Günaydın kızlarrrrrr :80:
Ben bu geçmişi okuma işinden istifa ediyorum ayyyy oku,okuböle oldum
Hiiiiiii çok fena kaynana olur senden, yanılıyor muyum?
benimkide boşta ama vermicem kimselere...
turşusunu kurcammmm
lıkırrrrrr diye bir ses geldi karnımdan!!!!!!!!!!!! oplum muydu acabaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaa
oh süper olurya çapkınlıktan kastım kötü bişi değil, beraber gezer tozarlar diye dedim. benim oglum da insallah seninki gibi efendi olucak zaten, oyle pis işlerde gözü olmaz benim oglumun da. seninkiliginin efendiligini bozmaz merak etme.
erkekler grubu kurcaz artık gel seninkini de alalımbenim oğluşumda boşta henüz
benimkide boşta ama vermicem kimselere...
turşusunu kurcammmm
ayy oku oku bitmedi. tam 1 sayfa kaldı diyorum hoop 2 sayfa oluyo zor yetiştim şimdiye.
bir doktor müzdaribide bendün randevu için aradım doktor hanım yine yok. sonra arkadşım gittiğim hastanede başka doktor önerdi onu arayam dedim zaten doktorumdan memnunda değilim. iyi oursa bunla dewam ederim. aradım bu bu doktora randevu istiyorum dedim ne dese beğenirsiniz 20 gün sonraya gün verebilirm hönk oldum. ayy bi fena oldum. neyse dedimki yengemin doktoruna gidiyim. onu aradım o doktorunda kongresi varmış oda 1 hafta yokmu. ayyyy olamaz böyle birşey. bu nasıl bir gudümsüzlüktür. neyse 4 boyutlu kontrole gittimğim kadın doğum merkezini aradım ora bugün 4 e randevu verdi. bakalım gidicem. her işte bir hayır vardır. bu hastane daha ucuzzz muayene 20 lira doğumda 200 lira. özel bir kadın doğum merkezi. butik hastane. ayyyy kıraçtan talihim yok bahtım kara şarkısnı çalayım kenime:2::2::2:
ayy oku oku bitmedi. tam 1 sayfa kaldı diyorum hoop 2 sayfa oluyo zor yetiştim şimdiye.
bir doktor müzdaribide bendün randevu için aradım doktor hanım yine yok. sonra arkadşım gittiğim hastanede başka doktor önerdi onu arayam dedim zaten doktorumdan memnunda değilim. iyi oursa bunla dewam ederim. aradım bu bu doktora randevu istiyorum dedim ne dese beğenirsiniz 20 gün sonraya gün verebilirm hönk oldum. ayy bi fena oldum. neyse dedimki yengemin doktoruna gidiyim. onu aradım o doktorunda kongresi varmış oda 1 hafta yokmu. ayyyy olamaz böyle birşey. bu nasıl bir gudümsüzlüktür. neyse 4 boyutlu kontrole gittimğim kadın doğum merkezini aradım ora bugün 4 e randevu verdi. bakalım gidicem. her işte bir hayır vardır. bu hastane daha ucuzzz muayene 20 lira doğumda 200 lira. özel bir kadın doğum merkezi. butik hastane. ayyyy kıraçtan talihim yok bahtım kara şarkısnı çalayım kenime:2::2::2:
tatlım sıkma canını valla 200 de versen 5000 de versen doğuyor bu çocuk sen doktordan memnun ol gerisi yalan devlette soğum yapıp çok memnun olanlarda var inşallah sağlıkla alıcaz bebişlerimizi kucağımıza
oh süper olur
erkekler grubu kurcaz artık gel seninkini de alalım
alacaz senin oğlunuda nuhahahahah kötü kadın müzeyyen
inşallah hayırlısı olur canım yaaaaaa
günaydın kızlar sohbet koyulaşmış bakıyorum kertmelerde başlamış iyi iyi:))))
kızım öle deme şimdi kötü gelin düşermiş aman diyim sen oğlunu gruba kat...benden demesi sonra başını taşlara vurursunkızda beğenmem ben şimdi
günaydın kızlar sohbet koyulaşmış bakıyorum kertmelerde başlamış iyi iyi:))))
kertmeler çoktan bitti de boşta kalanları napçaz onu konuşmaya başladık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?