2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım bak bebeğime bir çöp almadım ben neye elimi atsam borcumuz var diğer ay alırsın diyor benim dayısı kadar değerim kıymetim yokmu hadi benim yok diyelim çocuğun ne suçu var.
saol cess.ben ona üniversite okumuş diplomalı cahil diyorum aramızda 6 yaş var ama valla ben daha akıllıyım ve olgunum ona göre

ben de hiç sormam ne kadar paramız var diye. hatta bazen bankamatige beraber gideriz de kafamı öte yana ceviririm bakmam ne kadar para var hesapta. ceplerine de elimi sokmam mesela, öyle dedi annem bana, koca cebine el sokulmazmış. belki biraz eski kafalıca ama bir bildikleri vardır dedim uyguluyorum ben de.

özgecim tatlım inan o da yaptığından pişmandır bazen boyle fevri hareketler oluyor ama sonrası güzel olsun dimi güzelim ikiniz birlikte atlatcaksınız bu olayı ama suan önceliğin bebeişin kendine stres yapıp yorma miniğini canım akşam da eşin gelince tatlı bi dille ne kadar kırıldığını anlat eminim bi öpücük kondurup sımsıkı sarılıp özür dilerim hayatım dicektir sana aslında onun senden başka kimsesi yok senin de ondan başka bunu unutmayın destek olun birbirinize tamam mı tatlım benim enfeksiyonu da ihmal etmek yok hemen kendi doktoruna haber veriyosun gerekirse de yatış yapıyosun hstaneye tamam mı minnoşun için bak

e her aileye 1 olgun lazım zaten. bu ailenin de olgunu sensin demek ki. ne mutlu sana. Allah güç versin ki bu aileyi devam ettirmek sana dusuyorsa gorevini layıkıyla yapabilesin. Unut kötü şeyleri şimdi boşver. nasıl olsa anlayacak o da ağzından çıkanların kötü oldugunu.

ben yemege cıkıyorum arkadaslarım. sizlere de afiyet olsun simdideeen :)

benimkinin cebinde hiç para olmaz ki canım kredi kartlarıyla herşey ona.o bana harçlığımı verir.hiç maaş çektiğini bilmem kredi kartına gidiyormuş onu bilirim.valla bundan sonrasıına karışmıyorum şekerim.artık maaşının bir bölümü krediye gidiyor.onu biliyorum bana anlatmaya çalışınca da susmasını rica ediyorum ohhh olsun kocişime seviyorum ama ne yapim cezasını da çeksin azucuk.

ah canım ne kadar isterdim yapabilmeyi ama elim gitmiyor kıyamıyorum.kartıda şimdi bende şeytan diyor sende git bir sürü para çek harca gönlünce ama vicdanım el vermiyor

kızlar eşim hata falan anlamaz çünkü ona göre kendisi haklı artık aramızdaki tek bağ bebekmiş zorunlu olmadıkça konuşmuyoruz bilmiyorum böyle ne kadar devam ederiz

hayatta her şey boş. başkalrı yapıyo yapacağını sen dört duvar arasında kalınca yiyoısun kocanla kendini. millet ewinde ohh mis gibi. yaw ben düğünün ertesi gün tüm takıları ve paraları kaynana kayınbabaya kaptırdım. üstelik takılarda bizim taraftandı onlar bişey takmadı bile. neymiş düğünü borç harç yapmışlar. haberim bile yok. altınlar gitti. eşimin aldığı eşyalar zaten hep taksitti. benim 1 lira borcum yoktu. biz 5 kuruşsuzs bi sürü borçla kaldık. kaç kez sinir krizi geçirdim hatırlamıyorum. nolduu paşa paşa ödedik.noldu onlar düğün yapmış oldu. bu bi süreç ewliliğin ilk dönemi neler oluyor neler. atlattık çok şükür bitirdik borçları 1 yılda(tabi annem yardım etti) şimdi ew yaptırıyoruz. bebeğimiz yolda. huylarımızı öğrendik nerde ne tepki verileceğinide öğrendik. şimdi mutluyummm

günaydın kızlar benim oğlanı ayarlasa ayarlasa sahil ayarlar siz sahile danışın benim kızı almak için sahil doğaçı yola getirir bence
hehehe bnm kızımmm kendi akrabasını kendi seçsinnnn ben çok eleerimm amaa
Herkeslere günaaaayyydııııııııınnnnnnnn

bugün çoooook güzel uyandık çünkü telefonla babamız uyandırdııı hava da güneşli ohhh keyfimiz yerinde..
ay çok sevindim damlaaaaa
melisim nerden biliosun benim kibar olduğumu
isterdim... ama iki inci fazla değil mi yaw başka bi isim bulmam lazım:26:
kibar görünüosun bize karşı kendini bozmadın ama kibar deilim diorsan bişi demem işime bile gelirr yalnız deilim diye
ekim annelerine gitmeyinnnnnnnnnnnnn
bi güzellik yapıcaz dur ya...onlar bizi yerler...
alllaahhh ekim annelerinden kız alırsanız evinizi başınıza yıkar o gelinler
ben tam anlamadım zeynep ama anneanne bu inan emanet çocuk diye senden daha dikkatli davranacaktır
ben melis dicektim elvin elvin demiş ay allahımm bizim ukalalıklardan koruuu herkesi

anaammm hala ordamı tüh be bende gider demiştim ilk anlattığındaa neyse allah yardımcın olsun
bal çiçek pamir o ya pamir soyadı hatta eşinin soyadı pamir yada eşininki ilter kendi soyadı pamir birara 2 soyad kullandıda ordan aklımda kaldı ama pamir diye erkekler var yapımcı hemde dünyaca ünlü yapımcı pamir demirtaş var pek iyi geçmişe sahip olmasada yinede akıllı bir adam olan pamir bezmen var güçlü bir erkek ismi gibi gelior bana pamir ama soyad ile uyumlu olmalı tehlikeli bir isim
kuzummmmmmmmmm ufffff

tatlım eşinin çok zor bir mesleği var hep önyargılı yaklaştığım insan grubundadır ama bu onlara hak verdiğim gerçeğinide deiştirmez onun sıkıntısı yeni evlilik para sıkıntısı üstüste gelmiş olabilir savunmuorum işe ailesini karıştırmış olması hoş deil ama sana daha çok iş düşüor malesef bu evlilikte kendini üzerek bebeğe zarar verme ve her işte bir hayır varmış ki bu sebeple dr a gittiniz ve tehlikeyi gördünz ya bilmeden amaann öle bir ağrı işte diye devam etseydin ozmn herşey daha kötü olurdu hatta eşine bunun esprisini bile yapabilrisin bak kavgamız bile bebeğimizi korudu gibi sonuçta evlisiniz illaki kavga edceksiniz ama nereye kadr sonuçta yine evlisin yine evlisin atamazsınız satamazsınız birbirinizi para konusu bnm hassas olduğum bir konu biz hala hergün böle şeylerle uğraşıoruz ama eşim nihayet 3 senenin sonunda bu işe dur dedi ve haklı olduğumu gördü briaz sabret cnm olurmu
Peki kızlar 2. gebelikte de gerekiyormu ?

Hoş bana ilk gebeliğimde vurdularmı onuda hatırlamıyorum ya

onu hatırla ama 10 sene de 1 tekrarlanıor diye biliorum ve ilkinde vurulmadıysan kaçışında yok

yok dünür benim kız anası gibi olur saygıda kusur etmez kayınvalideye

yaşasın benim oğluşuma da kızımızı bulduk sonundaaaa yuppiiii alıyorum kızınızı şekerimmm.bende severim minik kızımızıkaynana olmucammmmm cici anne olcam ben.

saol melisim.bakalım mevla ne eyler.ne eylerse güzel eyler

bitanem öyle borç anlamında demedim ben.hani borçlarınız bitecek ya o zaman ev araba ne bilim işte büyük bişeye girinde adam kimseye borç veremesinnnn.ha olmadı zaten merak etme birkaç aya kadar bebişin masrafları başlıcak o zaman anlar durumu da.

merak etme yeğenimden biliyorumm anneanneler babaanneler ebeveynlerden daha dikkatli bakıyolar bebeklere

canım bence böyle düşünme karnında bebeğin var senin yüce rabbim yardım eder sen sıkma canını

buluruz tabiiii istediğimiz kız olsun

takma kafanı anneler bizden iii bakarlar merak etme

Öylede kızlar 5 gün yavrumu görmeden nasıl yaparım haftasonları tek bana küsmezmi annemin ii bakacağından şüphem yok ama işte korkuyorum bizimki çok yaramaz zaten sütten kesmek zorunda kaldım kızdı bana çok yeni yeni geçio hepten kötü olucak psikolojisi etkilenmez umarım

kusura bakma canım yanlış anladım ilk başta kafamda 50 tane tilki var haklısın öyle yapmak lazım

ah be canım üzme kendini..Erkeklerin biçoğu böyle emin ol..Bi de erkekler sevmez para işine karışılmasını.Çoook ama çok haklısın biz kadınlar mutfak parasından bile arttırmaya çalışırız elimizdeki parayı idareli harcamaya gayret ederiz ama erkeklerin çoğu daha rahat davranır. Bu da deli eder tabi..Ama senin üzülmemen gerekiyor, bebeğini düşün kuzum..Her evlilikte oluyor sorunlar üstelik daha çok yeni evlisiniz. Evliliğiniz yavaş yavaş oturucak.Karşılıklı anlayış gerekiyor canım benim...

ahah Meloş bunu ben mi yazdım diye bi daha okudum O kadar aynı ki içimden geçenlerle senin kurduğun cümleler..

ucu yine sana dokunucak be güzelim..Sinirle hareket edersen daha büyük sorunlara yol açır.Sen olgunluğunla cezasını ver onun.Belki şimdi değil ama gün gelicek anlayacak hatasını..sen sabret..

Son düzenleme:
kızlar ben bebek battaniyesi örmek istiyorum ama tığ ile bütün yapılan modeller hoşuma gidiyor bilen varmı buraya örnek koysun yani elinde örnek resim olan var mııııııııııııııııı

saol damlacım...cetvelin çok güzel olmuş güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…