2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

valla mı bi trabzonlu bulamadım diyordum.
hangi seneler burdaydın...ben sahildeyim yaaa ama tanjant yakın...merkez bankasını biliyorsun ozman sahilde...hemen onun arkasındayım ben...

biliyorum canım küçükkene beşirlide otururduk bizde sonra tanjata geçtik.bende tanjatta ismar var onun biraz ilersinde otururdum.hatta oto yıkamanın karşısında:)))ben üniversiteyi dışarda okudum sonrada istanbula taşındım.tabiki bütün akrabalarım orda kısmetse tabi dr havayolları izin verirse temmuzda gelmeyi düşünüyorum..anneme kalırsa trabzonda doğuracakmışım çocuk trabzonlu olamıyomuş bari doğum yeri trabzon olsunmuş.tipik trabzonlu felsefesi:86::86:

Son düzenleme:
cnm hayırlı olsun kızın allah kucağına almayı nasip kısmet etsin rabbim. bende göbek tahmininde bilmiştim kız göbeği demiştim senin için

teşekkürler esracım hehe seni de tebrik ediyorum doğru ya
amin inşallah hepimize Allahım nasip etsin bebeklerimizi kucaklarımıza almayı

çok yakınız annenler ordamı oturuyor kiii
benim halam teyzelerim oto yıkama karşısında oturuyorlar...gel valla belkide tanışıyoruz trabzon küçük

melisim nerden biliosun benim kibar olduğumu
isterdim... ama iki inci fazla değil mi yaw başka bi isim bulmam lazım:26:

Senin için aklıma şimdi İpek ismi geldi. Senin isminle uyumlu buldum hem anlam olarak hem de fonetik olarak. Ne dersin? Sen bikaç örnek ver de tarzını bi anlayyayım ya da.

Senin için aklıma şimdi İpek ismi geldi. Senin isminle uyumlu buldum hem anlam olarak hem de fonetik olarak. Ne dersin? Sen bikaç örnek ver de tarzını bi anlayyayım ya da.

Aynısını ben de diycektim canım. kuzenimin kızlarının adı da İnci ve İpek. bence de çok uyumlu.

ben demiştim özgeyle aranızda halledin diyeeee ama meloşumm sen buldun galiba gelin hayırlısı olsunn

napim valla incicim en son cescimle oğlulları kanka yapıp grup kuruyorduk ki trabzonlu hemşerim kızını verdi...çaktırma ayarlamaya çalışıyorum

napim valla incicim en son cescimle oğlulları kanka yapıp grup kuruyorduk ki trabzonlu hemşerim kızını verdi...çaktırma ayarlamaya çalışıyorum

Ehe benim oğlan yine yanlız kaldı. neyse ki İzmir'de kız çok
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

meloşa kaçırma aklını kim verdi acabaaaa kısasa kısas yapayım dedim ben de

olur olur düşünelim valla.. aslında güneşi çok seviyorum ama o da erkek te daha çok oluyo galiba o yüzden pek içime sinmiyo şimdi

tamam eklerim bugün

elvinnnnnnnnn
bu akşam 8.de çuvalımı alıp incinin penceresi önünde buluşalım...kız kaçırıcaz.....anasını değil ha kızını...saatleri ayarlayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…