2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ya evet kaşımadan olmuyo. tuz yemeyi kesmek gerekiyomus bol bol da nemlendirici yazıyor nette. ben çok tuz yiyorum bırakayım artık bari.

Ya evet kaşımadan olmuyo. tuz yemeyi kesmek gerekiyomus bol bol da nemlendirici yazıyor nette. ben çok tuz yiyorum bırakayım artık bari.

19. haftadan 28. haftaya kadar ödem haftası deniliyormuş. benim ayağıma ön taraftan bastırdı azcık ödem başlamış dedş dr. tamamen tuzsuz yiyecekmişim... 1 haftadır ne ta var ne tuz yemeklerde....

19. haftadan 28. haftaya kadar ödem haftası deniliyormuş. benim ayağıma ön taraftan bastırdı azcık ödem başlamış dedş dr. tamamen tuzsuz yiyecekmişim... 1 haftadır ne ta var ne tuz yemeklerde....

Üfffff ya nefret ederim tuzsuz yemekten pembecimmmmm. ama madem ödem zamanına girmisiz, valla boyle uyuz gibi kaşınmaktansa yemicem tuz muz. canım yanıyo resmen. güreşçiler gibi yağlanıp kremlenmekten o kadar sıkıldım ki.

sağolun kızlar, valla bende uzun e kötü günün karı olarak yeni doktorumu bulmuş oldum. hem ablam bayan doktoru gerekli yerlere şikayet etmiş.

ablanın ellerine sağlık canım ama şunu söyleyebilirim doktorundan memnunsan başka doktora gitme beni sağlık ocağına zorla çağırdılar az kaldı sen ölmüşsün burda ne işin var demelerine ondan sonra 3 doktora gittim hepsi sorun olmadığını söyledi içim rahatladı şimdi gitmem hiç bi yerlere valla

bende başladım kaşınmayaaaa... hem ödem kanıda azaltırmış... hepisi birbirine bağlııııı
eeee artık hamileliğin çileleri başlıyor bende hiç sewmem tuzsuz yemeyiiii

cnm geçmiş olsun benimde ilk gittiğim doktor hiç bilgilendirmedi sonra değiştirdiğim doktorum daha ilk muayenede plesenta aşağıda (bebeğin eşi) dedi. kanama olmadığı sürece sıkıntı yokmuş bide 5. ayda yukarı çıkabilir dedi çıkmazsa erken doğum ve sezeryan olcakmış. senin doktorun plesentanın aşağıda olmasıyla ilgili neler söyledi? ben çok kafama takıyorum ya inş. yukarı çıkarda risk falan kalmaz

tatlım benim de karnımınüst bölgesi bir de bacaklarım...kilo aldığımız için belkide kaşıma olur mu çatlar sonra

sağlık ocağına bende pek uğramamaya çalışıyorum beni ilk aylarda hasta ettiler yolladılar... tansiyonun fırlamış dedi kadın, 14 olmuşşşş....nasıl durubailiosun bölee dedi...
ben hemen dr.u arayıp atladım gittim , 12-8 çıktı o günden beri uzak duruyorummmmm

günaydın ;

aranızda afp, ntd testi yaptıran var mı? benim 2,33 çıktı yüksekmiş... Aranızda yüksek çıkan var mı?

bende tuzlu yiyemem tansiyonum yerlerde olduğundan zorla tuzlu yemem gerektiğini söylüyorlar ya tansiyon ya kaşıntı derseniz kaşınmıyım bana yeter şu anda:95:

cnm geçmiş olsun yediğin bişeymi dokundu acaba göbek ve göğüsler benimde kaşınıyo ama sanırım geriliyo çatlayacak ondan

tatlım benim de karnımınüst bölgesi bir de bacaklarım...kilo aldığımız için belkide kaşıma olur mu çatlar sonra

Meloşçum dayanamıyorum yaaa, yanarak kaşınıyo çünkü. dur şimdi karnımı kremledim bacaklarım başladı. az sonra banyoya girip bacaklarımı da bulayacağım kremlere. allahım ne zormuş ya. kaşınmaktan canı yanar mı insanı.

tatlım avucunun içiyle kaşı sakın tırnak vurma...
evdemisin sen?

tatlım avucunun içiyle kaşı sakın tırnak vurma...
evdemisin sen?

yok canım ya işyerindeyim. keşke evde olsam. kremlenip giyinmeden dolaşırdım krem emişene kadar. şimdi giriyorum banyoya hemen. gelcem az sonra. tırnaklama tama söz. kıyafetin üzerinden yumuş yumul kaşıyorum oyle de çatlar mı ki Meloş yaaa?

banada bu aylardan sonra yukarı çıkma ihtimali yüksekmiş. normalde bunu söyleyip hastayı üzmezlermiş bile.
şu böbrek büyümesine kafam takıldı benimde. genelde down sendromlularda olurmuş öyle bi yazı okudum.
3lü test için kan verdim. 26 tl ye yaptırıyorum hemde. umarım iyi sonuçlar çıkar.
allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize..

tırnaklamada ne yaparsan yap cescimmm hadi banyoya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…