biz geldikkk günaydın herkeseeee
valla mı bi trabzonlu bulamadım diyordum.
hangi seneler burdaydın...ben sahildeyim yaaa ama tanjant yakın...merkez bankasını biliyorsun ozman sahilde...hemen onun arkasındayım ben...
cnm hayırlı olsun kızın allah kucağına almayı nasip kısmet etsin rabbim. bende göbek tahmininde bilmiştim kız göbeği demiştim senin için
biliyorum canım küçükkene beşirlide oturuduk bizde sonra tanjata geçtik.bende tanjatta ismar var onun biraz ilersinde otururdum.hatta ota yıkamanın karşısında:)))ben üniversiteyi dışarda okudum sonrada istanbula taşındım.tabiki bütün akrabalarım orda kısmetse tabi dr havayolları izin verirse temmuzda gelmeyi düşünüyorum..anneme kalırsam trabzonda doğurcakmışım çocuk trabzonlu olamıyomuş bari doğum yeri trabzom olsunmuş.tipik trabzonlu felsefesi:86::86:
incii koy inciii senin gibi kibar naif bir kızın olsunnn
pembeeemmmmmm seni çgh deki büşra pekine benzeten oldumu hiçç yani onun daha güzelisin resmen yaa
ayy okurken ensem gerildi resmenn gülay neden biranda böle bir atağa geçtin dicem ama hayırlısı olmuş bak dr buldun içinede sindi hem adına sevindim inşallah bende oturturum bu dr işini böbrek büyümüseinide takma ben çarşamba gitiğimde dr bu örneğide verdi mesela böbrek büyümesi görülür çoğunlukla söylenmez çünkü bu zamanla düzelecek bir şeydir dedi o yüzden hiç aklına getirme bilee tmmı tatlım
ben daha haftaya çarşamba alıcam sonuçları cnm bir firim yok
çok yakınız annenler ordamı oturuyor kiii
benim halam teyzelerim oto yıkama karşısında oturuyorlar...gel valla belkide tanışıyoruz trabzon küçük
Amaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin, çok güzel ya, inşallah saglikla dogar minik Inci.
evet kızını da özgeye verdi benim oğlan yine açıkta....
Senin için aklıma şimdi İpek ismi geldi. Senin isminle uyumlu buldum hem anlam olarak hem de fonetik olarak. Ne dersin? Sen bikaç örnek ver de tarzını bi anlayyayım ya da.
ben demiştim özgeyle aranızda halledin diyeeeeama meloşumm sen buldun galiba gelin hayırlısı olsunn
napim valla incicim en son cescimle oğlulları kanka yapıp grup kuruyorduk ki trabzonlu hemşerim kızını verdi...çaktırma ayarlamaya çalışıyorum
Grup kurmanız gerekiyor kızlar. Bu grup gizli olacak, sadece siz üye olacaksınız ve oradaki aktivitelerinizi sadece o gruptakiler görecek.
Ya biz senin kızını kaçırıyoduk Meloşla, konu benim kızıma nerden geldi ki?
Sana da güzel isimler önerelim, hmmm biraz düşünelim bakalım....:44::44::44::44:
Kendine aldıklarını da eklesene, kendimize neler aldık topiğine....[/COLOR][/FONT][/B]
Abisi kendine kız alıyo ama burdan, hem de en popüler kızı kaptı aylar öncesinden, olmaz o da vercek kardeşini, herşey karşılıklı
Ehe benim oğlan yine yanlız kaldı. neyse ki İzmir'de kız çok
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Ehe benim oğlan yine yanlız kaldı. neyse ki İzmir'de kız çok
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
şekerim benimkide var erkekler çok bu sene biz ekim kasım annelerinin kızlarından falan bakalım bari:)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?