2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ışılı istemedim
Çok istemeyerek İdil desem?
tamam incicim...özgeme bırakıyorum çok severim ikinizde.çok iyi dünürler olursunuz...ben de verdim gitti senin kızını özgeye çalsın davullar hey hey hey:118::119::124::124::124:
Neyse hadi razı oldu yine, Meloş bu ya, kızgın kalamaz ki

ben BUSE yi önersem:)
Ben sevmedim bana ne oluyosa

ayyy bende isim bulamıyanlardanım ben BEREN düşünüyorum ama farklı isim önerilerinizide bekliyorum:)))

Beren'i sevdim tamamdır.

ahaa dünürüm gelmiş sonundaaaa hoşgeldin özgemmm
noldu canım yaa üzüldüm şimdi çok geçmiş olsun şimdi iyisin ama di mi

of canım yaaa çok üzüldüm, eşin neden hemen ailesini arıyo ki cok kızdım. kol kırılır yen iicinde kalır. neyse eşinle olan durumu sonra çözersiniz mutlaka (inşallah) ama keşke hastaneye yatış yapsaydın. ileri düzey enfeksiyonda mutlaka yatış istiyolar. daha detaylı takip etmek ve daha cabuk iyileştirmek adına. bence hastanede çöz bu olayı. Allah korusun daha kötü bişi olmasın sonra. dayısıyla ne alakanız var acaba bu arada da sizi tartıştırcak kadar canınızı sıkabiliyor. nolur içini ferah tut azıcık olmaz mııı.

hadiya bunun zamanı varmı kimse bana bahsetmedi

cnm 20. haftadan sonra sağlık ocağında yapıyorlar ben sağlık ocağındakilere sinir olduğum için doktor yaptırma çokta gerekli değil dedi hatta çevremde kimse yaptırmadı ama yinede yeni doğan tetanozu diyorlar ya ona karşın yapılıyormuş ihmal etmekteistemiyorum pffffffff

Hoşbulduk tatlım aradım sonuç çıktı ama doktor raporlayıp onaylayacak dedi bende peki dedim ne demek canım bu?

canım sen laboratuvarcıyla görüşmüşsündür..dr bakması lazım korkma inşallah bişey çıkmıcak...hayırlı cuma günü hayırlı haberler alırsın inşallah...

hımmm anladım ozaman ben bi dr.soruyım bakalım...

aaaaa olmaz ama...böyle çocukça şeyler olmaz...ne demek annesini aramak...gitsin ne demek
hamilesin bunu nasıl yapar...
özgem sen kendine bebeğine dikkat et...takma kafana...çok şey demek var ama eşin sonuçta çok üzüldüm çok

Geçmiş olsun. Bence de hastaneye yatmalısın, ihmal etme

cess çok moralim bozuk dünden beri ağlıyorum biz 9 ay önce evlendik ve hala eşya borcu ödüyoruz çoğu harcamamızı kredi kartından yapıyoruz çünki yok dün dayısı aramış yazlık yaptırıyor kendisine 1500 tl borç para istemiş biliyor ama paramız olmadığını eşimde gitmiş bana hiç sormadan arkadaşından borç almış dayısına vermiş.biliyorum dayısı ödemicek o parayı olan bize olacak tartışma öylelikle başladı

hımmm anladım ozaman ben bi dr.soruyım bakalım...

en iyisi doktoruna sormak canım beni sağlık ocağından 21-22 haftaya denk gelen bir tarihte çağardılar sanırım tarihininçok önemi yok ama 20. haftadan önce yapılmıyormuş internetten bir araştır istersen

canım geçmiş olsun öncelikle sen sağlını ve bebeğini ihmal etme lütfen. Eşin düşüncesizlik yapmış bilmiyorum çalışıyor musun?

canım çok geçmiş olsun ya sizin daha 1 sene olmadı di mi evleneli biz de ilk sene çok kavga ediyoduk eşimle ilk sene alışma dönemi tartışmalar çok oluyomuş genelde.. sonra birbirini iyice tanıyıp nelere nasıl tepkiler vereceğini kestirip her iki tarafta ona göre hareket ediyo şimdi 1 senedir hiiiç tartışmıyoruz bile doru düzgün üzülme sakın özgemm..
ilaçları da yazdıklarına göre damadıma hiç bi zararı olmaz canımm sen içini ferah tut strese sokma sakın kendini herşey düzelicek

Of canım of canım yaaaaaa, keşke hiiiç bişi demeseydin dicem ama eşinle olan ilişkini bilemedigim icin hariçten gazel okumus olucam biliyorum. Ama lütfen lütfen ağlama artık, biliyorum ki düzelecek bunlar. tartışmanın şiddetine oranla eminim ki hemen olmaıcak birsüre alıcak ama bu süre icerisinde hastanede kalman belki daha dogru olmaz mı? eşin mi istemedi orda kalmanı. hastanede kalsani mumkunse anneni ya da kardesini falan alsan yanına. belki biraz uzak kalınca anlar o da yaptıgı hatayı. sonucta bu ailenin muhasebesinden tabi ki sen de sorumlusun. sana sormadan kimseye bişi yapmaması vermemesi gerekirdi.

biz de ilk sene 3 aylık peryotlarla tartışırdık. ayne öylei birbirini tam tanıyamamaktan kaynaklı. sonra öğrendim neye ne diceğimi, nerde suscağımı tartışmalar da bitti. yani yine oluyor tabi mutlaka olmaz diye bişi yok ama. en azından tanıyosun eşini ona göre davranıyosun.

canımcım sadece kendiniz için tartışın.onlar dış kapının dış mandalı.diğer bireyler için birbirinizi yıpratmayaın lütfen.moralini yüksek tut ki hem kendini çabuk toparla hemde bebişin iyi olsun.her evde tartışmalar oluyor sonuçta.ilaçları kendi doktoruna da danışarak kullan mümkünse.bu araada aklıma geldi eşinin dayısı yoksa senin doktorun muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…