2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayy oku oku bitmedi. tam 1 sayfa kaldı diyorum hoop 2 sayfa oluyo zor yetiştim şimdiye.
bir doktor müzdaribide ben dün randevu için aradım doktor hanım yine yok. sonra arkadşım gittiğim hastanede başka doktor önerdi onu arayam dedim zaten doktorumdan memnunda değilim. iyi oursa bunla dewam ederim. aradım bu bu doktora randevu istiyorum dedim ne dese beğenirsiniz 20 gün sonraya gün verebilirm hönk oldum. ayy bi fena oldum. neyse dedimki yengemin doktoruna gidiyim. onu aradım o doktorunda kongresi varmış oda 1 hafta yokmu. ayyyy olamaz böyle birşey. bu nasıl bir gudümsüzlüktür. neyse 4 boyutlu kontrole gittimğim kadın doğum merkezini aradım ora bugün 4 e randevu verdi. bakalım gidicem. her işte bir hayır vardır. bu hastane daha ucuzzz muayene 20 lira doğumda 200 lira. özel bir kadın doğum merkezi. butik hastane. ayyyy kıraçtan talihim yok bahtım kara şarkısnı çalayım kenime:2::2::2:

günaydın kızlar benim oğlanı ayarlasa ayarlasa sahil ayarlar siz sahile danışın benim kızı almak için sahil doğaçı yola getirir bence

oh süper olur
benim oğluşumda boşta henüz
erkekler grubu kurcaz artık gel seninkini de alalım
benimkide boşta ama vermicem kimselere...
turşusunu kurcammmm

alacaz senin oğlunuda nuhahahahah kötü kadın müzeyyen

tatlım sıkma canını valla 200 de versen 5000 de versen doğuyor bu çocuk sen doktordan memnun ol gerisi yalan devlette soğum yapıp çok memnun olanlarda var inşallah sağlıkla alıcaz bebişlerimizi kucağımıza

inşallah hayırlısı olur canım yaaaaaa

ay o değil 9 aya 9 doktor sloganım var benim ya gerçek olursa

hatta bir grup kuralım kertme diye orda kertelim bizim bebeleri en yakın arkadaşım hamile onun çocukta gözüm vardı 13. haftasında henüz ama oda erkekmiş yıkıldım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…