hmm cok ıyı canım afıyet bal seker olsunn yarasın oglusuna
kanka gibiyiz artık yataktaa
herkese slm.yarın memleketim mersine gidiyorum.5 aydır ailemi göremiyordum.ailesinden uzakta olan kim varsa inşallah en kısa zamanda kavuşur.çok mutluyum bu sefer yolculuğa 3 kişi çıkıyoruzzz..hoşça kalın kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın...
KIZ HERZAMAN DEĞİL Herhalde
olmaz mı doğumdan sonra 40 gün bekleyecez sonra start verecezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
iiii hayatım sen nasılsın
KIZ HERZAMAN DEĞİL Herhalde
olmaz mı doğumdan sonra 40 gün bekleyecez sonra start verecezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
iiii hayatım sen nasılsın
eksik bişiler var ama anlamadımmm, bi elma yiyim barii, bu aralarda yeşil elmaya taktım ben!
he arada bzımkıde yapıyo cnım utuyu yapıyo genelde bıde mutfaga gırer okadrben ıyım cnm yegnımle mesgulum sen yogundun galıba bugun hıc gorusemedık yahu
kızlar isim topicini bana bi atsanıza aboneliğe ekleyimmmmmmmmmmm
he ya yaz geliyor ya bizim işler yoğun olur
yazıkkkkkkkkkk kız kocişineeee...
ben doktora sordun eveli hafta yasaklar kalktı mı artık diye, adamcağız dedi valla doktor değiştirtcek kocan yasak devam dersem di mi dediyok canım dedim bebiş için herşey dedim ama koptu adamcağızda orda,
hmm allh kolaylık wersın benm escagızmda aynı meslekte senınle zor walla
yazıkkkkkkkkkk kız kocişineeee...
ben doktora sordun eveli hafta yasaklar kalktı mı artık diye, adamcağız dedi valla doktor değiştirtcek kocan yasak devam dersem di mi dediyok canım dedim bebiş için herşey dedim ama koptu adamcağızda orda,
bende taktım ona eksıye eksıye yıyyorum sabah ac karnıma bıle
muhasebe miiiii
yasak, herşey yasaakkkk, koca yok zaten burada, sorsam mı sormasam mı diye düşünüyom doktora...
sende izmir'desin değil mi???
reflüme bile iyi geliyo sanki...halnuki mantıklı değil ekşi sonuçta amaaa
reflüme bile iyi geliyo sanki...halnuki mantıklı değil ekşi sonuçta amaaa
malı musawır cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?