ewettttt...izmirdeyim... seninki daha kötü. koca geldi mi dayanamıcaksınızzzz
allah yardımcısı olsun zor yaaaaaaaaaa
ewettttt...izmirdeyim... seninki daha kötü. koca geldi mi dayanamıcaksınızzzz
amın senınde cnm ewet ya zor ...dedım ılerde sıse dıbı gozluk takma sewmem senı
hemde ne yazık herkese yazık yahuuuuuuuuuuuuuuuu
ama bebeğimiz için katlanıcaz
eewt hersey mınıkler ıcın
ahhh ben işiyerinde gözlüklüyüm...gitti yani gözler
bende izmirdeyim.. bugünkü hava nasıldı amasabah konaka giderken inciraltı tarafında gökkuşağı vardı.
kocam geldimi dokunamazki, karnım yokken bile bişii olacak diye elini bile koymuyordu... oyyy oyyyy özledim kocamııııııııııııııııı
bende izmirdeyim.. bugünkü hava nasıldı amasabah konaka giderken inciraltı tarafında gökkuşağı vardı.
kocam geldimi dokunamazki, karnım yokken bile bişii olacak diye elini bile koymuyordu... oyyy oyyyy özledim kocamııııııııııııııııı
yerim ben o minikleri
walla bu meslegı yapıpta gozluksuz bırını gormedım yaaa ..offf kocam sıse dıbı takacak yaaaaaaaaaaaaaa
walla bu meslegı yapıpta gozluksuz bırını gormedım yaaa ..offf kocam sıse dıbı takacak yaaaaaaaaaaaaaa
ayy melos aklıma kotu bıse geldı yaa gecen bı vıdeo ızledım japonlar resmen kurtajtan cıkan cenınlerı bebeklerı yıyolarr hemde en luks restrnlarda oluyomus cok pahalıymıss ayyy ya ne pıslıkler
ya kızlar herkes facebookta var mııııııııııı? ben eksik kaldım sanırsam bu işteeee?
ayy melos aklıma kotu bıse geldı yaa gecen bı vıdeo ızledım japonlar resmen kurtajtan cıkan cenınlerı bebeklerı yıyolarr hemde en luks restrnlarda oluyomus cok pahalıymıss ayyy ya ne pıslıkler
yok gıııııı artık şişe dipleri kalmadı...tedaviler süper korkma
şşşşşşt
şişe dibideyip durma,
ince yaptırırs gözlüğü, üzülme yeterki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?