Maşallah kızlar ne güzel eşlerinizebenimki de zorla yapar
yasin su bile koyamaz yaa diorum ya domatesi ortadan kesemez bizdede böle bir şans var neyse akşam dışarı çıakrtıor
kuzum bırak geçmişi yaaa zaten az giriorsun moralin nasıl oldu bakalım kızmız nasıl
sus beee allah allaahhh ne nispetçisinizzz yaa
adamlarda ne evlenmişler sizlee anlamadımkiiii (fesatmelis)
genel olarak iyiyiz canım ah bu anneler evhamlandırıyorlar benimki de göbeğin hiç belli değil kendine bakmıyorsun diye kızıyorbana göre erken ama başlayan arkadaşlar var
Canım benımkı mecbur kalıo aslında ben cok ıs yapınca hemen hastalanıorum (kansızlık var bende bırde tansıyonum hemen dusuyo )
kadın yapıncada cok ıcıme sınmıyo oturup aglıyorum olmadı temızlık dıye adamda benım yuzumden yapıyo...
Rahatlasın dıye soz verdım
hafta sonu bebek odası ıcın kagıt bakmaya gıdıcez esımle
yavasttan yavastan baslayalım barı
son ay ramazan olucak bısı yapamıcan dıyo
yaa didemmm zaten yeterince kayınvalideni idare ediorsun annen neden bukdr herşeye karışıor kafanı karıştırıor boş anına gelse bu lafa dolup akşam eşine çatabilirsin dikkat edersen aman cnmmm hayırlısı de geç kimisi 4 aylıkken aldı kimi 7. ayı beklior bebekten önce alınacaksa 2 hafta odayı havalandırmak lazımmış mobilyanın kokusu geçene kdr yani hala vaktiniz var anne havalar düzelsin ki cam pencere açık olsun mobilya geldiğinde deİylik canım herkeste iidir inşallah
sabahtan beri annemle tartısıorum 5 aylık oldun oda yok ortada dıye kızıyo daha erken degıl mı yaaaa
meliss doktor işini naptın?
yaa didemmm zaten yeterince kayınvalideni idare ediorsun annen neden bukdr herşeye karışıor kafanı karıştırıor boş anına gelse bu lafa dolup akşam eşine çatabilirsin dikkat edersen aman cnmmm hayırlısı de geç kimisi 4 aylıkken aldı kimi 7. ayı beklior bebekten önce alınacaksa 2 hafta odayı havalandırmak lazımmış mobilyanın kokusu geçene kdr yani hala vaktiniz var anne havalar düzelsin ki cam pencere açık olsun mobilya geldiğinde de
ya düneski pahalı dr uma gittim 450 kağıt bayıldım geldim muayene ve kan testine neden oraya gitmediğimi bir kez daha ahtırladım ama kadına bayılıorum o ayrıherhalde medipole gidicem dün özel sigortamın limiti baya bir gitti doğumu artık karşılayamam medipolü deniycem ama öle sıkıldım ki dr işinden napcam bilmiorum derya ya
sen nasılsın cnm?
anladım canım pahalıymış gerçekten sıkma canını halledeceksin inş.bende de 2 gündür ağrılar oluyor ara ara az önce de eşime sinirlendim giderayak beni sinirlendirdi ama kafaya takmayacağım çok dipdibeyiz yaa bazen katlanamıyorum
aslında kensımıze zarar verıoz ama ne bılım olmusuz bı kere boleeeanladım canım kansızlık bende de var ilaç verdi drum titizlik durumumda aynı şu halimle bile yapamıyorum diye üzülüyorum
duvar kağıtları çok güzel oluyor ama kendi evim olmadığı için yaptıramayacağım
yaa didemmm zaten yeterince kayınvalideni idare ediorsun annen neden bukdr herşeye karışıor kafanı karıştırıor boş anına gelse bu lafa dolup akşam eşine çatabilirsin dikkat edersen aman cnmmm hayırlısı de geç kimisi 4 aylıkken aldı kimi 7. ayı beklior bebekten önce alınacaksa 2 hafta odayı havalandırmak lazımmış mobilyanın kokusu geçene kdr yani hala vaktiniz var anne havalar düzelsin ki cam pencere açık olsun mobilya geldiğinde de
evet ıste akıllı ınsan canımsın yaaaaaa walla
sımdı yapsamda zaten cmaı acamıcam yagmur fırtına gecmıo kı
bıde bebek gelemden oda eskıcek
kızım kızar sonra bana haftaya dr gıdıce ınsallah kızımızın ıı haberlerını alalalım tekrardan sonra yavas yavas baslıcaz ınsallahhhh
hala ıcımde korkularım var ya bebegım benı bırakırsa dıye bıde odası olursa o zaman ben hıc dayanamammmm
ay sorma yaa bende yediğimden fazla şişiorum sinir olmaya başladım gerçi hatam var çok çikolata yiyorum akşama yemeğim olmuor genelde öğleden sonra annem geldiyse yemek yemişş oluorum akşama acıkıorum çikolata ile idare ediorum oda kilo aldırıor boşyeresekerım kızımız ıı buyuyo bende kendımı toparlıyorum bu ıkı gundur bıde sıstım kı sorma
dr kızıcak sısmanladım dıye korkuyorummm
Rahatlasın dıye soz verdım
hafta sonu bebek odası ıcın kagıt bakmaya gıdıcez esımle
yavasttan yavastan baslayalım barı
son ay ramazan olucak bısı yapamıcan dıyo
slm kızlar nasılsınızsabahtan beri internetten bebek magazalarına bkıyorum.daha bir cöp almadım bebisime alısverise baslayan varmı aranızda? ben gecmi kaldım acaba anneannesi babaannesi birsuru sey yapıyorlar ama bu hafta cinsiyeti belli olucak sonra baslicam insl siz neler alıyosunuz anlatın kızlaarrrr:)
ay sorma yaa bende yediğimden fazla şişiorum sinir olmaya başladım gerçi hatam var çok çikolata yiyorum akşama yemeğim olmuor genelde öğleden sonra annem geldiyse yemek yemişş oluorum akşama acıkıorum çikolata ile idare ediorum oda kilo aldırıor boşyere
haklısın benımde sorunum cıkolata ve tatlılarrr asırı yıyorum yaaa
mustafa elınden almıcam korkma yavas ye dıyooo
son aya bırakmaaa allah korusun erken doğumu var sen ağırlaşırsın hem duvar kağıdı yapılcaksa onun yapışması için gereken malzemenin kokusu var iş çok yani
Kızlar bakın ne dıycem bebgım hareket ettıkce mesanemde tarıf edemeyecegım bısey hıssedıyorum. goguslerımın altından bastırıyorum (karnımın ust kısmından) taaaa mesanemde hıssedıyorumvucudumu tanıyamaıyorum
Heeeyt ben geldim hanımlar. yemegimii ocaga koydugum gibi solugu sizin yanınızda aldım
slm kızlar nasılsınızsabahtan beri internetten bebek magazalarına bkıyorum.daha bir cöp almadım bebisime alısverise baslayan varmı aranızda? ben gecmi kaldım acaba anneannesi babaannesi birsuru sey yapıyorlar ama bu hafta cinsiyeti belli olucak sonra baslicam insl siz neler alıyosunuz anlatın kızlaarrrr:)
Selam canım
ben ufak tefek seler aldım ama cok cok dııl ole yanı
tulum daha dogrusu ıclık aldım 2 tane falam
battanıyesını arkadasım almıs
cooooooook hevesım vardı dıye bıde kot bahcıvan tulum aldım kızıma o kaddar
cnm bebeklerimize neler aldık diye bir topicimiz var baksana oraya fikir edinirsin çoğumuz fiyat ve yerde yazıoruzslm kızlar nasılsınızsabahtan beri internetten bebek magazalarına bkıyorum.daha bir cöp almadım bebisime alısverise baslayan varmı aranızda? ben gecmi kaldım acaba anneannesi babaannesi birsuru sey yapıyorlar ama bu hafta cinsiyeti belli olucak sonra baslicam insl siz neler alıyosunuz anlatın kızlaarrrr:)
sıkma canını tadını çıakrtsana derya bizlerde eşimizi yeterince göremioruz diye sıkıntı yapııoruz heled e eşinden uzak olanları düşünn öle yaklaş eşineeeanladım canım pahalıymış gerçekten sıkma canını halledeceksin inş.bende de 2 gündür ağrılar oluyor ara ara az önce de eşime sinirlendim giderayak beni sinirlendirdi ama kafaya takmayacağım çok dipdibeyiz yaa bazen katlanamıyorum
aslında kensımıze zarar verıoz ama ne bılım olmusuz bı kere boleee
evet ıste akıllı ınsan canımsın yaaaaaa walla
sımdı yapsamda zaten cmaı acamıcam yagmur fırtına gecmıo kı
bıde bebek gelemden oda eskıcek
kızım kızar sonra bana haftaya dr gıdıce ınsallah kızımızın ıı haberlerını alalalım tekrardan sonra yavas yavas baslıcaz ınsallahhhh
hala ıcımde korkularım var ya bebegım benı bırakırsa dıye bıde odası olursa o zaman ben hıc dayanamammmm
Heeeyt ben geldim hanımlar. yemegimii ocaga koydugum gibi solugu sizin yanınızda aldım
onunda kokusu var dogruuu
benımkıde normal bebekler gıbı yapmıoooo ıcerden dısarı basıo resmen ayaklarını
bazen cok net hıssedıorum bazende ozellıkle cok yorulunca az hıssedıorum bebegımı korkuorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?