incii koy inciii senin gibi kibar naif bir kızın olsunnn
pembeeemmmmmm seni çgh deki büşra pekine benzeten oldumu hiçç yani onun daha güzelisin resmen yaa
ayy okurken ensem gerildi resmenn gülay neden biranda böle bir atağa geçtin dicem ama hayırlısı olmuş bak dr buldun içinede sindi hem adına sevindim inşallah bende oturturum bu dr işini böbrek büyümüseinide takma ben çarşamba gitiğimde dr bu örneğide verdi mesela böbrek büyümesi görülür çoğunlukla söylenmez çünkü bu zamanla düzelecek bir şeydir dedi o yüzden hiç aklına getirme bilee tmmı tatlım
ben daha haftaya çarşamba alıcam sonuçları cnm bir firim yok
Bu arada İnci'nin kızı oluyor öyle mi? geçmişi okumadım ama?
evetttttttttttttttttt
Ehhe kremlendim hala kaşınıyo, neyse şikayetlenmicem artık. tek problemim kaşıntı olsun de mi ama:)
ne güzel canım ya...nst için biraz erken ama başlamış oldun şimdiden...her şeyin iyi çıkmasına çok sevindim
artık bebişlerimiz karnımıza sığmayıp kıvrık durdugu icin boylarını ölçüyolar zaten. karın cevresine gore kilosunu söyliyolar. çok sevindim bir problem olmamasına. denge merkezimiz degistigi icin de bel agrisi cekicez artık napalım. 3 hafta sonra da eşinle gorursun bebegini bir guzel ooooh, Allah hayırlı dogumlar nasip etisn insallah.
teşekkür ederim kızlar bende o kadar çok rahatladımki anlatamamcnm geçmiş olsun çok sevindim herşeyin yolunda olmasına
Amaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin, çok güzel ya, inşallah saglikla dogar minik Inci.
canım ben yaptırdım AFP'yi 0,99 çıkmış ama yaşa kiloya gebelik haftasına göre değişen bir değer olduğu için karşılaştırma başkasınınkiyle olur mu. doktorla görüştün mü sonucu, zaten sadece istatistiki değer veriyo biliosun. kesin tanı degil bunlar.
evet farklı çıkabiliyor. Üst sınır 2,5 muş. Doktor ayrıntılı ultrasonda iyi bir inceleme gerektiğini söyledi. Spinal açıklık ile ilgili bir testmiş..
ellerin soğuksa ellerini değdirmende iyi gelir bnm buara hep sıcak ondan kaşınınca duvara yaslıorum göbeğimi ay böle yazınca manyakmışıom gibi gözüktüm yaa
salla salla vur duvara hobaaaaaaaaaaaaellerin soğuksa ellerini değdirmende iyi gelir bnm buara hep sıcak ondan kaşınınca duvara yaslıorum göbeğimi ay böle yazınca manyakmışıom gibi gözüktüm yaa
ahan da ben gidiyom kıssllar sağlık ocağına gelince görüşürük öpüldünüz.
evet kızını da özgeye verdi benim oğlan yine açıkta....
canım ben yaptırdım AFP'yi 0,99 çıkmış ama yaşa kiloya gebelik haftasına göre değişen bir değer olduğu için karşılaştırma başkasınınkiyle olur mu. doktorla görüştün mü sonucu, zaten sadece istatistiki değer veriyo biliosun. kesin tanı degil bunlar.
evet farklı çıkabiliyor. Üst sınır 2,5 muş. Doktor ayrıntılı ultrasonda iyi bir inceleme gerektiğini söyledi. Spinal açıklık ile ilgili bir testmiş..
eewt tatlım, özellikle ultrasonda belli olan bişeymiş bu...merak etme yani...omurilikteki duruma her defasında bakar dr.lar zaten. çok rahat tanı koyabilirlermiş...
ya bişiii dicem,
nassı olacak bu, sayfa bana ait, ben giriyom, olmıcak yine görünmeden yazamazsınız ki
anlamadım ben bu işi, isterseniz kullanıcı adı ve şifresini vereyim herkes girsin dicem ama nassı olacak :))))))))))) ay ben koptum vallaa :))))))))))))
ya kendi sayfamda bi fanclub falan mı açsaydım ne :))))))))))))))
Ya biz senin kızını kaçırıyoduk Meloşla, konu benim kızıma nerden geldi ki?yaa amaa elvin çıkardı ilk kaçırma olayını bikeremmm:26: atlamışsın orayı damlamm
Sana da güzel isimler önerelim, hmmm biraz düşünelim bakalım....:44::44::44::44:ben biraz zor isim bulucamişimiz zor iyi geceler meliscim
:26: daha bebeğime bişey almadımmm kiii:26: sürpriz yaparsa cinsiyet bi dee27sinden sonra alayım diyorum kendime aldım
merhaba kızlar yne kayınvalideler kız turuna çıkmış herhalde benim kızdan uzak durun aman aman abisi var çektirir oğlanlara
Valla benimki de açıkta. bari bizimkiler kanka olsun da beraber çapkınlık yapsınlar MEloşçum.
evet canım, omurlar arası açıklıkla ilgili bir test. hemen bakar doktorun ultrasonda çıkar iyi sonucun merak etme. kafana da takıp stres yapma e mi...
yani şimdi çapkınlık yapmasınlarda ne yapsınlar....evet kanka olsunlar...
yani şimdi çapkınlık yapmasınlarda ne yapsınlar....evet kanka olsunlar...
Günaydın kızlarrrrrr :80:
Ben bu geçmişi okuma işinden istifa ediyorum ayyyy oku,okuböle oldum
benim oğluşumda boşta henüz
benimkide boşta ama vermicem kimselere...
turşusunu kurcammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?