2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızım dur kızı olanlar pat diye geliyor kalmaz açıkta...izmirli buluruz yaaaa.

Bulurmuyuz Meloşum gerçekten :) en İzmirlisinden olsun...

şekerim benimkide var erkekler çok bu sene biz ekim kasım annelerinin kızlarından falan bakalım bari:)))))))))))

öyle yaparız canım en olmadı napalım.

günadın kızlar nasılsınız ???ben iyi değilim sağlıkla ilgili bir sıkıntım yok şükür ama kafam kızıma takılıp kaldı biliyosunuzdur belki anneannesi bakıyor bizde hafta içi hafta sonu babamın yanına gidiyor bu yaz abimin düğünü var ve evde tadilat yapılmaası gerekiyor annemde cemreyi alıp gitmek istiyor sonrasında çay var teyzemin düğünü derken 1 ay sonra burada değil babaannem bakar diyor ama o da yaşlandı artık cemre çok hareketli ve tehlike dolu kaç gecedir uyuyamıyorum kendi kendime senaryo kuruyorum tadilat yapılırken ya gözden kaçarsa dilenci çok gelio annemlere ya kapılar açıkken aıp giderlerse elektirik düğmelerine pek meraklı çok yakaladık onu oynarken son anda ya farkedilmessse vs vs üfff paranoyak oldum eşime anlatsam oda çıldırır benim gibi bakıcı kime güvenicem zamanda kısıtlı anneannesini çok seviyor yan odaya gitse anneanne citti deyip aramaya başlıooo offf ne yapayım sizce

Senin için aklıma şimdi İpek ismi geldi. Senin isminle uyumlu buldum hem anlam olarak hem de fonetik olarak. Ne dersin? Sen bikaç örnek ver de tarzını bi anlayyayım ya da.

Aynısını ben de diycektim canım. kuzenimin kızlarının adı da İnci ve İpek. bence de çok uyumlu.

ipek benim de aklıma geldi aslında bilemiyorum:26::26:
favororim güneşti işte başka da yok
şöle söliyimm;
anlamı güzel olsun
aynı isimden çok olmasın
sölenişi güzel olsun
başka kelimeleri çağrıştırmasın(dora- gora gibi)

Bulurmuyuz Meloşum gerçekten :) en İzmirlisinden olsun...

öyle yaparız canım en olmadı napalım.
buluruz tabiiii istediğimiz kız olsun

takma kafanı anneler bizden iii bakarlar merak etme

canım bence böyle düşünme karnında bebeğin var senin yüce rabbim yardım eder sen sıkma canını

elvinnnnnnnnn
bu akşam 8.de çuvalımı alıp incinin penceresi önünde buluşalım...kız kaçırıcaz.....anasını değil ha kızını...saatleri ayarlayalım
Bence doğurmasını bekleyelim kızım, şimdi alırsak kızı, neremizde büyütcez, bizde de yer yok ki:13::13::13::13::13:

Yapcak bişey yok o zaman, bu kriterlerine uyan tek isim biliyorum: ELVİN:76::76::76::76::76::76::76:

bu küveti almaya karar verdim hanımlar, haftasonu 2-bebeke gidip bakıcam inşallah. inşallah diyorum cunku e-bebeke gitmek icin ha izmirden manisaya gitmisim, ha bizim evden oraya gitmisim. çok uzak. insallah esim isini ayarlayabikirse gidicez:)

ohh iyi iyi hayırlı olsunn
saol canım benim yakınız da

ozman buldum ikisini kaçıralım nasıl fikir ama

Benim de kızım gelicek inşallah ama daha biz çocuk düşünmezken.eşimin kuzeni bana senin bi kız çocuğun olursa şimdiden söyliyim benim gelinim olsun dedi..2 yaşında oğlu vardı.senin kızın senin gibi olur kaçırmamak lazım dedi...

gülaycım bende seni merak edip duruyordur çok şükür sıkıntılı birşey yok benim arkdaşın bebişide böbek büyümesi ile doğru ama çok şükür aslan gibi doğduğu zaman ilaçlarla düzeliyor 20 bebeğin 1 de olumuş tatlım üzme kendini kızını

içlendim ama

aaaa çok güzel beğendim valla

de mi Meloşçum, normalde çok yer kaplar küvetler. benim de öyle yüklük gibi bir dolabım olmadığı için bunu alıyım , yatak altına falan bir yere sokarım diyorum. her yere girer.rengi de tam erkekime uygun.

hangisiymiş büşra kiiiii.... bakiiiimmm :)))
havuçlu anne miiiiiiii
valla benzeten olmadı şekerim ama sewerim kendisini
ahahah havuçlu anne modunda bakma olaya istersen
teşekkür ederim kızlar bende o kadar çok rahatladımki anlatamam
çok geçmiş olsun sibelcim herşeyin iyi olmasına çok sevindim

ayy düşündümde sen göbeği açmışsın duvara dayıyosun hatta yukarı aşağı hareket yapıosun kaşıma modunda o sırada içeri deli sekreter teyze girior

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…