kızım öle deme şimdi kötü gelin düşermiş aman diyim sen oğlunu gruba kat...benden demesi sonra başını taşlara vurursun
ne kertmesi yahuuuu evde kalmış erkekler fun clup kuruyoruz
kızım öle deme şimdi kötü gelin düşermiş aman diyim sen oğlunu gruba kat...benden demesi sonra başını taşlara vurursun
ne kertmesi yahuuuu evde kalmış erkekler fun clup kuruyoruz
geçmişi okuyana kadar canım çıktı yahuuu
günaydın kızlar buğün annemler geliyor yuppiii....
geçmişi okuyana kadar canım çıktı yahuuu
günaydın kızlar buğün annemler geliyor yuppiii....
incii koy inciii senin gibi kibar naif bir kızın olsunnn
pembeeemmmmmm seni çgh deki büşra pekine benzeten oldumu hiçç yani onun daha güzelisin resmen yaa
ayy okurken ensem gerildi resmenn gülay neden biranda böle bir atağa geçtin dicem ama hayırlısı olmuş bak dr buldun içinede sindi hem adına sevindim inşallah bende oturturum bu dr işini böbrek büyümüseinide takma ben çarşamba gitiğimde dr bu örneğide verdi mesela böbrek büyümesi görülür çoğunlukla söylenmez çünkü bu zamanla düzelecek bir şeydir dedi o yüzden hiç aklına getirme bilee tmmı tatlım
ben daha haftaya çarşamba alıcam sonuçları cnm bir firim yok
ellerin soğuksa ellerini değdirmende iyi gelir bnm buara hep sıcak ondan kaşınınca duvara yaslıorum göbeğimi ay böle yazınca manyakmışıom gibi gözüktüm yaa
valla öyle benden kaynana olmaz ya benden olsa olsa gelin olur parmağında döndürür vallavalla el mi yaman bey mi olayına dönemesinnnn di mi?
şimdi gelinler fena anacımmm, kaynanalar pısıp kalıyooo
mymel sen trabzonluydun dimi kızımı sana veririm hemşerimsin yabancıya gitmesin...
bu arada annem seni trabzonludan başkasına vermem dedi ama ben bursalıyı aldımm:86::86::86:
Herkeslere günaaaayyydııııııııınnnnnnnn
bugün çoooook güzel uyandık çünkü telefonla babamız uyandırdııı hava da güneşli ohhh keyfimiz yerinde..
Herkeslere günaaaayyydııııııııınnnnnnnn
bugün çoooook güzel uyandık çünkü telefonla babamız uyandırdııı hava da güneşli ohhh keyfimiz yerinde..
valla öyle benden kaynana olmaz ya benden olsa olsa gelin olur parmağında döndürür valla
yaşa sen yaaaaaaaaa kızın mı oluyor
ben diyorum bana verin diye ama kimse vermiyor işte
trabzon erkekleri karsına sadık olur
bu arada benim eşimde gümüşhaneli ben çok memnunum
A-aaa bu giriş olmadı amaaaa
şekrim sen trabzonun neresinden valla ben 4 seneye kadar trabzondaydım...hemşerimi bulmuşkan soruyum dedimmm..tamamdır oğlunu kızıma alıyorummmm:86::86::86:
şekrim sen trabzonun neresinden valla ben 4 seneye kadar trabzondaydım...hemşerimi bulmuşkan soruyum dedimmm..tamamdır oğlunu kızıma alıyorummmm:86::86::86:
eskiden kız alınırdı, şimdi oğlan alınıyo
ben beşirli tarafındayım canım okul için mi burdaydın canım
eskiden kız alınırdı, şimdi oğlan alınıyo
eewt tatlım, özellikle ultrasonda belli olan bişeymiş bu...merak etme yani...omurilikteki duruma her defasında bakar dr.lar zaten. çok rahat tanı koyabilirlermiş...
Çok teşekkür ederim ederim verdiğiniz cevaplara... Ayrıntılı ultrasonu bekliycem başka yapabileceğim bişey yok.. Tabi zaman nasıl geçecek bilmiyorum artık
hayır canımcım öz mü öz trabzonluyum:))) ayyy bende tanjantta otururdum ey gigi eyyyy:2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?