2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben,m hiç moralini bozma bizde eşimle ilk sene kaç kere boşanma aşamasına geldik evliliğin daha çok yeni çok şükür 3 senedir sorunsuz bir evliliğim var erkekler hatalarını anlıyorlar bir süre sonra sakın dert etme böyle şeyleri bebeğine iyi bak sen ilaçlarınıda düzenli kullan ayrıca mümkünse eşinle konuş seni hastaneye yatırsın bir an evvel tedavini ol

ençokta hala kendini haklı görmesi sinirimi bozuyor
Geçmiş olsun. Bence de hastaneye yatmalısın, ihmal etme
saol canım
canım geçmiş olsun öncelikle sen sağlını ve bebeğini ihmal etme lütfen. Eşin düşüncesizlik yapmış bilmiyorum çalışıyor musun?
yok canım çalışmıyorum
ya beni çocuk gibi annesine şikayet etti bende bilirdim annemi aramayı ama olay büyüsün istemedim

saol canım

yok canım çalışmıyorum

ya beni çocuk gibi annesine şikayet etti bende bilirdim annemi aramayı ama olay büyüsün istemedim

e dogu olan senin yaptıgın zaten. kol kırılır yen icinde kalır diye bosuna dememis eskiler. sizin aranız düzelince esin seni annesine sikayet etmis olmasıyla kalcak. cocuk gibi davranmıs. alın bunu oynamıyom ben . oldu canım. evcilik oyunu sanki.

canım kızmakta çok haklısın bebişte olcak onun masrafları da olcak.borç borç üstüne olcak.bende çok kızardım doğrusu.ama bide şu taraftan bak olaya eşin sana verdiği parayı söylemeyebilirdi de.pollyanna mı oldum ne.

haklısın özgem sana danışıp vermesi lazımdı en azından... annesini araması da hoş olmamış gerçekten

Özge lütfen üzülme:26:

Bende ilk gebeliğimde ilk 4 ay düşük riski , 6 aylık olduktan sonrada heran doğum korkusula yaşamıştım.

ilk 4 ay boyunca deli gibi antibiyotik kullandım, idrar yolu enf. için.

Ben,m artık idrarımda bırak iltahabı kan geliyordu resmen wc ye giremiyordum.

ama çok şükür şimdi oğlum 8yaşında.

Moralini yüksek tut, üşütme , vajen bölgeni kuru tut, sabun kullanma kocaman öptüm

Son düzenleme:

aynen aynen
özgemm bak bozma moralini sizin de öle olucak inşallah

benim istanbulda kimsem yok eve gelmemide kendi istedi birde tehdit ediyor beni bebeğe bişey olursa soracakmış bana

ilaçları kendi doktoruma sordum bugün zararlı ama enfeksiyondan daha zararlı değil emin ol dedi.yok canım lehalenin eşinin dayısıydı yanlış hatırlamıyorsam.secalcim zaten eşim bana söylemedi ben gördüm parayı çantasında

özgecim benimde kaynanam yüzünden ilk senem heba oldu gitti...çok tartışıyorduk...benim eşim para konusunda yorum yapmama izin vermez.para erkekler için çok farklı..ve ben asla para konusunda eşime neden böyle yapıyorsun demedim.dediğim anda tatışma çıkardı..bu konuda bütün erkekler hassas..ne paralarımız gitti.o kadar hakkımız yendi ki..kaynanamın yüzünden...şimdi karışmıyorum...o da anladı hatasını şimdi böyle bir şey yok...kaynanamda yok...

hayatım para meselesini boşver ödeyecek olan o keyfine bak...bebeğini düşün

Allah Allah cahil dicem eşine ayıp etmiş olucam. bilmiyomu hamilelikte enfeksiyonun kişisel hijyenle alakalı olmadığını, bneim hem enfeksiyon vardı hem de kum döküyomuşum mesela haberim yok. hepsi de hamileliktenmiş, azcık açsın da gebe kadının başına 9 ay boyunca neler geliiyo okusun. öyle hariçten ben baba oluyorum demek kolay, sen moraliini bozma canım. çok kişikullanmak zorunda kalıyo antibiyotik bu dönemde. kullan sen hastaneye yatamıyorsan eger, bişicik olmaz. yukarda Allah var senin yasadıgın herşeyi görür, korur kollar seni be bebegini.

bu arada litrelerce su iç ve kuşburnu iç, bir de maydanoz saplarını kaynatıp iç canım. dogal ilaçlar bunlar. bol su içersen antibiyotigin kötü etkilerini de azaltmış olursun. hemen atar vucudun fazlasını dışarı idrarla.

Son düzenleme:

saolun kızlar iyiki varsınız

saol canım

yok canım çalışmıyorum

haklısın canım durumlar düzelince anlat ona ne kadar kırıldığını ben öle yapıyorum azcıkta cilveyle bi daha yapmıyo kızdığım şeyleri

canım içimden geçen gerçekleri söylemek istemiyorum.en iyisi sen sadece moralini yüksek tut bitanem.bende eşimin aldığı maaşı kredi kartı ekstrelerini hiç bilmem.sordum mu da laf ederdi ben neden çalışıyorum die.kavga başlardı sonunda.adam şimdi borçlanınca bana anlatmaya kalkıyor sus istemiyorum borç dinlemeyi deyip kesiyorum.sen en iyisi borçlandır adamı da kimseye para vermeye cesareti kalmasın bundan sonra.

ben kaçar kızlar sizlere koyu sohbetler size döndüğüm acı türk sütü ısmarlıcam.moraller bozulmasın kalpler kırılmasın bebişler sağlıklı olsun annelerde mutlu olsun öptüm hepinizi:79::79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…