2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hiç kafanı takma benim bi arkadaşın bebeğinde oldu çok korktu kaç doktora gitti hepside sorun var dedi...doğduğunda hiç bi şey çıkmadı sapasağlam içini ferah tut..

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...-bebeginde-bobrek-genislemesi-yasayanlar.html

gülaycım oku bak, düzelirmiş zamanlaaaa. üzme kendini hemen. önemli bişi olsa doktorun sölerdi zaten.

cnm inş. güzel çıkar sonucun kötü şeyler düşünme allah yardım etsin hepimize hayırlısıyla kucağımıza alalım yavrularımızı

aranızda afp ntd yaptıran yokmu? Nolur cevap verin... Benim 2,33 çıktı yüksekmiş değer...

canım ben yaptırdım AFP'yi 0,99 çıkmış ama yaşa kiloya gebelik haftasına göre değişen bir değer olduğu için karşılaştırma başkasınınkiyle olur mu. doktorla görüştün mü sonucu, zaten sadece istatistiki değer veriyo biliosun. kesin tanı degil bunlar.

günaydın kızlar
dün bel ağrılarım için dr.gittim endişelenmem gereksizmiş suyum gayet iyi,kanama yok,rahimde açılma yokmuş ultrasondan sonra nts diye bişey varmış ona bağladılar beni 20 dk.sürüyo kasılmalara bakılıyomuş kasılmamda yokmuş hamilelikten korkucak bişey yok dedi dr.ces senin dediğin gibi magnezyum verdi 320 gr.boyunun dr. söylemedi bende sormayı unuttum kıpır kıpırdı hiç durmadı dün babamıza haber vermemiştim gidiceğimi oda göremedi diye çok üzüldü artık 3 hafta daha beklicez normalde ayrıntılı için 23 nisanda gidicektim fakat dün gidince ayrıntılı 3 hafta sonraya kaldı

ne güzel canım ya...nst için biraz erken ama başlamış oldun şimdiden...her şeyin iyi çıkmasına çok sevindim

artık bebişlerimiz karnımıza sığmayıp kıvrık durdugu icin boylarını ölçüyolar zaten. karın cevresine gore kilosunu söyliyolar. çok sevindim bir problem olmamasına. denge merkezimiz degistigi icin de bel agrisi cekicez artık napalım. 3 hafta sonra da eşinle gorursun bebegini bir guzel ooooh, Allah hayırlı dogumlar nasip etisn insallah.

cnm geçmiş olsun çok sevindim herşeyin yolunda olmasına

ben haftaya 20. haftaya giricem,, kendi dr.umuda gidicem çünkü 20. haftada beni aşıya bekliyo sağlık ocağı. sorucam bakalım ne diyo... orda yaparız derlerse, orda yaptırıcam valla sağlık ocağına gitmek istemiyorum. sinirlerimi zıplatıolarrrrrr

ben biraz zor isim bulucam işimiz zor iyi geceler meliscim
incii koy inciii senin gibi kibar naif bir kızın olsunnn
çok güzel güneşli bir gün.... içim kıpır kıpır olduuuuuu vallahi yaaa...
pembeeemmmmmm seni çgh deki büşra pekine benzeten oldumu hiçç yani onun daha güzelisin resmen yaa
ayy okurken ensem gerildi resmenn gülay neden biranda böle bir atağa geçtin dicem ama hayırlısı olmuş bak dr buldun içinede sindi hem adına sevindim inşallah bende oturturum bu dr işini böbrek büyümüseinide takma ben çarşamba gitiğimde dr bu örneğide verdi mesela böbrek büyümesi görülür çoğunlukla söylenmez çünkü bu zamanla düzelecek bir şeydir dedi o yüzden hiç aklına getirme bilee tmmı tatlım
aranızda afp ntd yaptıran yokmu? Nolur cevap verin... Benim 2,33 çıktı yüksekmiş değer...

ben daha haftaya çarşamba alıcam sonuçları cnm bir firim yok

sen bizimle tetanoz tecrübelerini paylaşırsın cnm valla her kafadan bi ses çıkıo şimdiden geçmiş olsun bu arada

hayatım ben ilk gebeliğimde yaptırdım ben de hiç bi şey olmadı ne ağrı ne sızı...
1 gün sonra çok hafif şişti o kadar bence hiç korkmayın

Bu arada İnci'nin kızı oluyor öyle mi? geçmişi okumadım ama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…