2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

YAAAAAAAAAAAA
beni unutun artık kızlar ben bundan sonra yoğun olurum
bir türlü muhabbete giremiyorum...offfffffffff
melisim yengenin soğuk davranmasını okudum bir türlü yazamadım..boşver takma kafaya..yasin artık bundan sonra yemekleri yapsın...seni aç bırakmasın...ne denilebilirki akraba işte...
benim de annem olmasa kimse bakmaz beni...o bile bazı zaman bunalıyor...düşün yani...allah yardımcı olsun bebeğim....

Kızlar ii akşamlar nasılsnız görüşmeyeliiii ?????
Geçmişi okumaktan güncele gelemiyorum

pempiş benim eşim hamilelikten öncede makinadan çamaşır alma işini yapıyordu...cam siler bulaşık yıkar evi süpür siler yemek yapar bir tek ütü yapmaz geri kalan hepsini yapar...:76::76::76:

bana hiç yakışmadı nispet eder gibi gırgır olsun diye kızlar

kötü olacak o zaman meloşş yaa fazla yorma kendini barii boşver hiçbi şey bebeğinden önemli değil...

mymel sekerım senın kocada benımkındenmıs desene
benımkı yapar bıde soler nasıl olmus dıe Allah razı olsun walla ondan
Anasıda kızar bana ben evde suyunu ayagına getırrdım dıe napım anacım hayat kader

kötü olacak o zaman meloşş yaa fazla yorma kendini barii boşver hiçbi şey bebeğinden önemli değil...

çok fazla iş var...ara ara masamdan kalkıyorum millete takılıyorum...idare ediyorlar beni
valla deliliğe vurdum kendimi kafayı yedim bu aralar...burda kalıyor aklım....

Maşallah kızlar ne güzel eşlerinize benimki de zorla yapar

çok fazla iş var...ara ara masamdan kalkıyorum millete takılıyorum...idare ediyorlar beni
valla deliliğe vurdum kendimi kafayı yedim bu aralar...burda kalıyor aklım....

benim de kalıyor canım eşim evde ya gündüzleri istediğim gibi katılamıyorum ben de

yasin su bile koyamaz yaa diorum ya domatesi ortadan kesemez bizdede böle bir şans var neyse akşam dışarı çıakrtıor
Kızlar ii akşamlar nasılsnız görüşmeyeliiii ?????
Geçmişi okumaktan güncele gelemiyorum
kuzum bırak geçmişi yaaa zaten az giriorsun moralin nasıl oldu bakalım kızmız nasıl

sus beee allah allaahhh ne nispetçisinizzz yaa

adamlarda ne evlenmişler sizlee anlamadımkiiii (fesatmelis)

Maşallah kızlar ne güzel eşlerinize benimki de zorla yapar

Canım benımkı mecbur kalıo aslında ben cok ıs yapınca hemen hastalanıorum (kansızlık var bende bırde tansıyonum hemen dusuyo )
kadın yapıncada cok ıcıme sınmıyo oturup aglıyorum olmadı temızlık dıye adamda benım yuzumden yapıyo...

İylik canım herkeste iidir inşallah
sabahtan beri annemle tartısıorum 5 aylık oldun oda yok ortada dıye kızıyo daha erken degıl mı yaaaa

genel olarak iyiyiz canım ah bu anneler evhamlandırıyorlar benimki de göbeğin hiç belli değil kendine bakmıyorsun diye kızıyor bana göre erken ama başlayan arkadaşlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…