ben geldim kısçeler aşı vurundum sadece 2 gün kolumda ağırlık olacakmış ateş olur demedi valla
geçmişler olsun bacııııııım. ağırlık olsun artık accık napalım. ateşten iyidir.
hadi geçmiş olsun
incimmm canım kızın hayırlı olsun çok sevindim.ne büyük hayallerim vardı coşkuyla karşılayacaktım seniherkese merhabaa
geldik sonunda kusura bakmayın biraz geç kaldım önce bi geçmişi okuyayım dedim
bugün 12:30 da randevumuz vardı bildiğiniz üzere
bebeğim gayet sağlıklı kızlar veeeeeee cinsiyetimmiiizzzz KIZ
damla ve elvin kutluyorum sizi bildiniz walla
şöle söliyim doktor kız dedi ben de kesin mi dedim yani kesin demek için daha erken çok büyük ihtimal kız ve ben pek yanılmam dedi
böyle işte kızlar sonunda öğrendim ben de
meliscim hastane genel olarak temiz görünüyodu baya çıkışta odaları gezicektik ama o heyecandan, sevinçten unuttuk:26: arabaya binince hatırladım
bu arada ayhan çocuğa da gidemedik bugün hem hava yağışlı olduğundan köprüde baya trafik vardı hem de zaten barışın işi çıktı.. başka bi güne kaldı artıkben de alışveriş merkezine gidip kendime ciciler aldım artık eklerim onları da yarın
ben geldim kısçeler aşı vurundum sadece 2 gün kolumda ağırlık olacakmış ateş olur demedi valla
geçmiş olsun cnm benide mayısta çağarıyorlar sağlık ocağından doktorum yapmazsa gitçem mecbur
tamam incicim...özgeme bırakıyorum çok severim ikinizde.çok iyi dünürler olursunuz...ben de verdim gitti senin kızını özgeye çalsın davullar hey hey hey:118::119::124::124::124:
incimmm canım kızın hayırlı olsun çok sevindim.ne büyük hayallerim vardı coşkuyla karşılayacaktım senidünden beri aklımdasın ama giremedim akşam eşimle kavga ettik sinirim bozuk üstüne birde gece rahatsızlandım acile gittik
gemiş olsun canım tetanozmu bana gerekli değil dediler....
hadi accık neşelenelim :)
YouTube - Hüseyin Turan - Acayip Hayvanlara Benziyirsen (lyrics)
incimmm canım kızın hayırlı olsun çok sevindim.ne büyük hayallerim vardı coşkuyla karşılayacaktım senidünden beri aklımdasın ama giremedim akşam eşimle kavga ettik sinirim bozuk üstüne birde gece rahatsızlandım acile gittik
kızlar nedense bu güne hiç konsantre olamadım bu gün hiç çalışasım yok
eğer sezeryan olursan mikrop kapmaman içinmiş ole diyolar.normal doğumda da bazen çok dikiş oluyomuş ozaman da mikrop kapılmasın diye önlem
Pamir nasıl canım, dünden beri söyleyip duruyorum. fonetik olarak bana cok tatlı geliyor. herşeye gücü yeten anlamında bir isim. bir de asyada mı ne en üksek nokta varmış oranın adı. ha bir de dünyanın çatısı anlamı da varmış. Pamir Çiçek diye yazar var belki bilirsin.
evet evet biliyorum.. anlamları çok güzelmiş gerçekten bilmiyodum. amaaa sölenişi biraz kaba geldi sanki bana pa kısmı pa pamir off doğurana kadar sürer bu gidişle benim isim arayışı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?