5 yaşında oldu büyüttük kuzumu..Kızım olsa bu kadar benzer herkes benim zannediyo çok düşkündür kızlar halaya düşkün olur ya..Bugün hasta olmuş yuvaya gitmedi annesi babası çalışıyor bana bıraktılar annem de burda ya. Bütün gün kudurduk şimdi annem zorla uyandırdı gece uyuyamıcak diye
5 yaşında oldu büyüttük kuzumu..Kızım olsa bu kadar benzer herkes benim zannediyo çok düşkündür kızlar halaya düşkün olur ya..Bugün hasta olmuş yuvaya gitmedi annesi babası çalışıyor bana bıraktılar annem de burda ya. Bütün gün kudurduk şimdi annem zorla uyandırdı gece uyuyamıcak diye
Kızlar bu ıctıgımız haplar neden bu akdar buyuk yaaa :84:
yasin su bile koyamaz yaa diorum ya domatesi ortadan kesemez bizdede böle bir şans var neyse akşam dışarı çıakrtıor
kuzum bırak geçmişi yaaa zaten az giriorsun moralin nasıl oldu bakalım kızmız nasıl
sus beee allah allaahhh ne nispetçisinizzz yaa
adamlarda ne evlenmişler sizlee anlamadımkiiii (fesatmelis)
slm oglusumla ben geldıkkkk nasılsınzz:79::79:
pempiş benim eşim hamilelikten öncede makinadan çamaşır alma işini yapıyordu...cam siler bulaşık yıkar evi süpür siler yemek yapar bir tek ütü yapmaz geri kalan hepsini yapar...:76::76::76:
bana hiç yakışmadı nispet eder gibi gırgır olsun diye kızlar
hoşgeldinizzz, bende oğlumu doyurdummmmm, demirimi aldım, başka ne yesek ki?
hiç sorma melisim ya hiç.bi işe yaramıyoz dimi...yasakta var aman benim koca i.iii dayanıyor valla..
kızlarrrrrrrrrrrrr selam:80::80::80::80::80::80:
hosbulduk gttnzmı yemege bakalım?
hala yasak var mı yaaaa????????? benim ki kalktı ama kociş beni beğenmiyo sanırsam. yada oğlunu düşünüyoooo... ekşın yok bizde dahaaa
eksın yok he ayy pembıs cok komıksın he
ewe çağırdık şekerim yemeği...hava kötü burda, oğlum üşümesin dedi babası
KIZ HERZAMAN DEĞİL Herhalde:
oooo masaalhh cnm ayıptr sorması sen napıyorsun
olmaz mı doğumdan sonra 40 gün bekleyecez sonra start verecezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzhala yasak var mı yaaaa????????? benim ki kalktı ama kociş beni beğenmiyo sanırsam. yada oğlunu düşünüyoooo... ekşın yok bizde dahaaa
slmm cnım nasılsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?