2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ehe benim oğlan yine yanlız kaldı. neyse ki İzmir'de kız çok
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

bize de kız kalmadı bende oğluşumdan küçük kızları beklicem 2012 2013.... ves bebişlerini eşimle aaramda 8 yaş fark var benim oğluşumda kendinden küçük birini bulaacak bu gidişle

merak etme yeğenimden biliyorumm anneanneler babaanneler ebeveynlerden daha dikkatli bakıyolar bebeklere

valla kullanışlı ben de alırım beğendim

Evet ya bu arada ben onun emekli olup gitmesini arzuluyodum ya, emekli oldu hala çalışıyo manyak kadın. arkadaşım git evde yat yuvarlan de mi ama. biz de çıtır bi sekreter alalım şöyle en muhabbetlisinden en fal bakanından falan ama yooook, resmen kazık çaktı şirkete menapozlu. Allahım bize sabır versin, yen çaycımız bile daha 3 aydan ben buna nasıl katlancam demeye başladı. ama ben artık uğraşmıyom ayaklı menopoz teyzeyle, oğluma dua etsin. hiç sinirimi bozamam.

katlanıp yer kaplamıyo olması çookk güzelmiş cess hepsiburadadan neden almıyosun

meslek hastalığı canım, şöyle melzemesini görüp de karpuz misali dibine tık tık vurmazsak içimize sinmiyor.

cescim küvete bayıldımmm nerden ne kadara aldınız harika bir fikir

günaydınnnn...ben sayfaları valla atlıya atlıya okudum....
olurmu cnm ben hepsini tek tek okurukki herşeyden haverim olsun
Ben senin avatarın repordüksiyonunu yapmıştım arkadaşım gördün mü?

sanırım gördüm ama yenisini koyduysan bilemem cnm

bu arada çok yoruldum kızlar evimi baştan aşagı temizledim salıdan beri cam köşe bucak canım çıktı yahuuu..eşim çok kızıyor ama ne yaparsın titizlik başa bela

anam ben hamile ve yaşlı bi insanım bi sayfayı okurken 2 sayfa oluşuyo:))))ayyy bendede temizlik var kaç gündür bitemedi...

:44::44: şimdi sen gelin buldun mu bulmadın mı yaw kafam karıştı:44: iki tane mi ayarlamaya çalışıyosun yoksaa bi de yedek

tamam incicim...özgeme bırakıyorum çok severim ikinizde.çok iyi dünürler olursunuz...ben de verdim gitti senin kızını özgeye çalsın davullar hey hey hey:118::119::124::124::124:

ışılı istemedim

Pamir nasıl canım, dünden beri söyleyip duruyorum. fonetik olarak bana cok tatlı geliyor. herşeye gücü yeten anlamında bir isim. bir de asyada mı ne en üksek nokta varmış oranın adı. ha bir de dünyanın çatısı anlamı da varmış. Pamir Çiçek diye yazar var belki bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…