2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hangisiymiş büşra kiiiii.... bakiiiimmm :)))
havuçlu anne miiiiiiii
valla benzeten olmadı şekerim ama sewerim kendisini

Ehhe kremlendim hala kaşınıyo, neyse şikayetlenmicem artık. tek problemim kaşıntı olsun de mi ama:)

ellerin soğuksa ellerini değdirmende iyi gelir bnm buara hep sıcak ondan kaşınınca duvara yaslıorum göbeğimi ay böle yazınca manyakmışıom gibi gözüktüm yaa

ne güzel canım ya...nst için biraz erken ama başlamış oldun şimdiden...her şeyin iyi çıkmasına çok sevindim

cnm geçmiş olsun çok sevindim herşeyin yolunda olmasına
teşekkür ederim kızlar bende o kadar çok rahatladımki anlatamam

ellerin soğuksa ellerini değdirmende iyi gelir bnm buara hep sıcak ondan kaşınınca duvara yaslıorum göbeğimi ay böle yazınca manyakmışıom gibi gözüktüm yaa

İşyerinde yapsam mı acaba bunu Melis yaaaa? manyak demezler mi bana. dur şimdi sanki psikolojik mi acaba. Meloşa kafama takmıcam dedigimden beri kaşınmıyo sanki, ay delircem yaaaa:) Sen evde daya göbişini bol bol, kimse bişi demez merak etme:) çok tatlısın bi kerem.

salla salla vur duvara hobaaaaaaaaaaaa
ahan da ben gidiyom kıssllar sağlık ocağına gelince görüşürük öpüldünüz.

hadi bakem şimdiden geçmiş olsun

evet kızını da özgeye verdi benim oğlan yine açıkta....

Valla benimki de açıkta. bari bizimkiler kanka olsun da beraber çapkınlık yapsınlar MEloşçum.

evet canım, omurlar arası açıklıkla ilgili bir test. hemen bakar doktorun ultrasonda çıkar iyi sonucun merak etme. kafana da takıp stres yapma e mi...

Son düzenleme:

Grup kurmanız gerekiyor kızlar. Bu grup gizli olacak, sadece siz üye olacaksınız ve oradaki aktivitelerinizi sadece o gruptakiler görecek.

yaa amaa elvin çıkardı ilk kaçırma olayını bikeremmm:26: atlamışsın orayı damlamm
Ya biz senin kızını kaçırıyoduk Meloşla, konu benim kızıma nerden geldi ki?

ben biraz zor isim bulucam işimiz zor iyi geceler meliscim
Sana da güzel isimler önerelim, hmmm biraz düşünelim bakalım....:44::44::44::44:

:26: daha bebeğime bişey almadımmm kiii:26: sürpriz yaparsa cinsiyet bi dee 27sinden sonra alayım diyorum kendime aldım

Kendine aldıklarını da eklesene, kendimize neler aldık topiğine....

merhaba kızlar yne kayınvalideler kız turuna çıkmış herhalde benim kızdan uzak durun aman aman abisi var çektirir oğlanlara

Abisi kendine kız alıyo ama burdan, hem de en popüler kızı kaptı aylar öncesinden, olmaz o da vercek kardeşini, herşey karşılıklı

yani şimdi çapkınlık yapmasınlarda ne yapsınlar....evet kanka olsunlar...

yani şimdi çapkınlık yapmasınlarda ne yapsınlar....evet kanka olsunlar...

ya çapkınlıktan kastım kötü bişi değil, beraber gezer tozarlar diye dedim. benim oglum da insallah seninki gibi efendi olucak zaten, oyle pis işlerde gözü olmaz benim oglumun da. seninkiliginin efendiligini bozmaz merak etme.

Günaydın kızlarrrrrr :80:
Ben bu geçmişi okuma işinden istifa ediyorum ayyyy oku,oku böle oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…