kızım dur kızı olanlar pat diye geliyor kalmaz açıkta...izmirli buluruz yaaaa.
şekerim benimkide var erkekler çok bu sene biz ekim kasım annelerinin kızlarından falan bakalım bari:)))))))))))
Senin için aklıma şimdi İpek ismi geldi. Senin isminle uyumlu buldum hem anlam olarak hem de fonetik olarak. Ne dersin? Sen bikaç örnek ver de tarzını bi anlayyayım ya da.
Aynısını ben de diycektim canım. kuzenimin kızlarının adı da İnci ve İpek. bence de çok uyumlu.
buluruz tabiiii istediğimiz kız olsunBulurmuyuz Meloşum gerçekten :) en İzmirlisinden olsun...
öyle yaparız canım en olmadı napalım.
günadın kızlar nasılsınız ???ben iyi değilim sağlıkla ilgili bir sıkıntım yok şükür ama kafam kızıma takılıp kaldı biliyosunuzdur belki anneannesi bakıyor bizde hafta içi hafta sonu babamın yanına gidiyor bu yaz abimin düğünü var ve evde tadilat yapılmaası gerekiyor annemde cemreyi alıp gitmek istiyor sonrasında çay var teyzemin düğünü derken 1 ay sonra burada değil babaannem bakar diyor ama o da yaşlandı artık cemre çok hareketli ve tehlike dolu kaç gecedir uyuyamıyorum kendi kendime senaryo kuruyorum tadilat yapılırken ya gözden kaçarsa dilenci çok gelio annemlere ya kapılar açıkken aıp giderlerse elektirik düğmelerine pek meraklı çok yakaladık onu oynarken son anda ya farkedilmessse vs vs üfff paranoyak oldum eşime anlatsam oda çıldırır benim gibi bakıcı kime güvenicem zamanda kısıtlı anneannesini çok seviyor yan odaya gitse anneanne citti deyip aramaya başlıooo offf ne yapayım sizce
günadın kızlar nasılsınız ???ben iyi değilim sağlıkla ilgili bir sıkıntım yok şükür ama kafam kızıma takılıp kaldı biliyosunuzdur belki anneannesi bakıyor bizde hafta içi hafta sonu babamın yanına gidiyor bu yaz abimin düğünü var ve evde tadilat yapılmaası gerekiyor annemde cemreyi alıp gitmek istiyor sonrasında çay var teyzemin düğünü derken 1 ay sonra burada değil babaannem bakar diyor ama o da yaşlandı artık cemre çok hareketli ve tehlike dolu kaç gecedir uyuyamıyorum kendi kendime senaryo kuruyorum tadilat yapılırken ya gözden kaçarsa dilenci çok gelio annemlere ya kapılar açıkken aıp giderlerse elektirik düğmelerine pek meraklı çok yakaladık onu oynarken son anda ya farkedilmessse vs vs üfff paranoyak oldum eşime anlatsam oda çıldırır benim gibi bakıcı kime güvenicem zamanda kısıtlı anneannesini çok seviyor yan odaya gitse anneanne citti deyip aramaya başlıooo offf ne yapayım sizce
napim valla incicim en son cescimle oğlulları kanka yapıp grup kuruyorduk ki trabzonlu hemşerim kızını verdi...çaktırma ayarlamaya çalışıyorum
Bence doğurmasını bekleyelim kızım, şimdi alırsak kızı, neremizde büyütcez, bizde de yer yok ki:13::13::13::13::13:elvinnnnnnnnn
bu akşam 8.de çuvalımı alıp incinin penceresi önünde buluşalım...kız kaçırıcaz.....anasını değil ha kızını...saatleri ayarlayalım
Yapcak bişey yok o zaman, bu kriterlerine uyan tek isim biliyorum: ELVİN:76::76::76::76::76::76::76:ipek benim de aklıma geldi aslındabilemiyorum:26::26:
favororim güneşti işte başka da yok
şöle söliyimm;
anlamı güzel olsun
aynı isimden çok olmasın
sölenişi güzel olsun
başka kelimeleri çağrıştırmasın(dora- gora gibi)
elvinnnnnnnnn
bu akşam 8.de çuvalımı alıp incinin penceresi önünde buluşalım...kız kaçırıcaz.....anasını değil ha kızını...saatleri ayarlayalım
saol canım benim yakınız daohh iyi iyihayırlı olsunn
Bence doğurmasını bekleyelim kızım, şimdi alırsak kızı, neremizde büyütcez, bizde de yer yok ki:13::13::13::13::13:
Yapcak bişey yok o zaman, bu kriterlerine uyan tek isim biliyorum: ELVİN:76::76::76::76::76::76::76:
günaydın kızlar,
dün başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir..
Dün karnım ağrıyodu, dayanamadım daha randevuma 10 gün var diye dedim bu seferde devlet kadın doğum hastahanesine gideyim.gittim. Kan ve idrar tahlili istedi. Tahlilleri yaptırdım, 1 ay sonrasına ultrasona gün verdiler.. Neyse doktor insafa geldi, ameliyata giricem beklersen doğumhanede bakarım dedi. Iyi dedim bekledim 1 saat. Neyse çıktı girdik ultrasona.
+bebeğin eşi aşağıda
+normal doğum yapamazsın
+erken doğum riski var
+ağır kaldırma, dinlen
+git bi detaylı ultrason yaptır
+zeka testi yapıldı mı? 3 lü test
+muhakkak yaptır.
Vs. Vs....
Ben tabi şoktayım. Ağlaya zırlaya çıktım hastahaneden..çıktım kendi özel doktoruma gidicem hesap sorucam.. Durumum 20 gündemi bu kadar kötüye gitti. Niye bişey söylemedin diye.. Aradım araya alırız dediler. Ilgilenmez yine diye korktum, bide hiç güvenmiyordum artık, yan odasında başka doktor var kazım bey diye biri onda muayene olmak istediğimi, gülçin hanıma gitmek istemediğimi söyledim. Hemşirenin biri yetiştirmiş. Neyse gittim gülçin hanıma. Dedim böyle böyle dediler. Vay efendim neden ona gitmemişim. Vay efendim o zaman orda 3lü test yapsaymışlar..
Kazım beye baktırırsın ben söylerim alkır seni dedi. Trip attı bide.. Neyse ben yine ağla zırla çıktım. Sinirden hırsımı da alamadım kadından elim ayağım esiyor diye..
çıktım başka hastahaneye gittim. Ordaki doktorda yeni muayene olmuşsun ben neye bakayım deyip muayene etmedi mi?
Geri döndüm konak hastahanesine kazım beye muayene olmaya sıraya girdim. Saat 1,30 da hastahaneden çıkmışım saat 5,30 da muayne oldum.
+ doktor daha bu aydan bebeğin eşinin aşağıda olması yukarı çıkmayacağı anlamını taşımaz korkulacak bişey yok dedi.
+ 3lü test istedi.
+tam 45 dakika detaylı ultrason yaptı ki muayene ücreti ile yaptı.. (54,00 tl )
+güzel güzel anlattı.(yağlı tuzlu yok,7 öğün yemek az az)
+et tüketimini arttır, kan eksikliği var.. Kan hapını düzgün kullan..
Yani kısacası korkulacak bişey yok dedi , tek tek anlattı. öyle bi ilgilendi ki şaşırdım..
Bide çıkarken demezmi görüntüleri cd ye kaydetmiş, bide renkli alien fotolarından verdi.
Ay ben ne dualar ettim adama ne dualar...
Bundan sonra o doktora gidicem. Perşembe 3lünün sonucu çıkacak..
24. Haftadan sonra şeker yüklemesi yapacak.
5. Aydan sonra tetanoz yaptırıcaz dedi.
Bi ufak sorun var bebişimin böbrek büyümesi var ama şu anda cididi problem yok dedi.
Akşama kadar ağladığımla kaldım...
gelinini buldun ya canım sen benim kızımdan ne istiosunuz amaaa
Eki Görüntüle 177787 Eki Görüntüle 177788
bu küveti almaya karar verdim hanımlar, haftasonu 2-bebeke gidip bakıcam inşallah. inşallah diyorum cunku e-bebeke gitmek icin ha izmirden manisaya gitmisim, ha bizim evden oraya gitmisim. çok uzak. insallah esim isini ayarlayabikirse gidicez:)
içlendim ama
aaaa çok güzel beğendim valla
Bence doğurmasını bekleyelim kızım, şimdi alırsak kızı, neremizde büyütcez, bizde de yer yok ki:13::13::13::13::13:
Yapcak bişey yok o zaman, bu kriterlerine uyan tek isim biliyorum: ELVİN:76::76::76::76::76::76::76:
Hayırlı cumalar kızlar
bugün 4 lünü sonucunu alacağım inşallah iyi çıkacak
ahahah havuçlu anne modunda bakma olaya istersenhangisiymiş büşra kiiiii.... bakiiiimmm :)))
havuçlu anne miiiiiiii
valla benzeten olmadı şekerim ama sewerim kendisini
çok geçmiş olsun sibelcim herşeyin iyi olmasına çok sevindimteşekkür ederim kızlar bende o kadar çok rahatladımki anlatamam
İşyerinde yapsam mı acaba bunu Melis yaaaa? manyak demezler mi bana. dur şimdi sanki psikolojik mi acaba. Meloşa kafama takmıcam dedigimden beri kaşınmıyo sanki, ay delircem yaaaa:) Sen evde daya göbişini bol bol, kimse bişi demez merak etme:) çok tatlısın bi kerem.
dünürüm nerde benim yaaaa
gelinini kaçırıyolar haberi yokkk:84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?