hadiya bunun zamanı varmı kimse bana bahsetmedi
hadiya bunun zamanı varmı kimse bana bahsetmedi
cess çok moralim bozuk dünden beri ağlıyorum biz 9 ay önce evlendik ve hala eşya borcu ödüyoruz çoğu harcamamızı kredi kartından yapıyoruz çünki yok dün dayısı aramış yazlık yaptırıyor kendisine 1500 tl borç para istemiş biliyor ama paramız olmadığını eşimde gitmiş bana hiç sormadan arkadaşından borç almış dayısına vermiş.biliyorum dayısı ödemicek o parayı olan bize olacak tartışma öylelikle başladı
:78:ay kendimi çok kaprisli hissettim kızlar yaa:26::26:
ençokta hala kendini haklı görmesi sinirimi bozuyoraaaaa olmaz ama...böyle çocukça şeyler olmaz...ne demek annesini aramak...gitsin ne demek
hamilesin bunu nasıl yapar...
özgem sen kendine bebeğine dikkat et...takma kafana...çok şey demek var ama eşin sonuçta çok üzüldüm çok
saol canımGeçmiş olsun. Bence de hastaneye yatmalısın, ihmal etme
yok canım çalışmıyorumcanım geçmiş olsun öncelikle sen sağlını ve bebeğini ihmal etme lütfen. Eşin düşüncesizlik yapmış bilmiyorum çalışıyor musun?
ya beni çocuk gibi annesine şikayet etti bende bilirdim annemi aramayı ama olay büyüsün istemedimcanım çok geçmiş olsun yasizin daha 1 sene olmadı di mi evleneli biz de ilk sene çok kavga ediyoduk eşimle ilk sene alışma dönemi tartışmalar çok oluyomuş genelde.. sonra birbirini iyice tanıyıp nelere nasıl tepkiler vereceğini kestirip her iki tarafta ona göre hareket ediyo şimdi 1 senedir hiiiç tartışmıyoruz bile doru düzgün üzülme sakın özgemm..
ilaçları da yazdıklarına göre damadıma hiç bi zararı olmaz canımm sen içini ferah tut strese sokma sakın kendini herşey düzelicek
Peki kızlar 2. gebelikte de gerekiyormu ?
Hoş bana ilk gebeliğimde vurdularmı onuda hatırlamıyorum ya
ençokta hala kendini haklı görmesi sinirimi bozuyor
saol canım
yok canım çalışmıyorum
ya beni çocuk gibi annesine şikayet etti bende bilirdim annemi aramayı ama olay büyüsün istemedim
cess çok moralim bozuk dünden beri ağlıyorum biz 9 ay önce evlendik ve hala eşya borcu ödüyoruz çoğu harcamamızı kredi kartından yapıyoruz çünki yok dün dayısı aramış yazlık yaptırıyor kendisine 1500 tl borç para istemiş biliyor ama paramız olmadığını eşimde gitmiş bana hiç sormadan arkadaşından borç almış dayısına vermiş.biliyorum dayısı ödemicek o parayı olan bize olacak tartışma öylelikle başladı
mina güzel evet canımama iki isim istemiyrum ben iki isimliyim zor oluyo
biz de ilk sene 3 aylık peryotlarla tartışırdık. ayne öylei birbirini tam tanıyamamaktan kaynaklı. sonra öğrendim neye ne diceğimi, nerde suscağımı tartışmalar da bitti. yani yine oluyor tabi mutlaka olmaz diye bişi yok ama. en azından tanıyosun eşini ona göre davranıyosun.
benim istanbulda kimsem yokOf canım of canım yaaaaaa, keşke hiiiç bişi demeseydin dicem ama eşinle olan ilişkini bilemedigim icin hariçten gazel okumus olucam biliyorum. Ama lütfen lütfen ağlama artık, biliyorum ki düzelecek bunlar. tartışmanın şiddetine oranla eminim ki hemen olmaıcak birsüre alıcak ama bu süre icerisinde hastanede kalman belki daha dogru olmaz mı? eşin mi istemedi orda kalmanı. hastanede kalsani mumkunse anneni ya da kardesini falan alsan yanına. belki biraz uzak kalınca anlar o da yaptıgı hatayı. sonucta bu ailenin muhasebesinden tabi ki sen de sorumlusun. sana sormadan kimseye bişi yapmaması vermemesi gerekirdi.
canımcım sadece kendiniz için tartışın.onlar dış kapının dış mandalı.diğer bireyler için birbirinizi yıpratmayaın lütfen.moralini yüksek tut ki hem kendini çabuk toparla hemde bebişin iyi olsun.her evde tartışmalar oluyor sonuçta.ilaçları kendi doktoruna da danışarak kullan mümkünse.bu araada aklıma geldi eşinin dayısı yoksa senin doktorun muydu
ilaçları kendi doktoruma sordum bugün zararlı ama enfeksiyondan daha zararlı değil emin ol dedi.yok canım lehalenin eşinin dayısıydı yanlış hatırlamıyorsam.secalcim zaten eşim bana söylemedi ben gördüm parayı çantasındacanım kızmakta çok haklısın bebişte olcak onun masrafları da olcak.borç borç üstüne olcak.bende çok kızardım doğrusu.ama bide şu taraftan bak olaya eşin sana verdiği parayı söylemeyebilirdi de.pollyanna mı oldum ne.
Anlaşıldı beğenilmedi. O bişey değil de bendeki bu azim ne onu pek adlandıramıyorum. Neden senin kıza isim bulcam diye bunca çabam?
benim istanbulda kimsem yokeve gelmemide kendi istedi birde tehdit ediyor beni bebeğe bişey olursa soracakmış bana
ilaçları kendi doktoruma sordum bugün zararlı ama enfeksiyondan daha zararlı değil emin ol dedi.yok canım lehalenin eşinin dayısıydı yanlış hatırlamıyorsam.secalcim zaten eşim bana söylemedi ben gördüm parayı çantasında
Of canım of canım yaaaaaa, keşke hiiiç bişi demeseydin dicem ama eşinle olan ilişkini bilemedigim icin hariçten gazel okumus olucam biliyorum. Ama lütfen lütfen ağlama artık, biliyorum ki düzelecek bunlar. tartışmanın şiddetine oranla eminim ki hemen olmaıcak birsüre alıcak ama bu süre icerisinde hastanede kalman belki daha dogru olmaz mı? eşin mi istemedi orda kalmanı. hastanede kalsani mumkunse anneni ya da kardesini falan alsan yanına. belki biraz uzak kalınca anlar o da yaptıgı hatayı. sonucta bu ailenin muhasebesinden tabi ki sen de sorumlusun. sana sormadan kimseye bişi yapmaması vermemesi gerekirdi.
canımcım sadece kendiniz için tartışın.onlar dış kapının dış mandalı.diğer bireyler için birbirinizi yıpratmayaın lütfen.moralini yüksek tut ki hem kendini çabuk toparla hemde bebişin iyi olsun.her evde tartışmalar oluyor sonuçta.ilaçları kendi doktoruna da danışarak kullan mümkünse.bu araada aklıma geldi eşinin dayısı yoksa senin doktorun muydu
canım kızmakta çok haklısın bebişte olcak onun masrafları da olcak.borç borç üstüne olcak.bende çok kızardım doğrusu.ama bide şu taraftan bak olaya eşin sana verdiği parayı söylemeyebilirdi de.pollyanna mı oldum ne.
ençokta hala kendini haklı görmesi sinirimi bozuyor
saol canım
yok canım çalışmıyorum
ya beni çocuk gibi annesine şikayet etti bende bilirdim annemi aramayı ama olay büyüsün istemedim
benim istanbulda kimsem yokeve gelmemide kendi istedi birde tehdit ediyor beni bebeğe bişey olursa soracakmış bana
ilaçları kendi doktoruma sordum bugün zararlı ama enfeksiyondan daha zararlı değil emin ol dedi.yok canım lehalenin eşinin dayısıydı yanlış hatırlamıyorsam.secalcim zaten eşim bana söylemedi ben gördüm parayı çantasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?