2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

geçmişler olsun bacııııııım. ağırlık olsun artık accık napalım. ateşten iyidir.

hadi geçmiş olsun

saolun ballarım 1 ay sonra ikinci doz vurulacakmış.Doktor öğrendin mi cinsiyet dedi evet dedim kim soledi dedi kadın doğumcu dedim niye soled,i diyo bana niye solemesinki dedim istemediğin bi cinsiyet olursa daha ilgisiz olursun hamileliğin boyunca diyo bu aile hekimleri de bi tuhaf valla

incimmm canım kızın hayırlı olsun çok sevindim.ne büyük hayallerim vardı coşkuyla karşılayacaktım seni dünden beri aklımdasın ama giremedim akşam eşimle kavga ettik sinirim bozuk üstüne birde gece rahatsızlandım acile gittik

Son düzenleme:
geçmiş olsun cnm benide mayısta çağarıyorlar sağlık ocağından doktorum yapmazsa gitçem mecbur

doktor yapcam diye bişe solememişti bana ben buradan duydum sağlık ocaklarının yaptıgını hem de misafir olarak gidiyom kayıtlı da değilim yane kayıt etmiyolar bei doğumu burda yapmıcam diye

hayrola canım ne oldu snaa, eşinle olan da inşallah önemsiz bişidir de hemen düzeltirsiniz aranızı.

canımmm hayır yaaa çok geçmiş olsun
bende meraklandım yaaaaaaa

kızlar nedense bu güne hiç konsantre olamadım bu gün hiç çalışasım yok

benim işim olanak verdigi icin calismiyorum valalhi. koydugum türküyü dinleyin de derterinizden kurtulun efenim. resmen ruhum neselendi.
Cok severim zaten Hüzeyin Turanı çocuklugumdan beri . Grup Laçinin ilk solistiydi Hüzeyin Abi.

özgeee noldu güzelim olur karı koca arasında üzme kendini

evet evet biliyorum.. anlamları çok güzelmiş gerçekten bilmiyodum. amaaa sölenişi biraz kaba geldi sanki bana pa kısmı pa pamir off doğurana kadar sürer bu gidişle benim isim arayışı

kızlar dün eşimle eşimin dayısı yüzünden büyük bir kavga ettik düşünün koluma vuracak kadar çok ağladım evden çıktım hava almaya sen git anneni ara ben özgeyle anlaşamıyorum ailesini arıcam gitsin diye sonra eve geldim kayınvalidem aradı Allah var bişey demedi ikinizdede suç var dedi sonra bilirsiniz kasıklarım ağrıyordu kaç gündür sinirdenmi bilmiyorum iyice arttı dayanadım eşime ben hastaneye gidiyorum dedim ne işin var hastanede kanaman yoksa önemli bişey yoktur dedi.sen gelme ben gidiyorumd edim bende çıktım oda arkamdan geldi hataneye gittik nöbetçi dr vardı önce bebeğe baktı sonra kan ve idrar tahlili istedi sonuçları götürdük doktor sen ne yaptın böyle dedi idrar yollarım çok kötü durumdaymış enfeksiyon varmış ve bebeğe zarar verecek düzeydeymiş bence hemen yatış yapın dedi eşim yok biz eve gidelim dedi dr ilaç yazdı ve uyardı enfeksiyon bebeğe zarar verdiği için erken doğum olur 17 haftalık bebekte yaşayamayacağına göre dikkatli olun dedi 3 tane ilaç yazdı antibiyotik kullanıcam hemde 500 mg ve sabah akşam çok moralim bozuk kızlar

evet evet biliyorum.. anlamları çok güzelmiş gerçekten bilmiyodum. amaaa sölenişi biraz kaba geldi sanki bana pa kısmı pa pamir off doğurana kadar sürer bu gidişle benim isim arayışı

hiç stres yapma canım ben de tam karar verebilmiş degilim. aynı senin gibi herkesin söyledigine 1 kulp takabiliyorum. normal bunlar. büyük sorumluluk sonucta isim koymak. 1 ömür taşıyacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…