ben hamile kaldığımdan beri takma adı var CABBAR bu gidişle adı bu kalıcakçevremizdeki herkez bu şekilde hitap ediyor Eşimin ve kızımın bulduğu seçenekler.
- Buğra Cem
- Kaan Cem
- Çağın
- Yankı
- Yalın
- Toprak
- Sarp
nie? çıkış saati mi??
bence bir zaraı olmaz ama abartma tabe :)
Herkese iyi aksamlar ben kaciyorum. yarın görüşmek üzere.
kuzey süperrr isim ama esas patron naz hnm mete istiorsa o isim mete olurrrnaz ve babamız adını mete istiyor bende kuzey ama ikiside kuzeyi istemiyo mete diyolar sizce nasıl
canım kocişim yaaaaaaa...
aradı bugün anneme gitmedim yağmur çamur diyee... alışweriş listesi verdim gelirken alsın gelsin diye...
üşendi sanırsam ama benim işime yaradı dışarda yiyelim diyooo...
bensiz alışweriş bile yapamaz yawyummmm...
çokk sewiorum kocamı, badem gözlüm benim...Aren imizde babişe benzesin...
bizimde erkek olsaydı adı hıyar kalcaktıOfff biz hala bir isim bulamadık.
- Buğra Cem
- Kaan Cem
- Çağın
- Yankı
- Yalın
- Toprak
- Sarp
sen uuzlme unuttum gttı canımyaw melıss kuryemıs sewermısın pekı onu tuket barı esın kacta gelıyo
kuzey süperrr isim ama esas patron naz hnm mete istiorsa o isim mete olurrr
bizimde erkek olsaydı adı hıyar kalcaktışimdi sahil hanım hanımefendi dior yasin
isimleri çok beğendim oyum çağın a yankı ve yalında harika ama çağına ayrıca ölüp bittim
ya ben herşeyi severdim ama şimdi okdr sevemiorum ekşi şeyler istiorum mesela ot yerim ben izmirliyim ya ama yasin onları yapamaz salata bile yapamaz şansıma kısmet işte
erkek ismi bulmak çok zormuş biz de karar veremedik senin seçeneklerinden TOPRAK olabilir
kuzey süperrr isim ama esas patron naz hnm mete istiorsa o isim mete olurrr
bizimde erkek olsaydı adı hıyar kalcaktışimdi sahil hanım hanımefendi dior yasin
isimleri çok beğendim oyum çağın a yankı ve yalında harika ama çağına ayrıca ölüp bittim
ya ben herşeyi severdim ama şimdi okdr sevemiorum ekşi şeyler istiorum mesela ot yerim ben izmirliyim ya ama yasin onları yapamaz salata bile yapamaz şansıma kısmet işte
anladım cnm yakın olsak walla hıc duusnmem gelırım yapar getrtımm
biliorum cnm çok saol düşünmen yeter ben alıştım bu duruma yaa kısmett
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?