Eki Görüntüle 177787 Eki Görüntüle 177788
bu küveti almaya karar verdim hanımlar, haftasonu 2-bebeke gidip bakıcam inşallah. inşallah diyorum cunku e-bebeke gitmek icin ha izmirden manisaya gitmisim, ha bizim evden oraya gitmisim. çok uzak. insallah esim isini ayarlayabikirse gidicez:)
bence de uydu gerçekten kriterlere
Ehe benim oğlan yine yanlız kaldı. neyse ki İzmir'de kız çok
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
günadın kızlar nasılsınız ???ben iyi değilim sağlıkla ilgili bir sıkıntım yok şükür ama kafam kızıma takılıp kaldı biliyosunuzdur belki anneannesi bakıyor bizde hafta içi hafta sonu babamın yanına gidiyor bu yaz abimin düğünü var ve evde tadilat yapılmaası gerekiyor annemde cemreyi alıp gitmek istiyor sonrasında çay var teyzemin düğünü derken 1 ay sonra burada değil babaannem bakar diyor ama o da yaşlandı artık cemre çok hareketli ve tehlike dolu kaç gecedir uyuyamıyorum kendi kendime senaryo kuruyorum tadilat yapılırken ya gözden kaçarsa dilenci çok gelio annemlere ya kapılar açıkken aıp giderlerse elektirik düğmelerine pek meraklı çok yakaladık onu oynarken son anda ya farkedilmessse vs vs üfff paranoyak oldum eşime anlatsam oda çıldırır benim gibi bakıcı kime güvenicem zamanda kısıtlı anneannesini çok seviyor yan odaya gitse anneanne citti deyip aramaya başlıooo offf ne yapayım sizce
de mi Meloşçum, normalde çok yer kaplar küvetler. benim de öyle yüklük gibi bir dolabım olmadığı için bunu alıyım , yatak altına falan bir yere sokarım diyorum. her yere girer.rengi de tam erkekime uygun.
ahahah havuçlu anne modunda bakma olaya istersen
çok geçmiş olsun sibelcim herşeyin iyi olmasına çok sevindim
ayy düşündümde sen göbeği açmışsın duvara dayıyosun hatta yukarı aşağı hareket yapıosun kaşıma modunda o sırada içeri deli sekreter teyze girior
katlanıp yer kaplamıyo olması çookk güzelmiş cesshepsiburadadan neden almıyosun
saol canım benim yakınız da
ozman buldum ikisini kaçıralım nasıl fikir ama
de mi Meloşçum, normalde çok yer kaplar küvetler. benim de öyle yüklük gibi bir dolabım olmadığı için bunu alıyım , yatak altına falan bir yere sokarım diyorum. her yere girer.rengi de tam erkekime uygun.
olurmu cnm ben hepsini tek tek okurukki herşeyden haverim olsungünaydınnnn...ben sayfaları valla atlıya atlıya okudum....
Ben senin avatarın repordüksiyonunu yapmıştım arkadaşım gördün mü?
cescim küvete bayıldımmm nerden ne kadara aldınız harika bir fikir
siz nasıl dünür olcanız yahuuuuuuuu
daha birbirinizden haberiniz yok
bi ışık yaksan atlar gelirim valla
olurmu cnm ben hepsini tek tek okurukki herşeyden haverim olsun
sanırım gördüm ama yenisini koyduysan bilemem cnm
bu arada çok yoruldum kızlar evimi baştan aşagı temizledim salıdan beri cam köşe bucak canım çıktı yahuuu..eşim çok kızıyor ama ne yaparsın titizlik başa bela
:44::44: şimdi sen gelin buldun mu bulmadın mı yaw kafam karıştı:44: iki tane mi ayarlamaya çalışıyosun yoksaa bi de yedek
ışılı istemedim
ben geldim kısçeler aşı vurundum sadece 2 gün kolumda ağırlık olacakmış ateş olur demedi valla
ben geldim kısçeler aşı vurundum sadece 2 gün kolumda ağırlık olacakmış ateş olur demedi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?