2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızım öle deme şimdi kötü gelin düşermiş aman diyim sen oğlunu gruba kat...benden demesi sonra başını taşlara vurursun

ne kertmesi yahuuuu evde kalmış erkekler fun clup kuruyoruz

valla el mi yaman bey mi olayına dönemesinnnn di mi?
şimdi gelinler fena anacımmm, kaynanalar pısıp kalıyooo

Son düzenleme:
geçmişi okuyana kadar canım çıktı yahuuu
günaydın kızlar buğün annemler geliyor yuppiii....

kızım öle deme şimdi kötü gelin düşermiş aman diyim sen oğlunu gruba kat...benden demesi sonra başını taşlara vurursun

ne kertmesi yahuuuu evde kalmış erkekler fun clup kuruyoruz

mymel sen trabzonluydun dimi kızımı sana veririm hemşerimsin yabancıya gitmesin...
bu arada annem seni trabzonludan başkasına vermem dedi ama ben bursalıyı aldımm:86::86::86:

Şimdilik iyiyim canım , kafama takmamaya çalışıyorum..

ellerin soğuksa ellerini değdirmende iyi gelir bnm buara hep sıcak ondan kaşınınca duvara yaslıorum göbeğimi ay böle yazınca manyakmışıom gibi gözüktüm yaa

kaşınınca ağaca sürtünen bişey vardı neydi o yaaa aklıma o geldi

Herkeslere günaaaayyydııııııııınnnnnnnn

bugün çoooook güzel uyandık çünkü telefonla babamız uyandırdııı hava da güneşli ohhh keyfimiz yerinde..

valla el mi yaman bey mi olayına dönemesinnnn di mi?
şimdi gelinler fena anacımmm, kaynanalar pısıp kalıyooo
valla öyle benden kaynana olmaz ya benden olsa olsa gelin olur parmağında döndürür valla
mymel sen trabzonluydun dimi kızımı sana veririm hemşerimsin yabancıya gitmesin...
bu arada annem seni trabzonludan başkasına vermem dedi ama ben bursalıyı aldımm:86::86::86:

yaşa sen yaaaaaaaaa kızın mı oluyor
ben diyorum bana verin diye ama kimse vermiyor işte
trabzon erkekleri karsına sadık olur
bu arada benim eşimde gümüşhaneli ben çok memnunum

Herkeslere günaaaayyydııııııııınnnnnnnn

bugün çoooook güzel uyandık çünkü telefonla babamız uyandırdııı hava da güneşli ohhh keyfimiz yerinde..

günaydın canım
ne güzel günaydın ohhhhhh süper olmuş sizin için

şekrim sen trabzonun neresinden valla ben 4 seneye kadar trabzondaydım...hemşerimi bulmuşkan soruyum dedimmm..tamamdır oğlunu kızıma alıyorummmm:86::86::86:

şekrim sen trabzonun neresinden valla ben 4 seneye kadar trabzondaydım...hemşerimi bulmuşkan soruyum dedimmm..tamamdır oğlunu kızıma alıyorummmm:86::86::86:

ben beşirli tarafındayım canım okul için mi burdaydın canım

hayır canımcım öz mü öz trabzonluyum:))) ayyy bende tanjantta otururdum ey gigi eyyyy:2::2::2:

valla mı bi trabzonlu bulamadım diyordum.
hangi seneler burdaydın...ben sahildeyim yaaa ama tanjant yakın...merkez bankasını biliyorsun ozman sahilde...hemen onun arkasındayım ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…