canım bak bebeğime bir çöp almadım ben neye elimi atsam borcumuz var diğer ay alırsın diyor benim dayısı kadar değerim kıymetim yokmu hadi benim yok diyelim çocuğun ne suçu var.özgecim benimde kaynanam yüzünden ilk senem heba oldu gitti...çok tartışıyorduk...benim eşim para konusunda yorum yapmama izin vermez.para erkekler için çok farklı..ve ben asla para konusunda eşime neden böyle yapıyorsun demedim.dediğim anda tatışma çıkardı..bu konuda bütün erkekler hassas..ne paralarımız gitti.o kadar hakkımız yendi ki..kaynanamın yüzünden...şimdi karışmıyorum...o da anladı hatasını şimdi böyle bir şey yok...kaynanamda yok...
hayatım para meselesini boşver ödeyecek olan o keyfine bak...bebeğini düşün
saol cess.ben ona üniversite okumuş diplomalı cahil diyorum aramızda 6 yaş var ama valla ben daha akıllıyım ve olgunum ona göreAllah Allah cahil dicem eşine ayıp etmiş olucam. bilmiyomu hamilelikte enfeksiyonun kişisel hijyenle alakalı olmadığını, bneim hem enfeksiyon vardı hem de kum döküyomuşum mesela haberim yok. hepsi de hamileliktenmiş, azcık açsın da gebe kadının başına 9 ay boyunca neler geliiyo okusun. öyle hariçten ben baba oluyorum demek kolay, sen moraliini bozma canım. çok kişikullanmak zorunda kalıyo antibiyotik bu dönemde. kullan sen hastaneye yatamıyorsan eger, bişicik olmaz. yukarda Allah var senin yasadıgın herşeyi görür, korur kollar seni be bebegini.
canım içimden geçen gerçekleri söylemek istemiyorum.en iyisi sen sadece moralini yüksek tut bitanem.bende eşimin aldığı maaşı kredi kartı ekstrelerini hiç bilmem.sordum mu da laf ederdi ben neden çalışıyorum die.kavga başlardı sonunda.adam şimdi borçlanınca bana anlatmaya kalkıyor sus istemiyorum borç dinlemeyi deyip kesiyorum.sen en iyisi borçlandır adamı da kimseye para vermeye cesareti kalmasın bundan sonra.
canım bak bebeğime bir çöp almadım ben neye elimi atsam borcumuz var diğer ay alırsın diyor benim dayısı kadar değerim kıymetim yokmu hadi benim yok diyelim çocuğun ne suçu var.
saol cess.ben ona üniversite okumuş diplomalı cahil diyorum aramızda 6 yaş var ama valla ben daha akıllıyım ve olgunum ona göre
olsun canım oğluşa cadı olsun da bana cadılık yapmasın minik kızımızneyse karanfil kaçırdı valla ben aldım kızı
ben de hiç sormam ne kadar paramız var diye. hatta bazen bankamatige beraber gideriz de kafamı öte yana ceviririm bakmam ne kadar para var hesapta. ceplerine de elimi sokmam mesela, öyle dedi annem bana, koca cebine el sokulmazmış. belki biraz eski kafalıca ama bir bildikleri vardır dedim uyguluyorum ben de.
ah canım ne kadar isterdim yapabilmeyi ama elim gitmiyor kıyamıyorum.kartıda şimdi bende şeytan diyor sende git bir sürü para çek harca gönlünce ama vicdanım el vermiyorcanım içimden geçen gerçekleri söylemek istemiyorum.en iyisi sen sadece moralini yüksek tut bitanem.bende eşimin aldığı maaşı kredi kartı ekstrelerini hiç bilmem.sordum mu da laf ederdi ben neden çalışıyorum die.kavga başlardı sonunda.adam şimdi borçlanınca bana anlatmaya kalkıyor sus istemiyorum borç dinlemeyi deyip kesiyorum.sen en iyisi borçlandır adamı da kimseye para vermeye cesareti kalmasın bundan sonra.
özgecim tatlım inan o da yaptığından pişmandır bazen boyle fevri hareketler oluyor ama sonrası güzel olsun dimi güzelim ikiniz birlikte atlatcaksınız bu olayı ama suan önceliğin bebeişin kendine stres yapıp yorma miniğini canım akşam da eşin gelince tatlı bi dille ne kadar kırıldığını anlat eminim bi öpücük kondurup sımsıkı sarılıp özür dilerim hayatım dicektir sana aslında onun senden başka kimsesi yok senin de ondan başka bunu unutmayın destek olun birbirinize tamam mı tatlım benim enfeksiyonu da ihmal etmek yok hemen kendi doktoruna haber veriyosun gerekirse de yatış yapıyosun hstaneye tamam mı minnoşun için bak
e her aileye 1 olgun lazım zaten. bu ailenin de olgunu sensin demek ki. ne mutlu sana. Allah güç versin ki bu aileyi devam ettirmek sana dusuyorsa gorevini layıkıyla yapabilesin. Unut kötü şeyleri şimdi boşver. nasıl olsa anlayacak o da ağzından çıkanların kötü oldugunu.
özgecim benimde kaynanam yüzünden ilk senem heba oldu gitti...çok tartışıyorduk...benim eşim para konusunda yorum yapmama izin vermez.para erkekler için çok farklı..ve ben asla para konusunda eşime neden böyle yapıyorsun demedim.dediğim anda tatışma çıkardı..bu konuda bütün erkekler hassas..ne paralarımız gitti.o kadar hakkımız yendi ki..kaynanamın yüzünden...şimdi karışmıyorum...o da anladı hatasını şimdi böyle bir şey yok...kaynanamda yok...
hehehe bnm kızımmm kendi akrabasını kendi seçsinnnn ben çok eleerimm amaagünaydın kızlar benim oğlanı ayarlasa ayarlasa sahil ayarlar siz sahile danışın benim kızı almak için sahil doğaçı yola getirir bence
Herkeslere günaaaayyydııııııııınnnnnnnn
bugün çoooook güzel uyandık çünkü telefonla babamız uyandırdııı hava da güneşli ohhh keyfimiz yerinde..
kibar görünüosun bize karşı kendini bozmadın ama kibar deilim diorsan bişi dememmelisim nerden biliosun benim kibar olduğumu
isterdim... ama iki inci fazla değil mi yaw başka bi isim bulmam lazım:26:
alllaahhh ekim annelerinden kız alırsanız evinizi başınıza yıkar o gelinlerekim annelerine gitmeyinnnnnnnnnnnnn
bi güzellik yapıcaz dur ya...onlar bizi yerler...
ben tam anlamadım zeynep ama anneanne bu inan emanet çocuk diye senden daha dikkatli davranacaktırgünadın kızlar nasılsınız ???ben iyi değilim sağlıkla ilgili bir sıkıntım yok şükür ama kafam kızıma takılıp kaldı biliyosunuzdur belki anneannesi bakıyor bizde hafta içi hafta sonu babamın yanına gidiyor bu yaz abimin düğünü var ve evde tadilat yapılmaası gerekiyor annemde cemreyi alıp gitmek istiyor sonrasında çay var teyzemin düğünü derken 1 ay sonra burada değil babaannem bakar diyor ama o da yaşlandı artık cemre çok hareketli ve tehlike dolu kaç gecedir uyuyamıyorum kendi kendime senaryo kuruyorum tadilat yapılırken ya gözden kaçarsa dilenci çok gelio annemlere ya kapılar açıkken aıp giderlerse elektirik düğmelerine pek meraklı çok yakaladık onu oynarken son anda ya farkedilmessse vs vs üfff paranoyak oldum eşime anlatsam oda çıldırır benim gibi bakıcı kime güvenicem zamanda kısıtlı anneannesini çok seviyor yan odaya gitse anneanne citti deyip aramaya başlıooo offf ne yapayım sizce
ben melis dicektim elvin elvin demiş ay allahımm bizim ukalalıklardan koruuu herkesiipek benim de aklıma geldi aslındabilemiyorum:26::26:
favororim güneşti işte başka da yok
şöle söliyimm;
anlamı güzel olsun
aynı isimden çok olmasın
sölenişi güzel olsun
başka kelimeleri çağrıştırmasın(dora- gora gibi)
Bence doğurmasını bekleyelim kızım, şimdi alırsak kızı, neremizde büyütcez, bizde de yer yok ki:13::13::13::13::13:
Yapcak bişey yok o zaman, bu kriterlerine uyan tek isim biliyorum: ELVİN:76::76::76::76::76::76::76:
anaammm hala ordamı tüh be bende gider demiştim ilk anlattığındaa neyse allah yardımcın olsunEvet ya bu arada ben onun emekli olup gitmesini arzuluyodum ya, emekli oldu hala çalışıyo manyak kadın. arkadaşım git evde yat yuvarlan de mi ama. biz de çıtır bi sekreter alalım şöyle en muhabbetlisinden en fal bakanından falan ama yooook, resmen kazık çaktı şirkete menapozlu. Allahım bize sabır versin, yen çaycımız bile daha 3 aydan ben buna nasıl katlancam demeye başladı. ama ben artık uğraşmıyom ayaklı menopoz teyzeyle, oğluma dua etsin. hiç sinirimi bozamam.
meslek hastalığı canım, şöyle melzemesini görüp de karpuz misali dibine tık tık vurmazsak içimize sinmiyor.
bal çiçek pamir o ya pamir soyadı hatta eşinin soyadı pamir yada eşininki ilter kendi soyadı pamir birara 2 soyad kullandıda ordan aklımda kaldı ama pamir diye erkekler var yapımcı hemde dünyaca ünlü yapımcı pamir demirtaş var pek iyi geçmişe sahip olmasada yinede akıllı bir adam olan pamir bezmen var güçlü bir erkek ismi gibi gelior bana pamir ama soyad ile uyumlu olmalı tehlikeli bir isimPamir nasıl canım, dünden beri söyleyip duruyorum. fonetik olarak bana cok tatlı geliyor. herşeye gücü yeten anlamında bir isim. bir de asyada mı ne en üksek nokta varmış oranın adı. ha bir de dünyanın çatısı anlamı da varmış. Pamir Çiçek diye yazar var belki bilirsin.
kuzummmmmmmmmm ufffffincimmm canım kızın hayırlı olsun çok sevindim.ne büyük hayallerim vardı coşkuyla karşılayacaktım senidünden beri aklımdasın ama giremedim akşam eşimle kavga ettik sinirim bozuk üstüne birde gece rahatsızlandım acile gittik
kızlar dün eşimle eşimin dayısı yüzünden büyük bir kavga ettik düşünün koluma vuracak kadar çok ağladım evden çıktım hava almaya sen git anneni ara ben özgeyle anlaşamıyorum ailesini arıcam gitsin diye sonra eve geldim kayınvalidem aradı Allah var bişey demedi ikinizdede suç var dedi sonra bilirsiniz kasıklarım ağrıyordu kaç gündür sinirdenmi bilmiyorum iyice arttı dayanadım eşime ben hastaneye gidiyorum dedim ne işin var hastanede kanaman yoksa önemli bişey yoktur dedi.sen gelme ben gidiyorumd edim bende çıktım oda arkamdan geldi hataneye gittik nöbetçi dr vardı önce bebeğe baktı sonra kan ve idrar tahlili istedi sonuçları götürdük doktor sen ne yaptın böyle dedi idrar yollarım çok kötü durumdaymış enfeksiyon varmış ve bebeğe zarar verecek düzeydeymiş bence hemen yatış yapın dedi eşim yok biz eve gidelim dedi dr ilaç yazdı ve uyardı enfeksiyon bebeğe zarar verdiği için erken doğum olur 17 haftalık bebekte yaşayamayacağına göre dikkatli olun dedi 3 tane ilaç yazdı antibiyotik kullanıcam hemde 500 mg ve sabah akşamçok moralim bozuk kızlar
tatlım eşinin çok zor bir mesleği var hep önyargılı yaklaştığım insan grubundadır ama bu onlara hak verdiğim gerçeğinide deiştirmez onun sıkıntısı yeni evlilik para sıkıntısı üstüste gelmiş olabilir savunmuorum işe ailesini karıştırmış olması hoş deil ama sana daha çok iş düşüor malesef bu evlilikte kendini üzerek bebeğe zarar verme ve her işte bir hayır varmış ki bu sebeple dr a gittiniz ve tehlikeyi gördünz ya bilmeden amaann öle bir ağrı işte diye devam etseydin ozmn herşey daha kötü olurdu hatta eşine bunun esprisini bile yapabilrisin bak kavgamız bile bebeğimizi korudu gibi sonuçta evlisiniz illaki kavga edceksiniz ama nereye kadr sonuçta yine evlisin yine evlisin atamazsınız satamazsınız birbirinizi para konusu bnm hassas olduğum bir konu biz hala hergün böle şeylerle uğraşıoruz ama eşim nihayet 3 senenin sonunda bu işe dur dedi ve haklı olduğumu gördü briaz sabret cnm olurmucess çok moralim bozuk dünden beri ağlıyorum biz 9 ay önce evlendik ve hala eşya borcu ödüyoruz çoğu harcamamızı kredi kartından yapıyoruz çünki yok dün dayısı aramış yazlık yaptırıyor kendisine 1500 tl borç para istemiş biliyor ama paramız olmadığını eşimde gitmiş bana hiç sormadan arkadaşından borç almış dayısına vermiş.biliyorum dayısı ödemicek o parayı olan bize olacak tartışma öylelikle başladı
Peki kızlar 2. gebelikte de gerekiyormu ?
Hoş bana ilk gebeliğimde vurdularmı onuda hatırlamıyorum ya
yok dünür benim kız anası gibi olur saygıda kusur etmez kayınvalideye
hehehe bnm kızımmm kendi akrabasını kendi seçsinnnn ben çok eleerimm amaa
ay çok sevindim damlaaaaa
kibar görünüosun bize karşı kendini bozmadın ama kibar deilim diorsan bişi dememişime bile gelirr yalnız deilim diye
alllaahhh ekim annelerinden kız alırsanız evinizi başınıza yıkar o gelinler
ben tam anlamadım zeynep ama anneanne bu inan emanet çocuk diye senden daha dikkatli davranacaktır
ben melis dicektim elvin elvin demiş ay allahımm bizim ukalalıklardan koruuu herkesi
anaammm hala ordamı tüh be bende gider demiştim ilk anlattığındaa neyse allah yardımcın olsun
bal çiçek pamir o ya pamir soyadı hatta eşinin soyadı pamir yada eşininki ilter kendi soyadı pamir birara 2 soyad kullandıda ordan aklımda kaldı ama pamir diye erkekler var yapımcı hemde dünyaca ünlü yapımcı pamir demirtaş var pek iyi geçmişe sahip olmasada yinede akıllı bir adam olan pamir bezmen var güçlü bir erkek ismi gibi gelior bana pamir ama soyad ile uyumlu olmalı tehlikeli bir isim
kuzummmmmmmmmm ufffff
tatlım eşinin çok zor bir mesleği var hep önyargılı yaklaştığım insan grubundadır ama bu onlara hak verdiğim gerçeğinide deiştirmez onun sıkıntısı yeni evlilik para sıkıntısı üstüste gelmiş olabilir savunmuorum işe ailesini karıştırmış olması hoş deil ama sana daha çok iş düşüor malesef bu evlilikte kendini üzerek bebeğe zarar verme ve her işte bir hayır varmış ki bu sebeple dr a gittiniz ve tehlikeyi gördünz ya bilmeden amaann öle bir ağrı işte diye devam etseydin ozmn herşey daha kötü olurdu hatta eşine bunun esprisini bile yapabilrisin bak kavgamız bile bebeğimizi korudu gibi sonuçta evlisiniz illaki kavga edceksiniz ama nereye kadr sonuçta yine evlisin yine evlisin atamazsınız satamazsınız birbirinizi para konusu bnm hassas olduğum bir konu biz hala hergün böle şeylerle uğraşıoruz ama eşim nihayet 3 senenin sonunda bu işe dur dedi ve haklı olduğumu gördü briaz sabret cnm olurmu
onu hatırla ama 10 sene de 1 tekrarlanıor diye biliorum ve ilkinde vurulmadıysan kaçışında yok
ah canım ne kadar isterdim yapabilmeyi ama elim gitmiyor kıyamıyorum.kartıda şimdi bende şeytan diyor sende git bir sürü para çek harca gönlünce ama vicdanım el vermiyor
kızlar eşim hata falan anlamaz çünkü ona göre kendisi haklı artık aramızdaki tek bağ bebekmiş zorunlu olmadıkça konuşmuyoruz bilmiyorum böyle ne kadar devam ederiz
merak etme yeğenimden biliyorumm anneanneler babaanneler ebeveynlerden daha dikkatli bakıyolar bebeklere
canım bence böyle düşünme karnında bebeğin var senin yüce rabbim yardım eder sen sıkma canını
buluruz tabiiii istediğimiz kız olsun
takma kafanı anneler bizden iii bakarlar merak etme
bitanem öyle borç anlamında demedim ben.hani borçlarınız bitecek ya o zaman ev araba ne bilim işte büyük bişeye girinde adam kimseye borç veremesinnnn.ha olmadı zaten merak etme birkaç aya kadar bebişin masrafları başlıcak o zaman anlar durumu da.
kızlar dün eşimle eşimin dayısı yüzünden büyük bir kavga ettik düşünün koluma vuracak kadar çok ağladım evden çıktım hava almaya sen git anneni ara ben özgeyle anlaşamıyorum ailesini arıcam gitsin diye sonra eve geldim kayınvalidem aradı Allah var bişey demedi ikinizdede suç var dedi sonra bilirsiniz kasıklarım ağrıyordu kaç gündür sinirdenmi bilmiyorum iyice arttı dayanadım eşime ben hastaneye gidiyorum dedim ne işin var hastanede kanaman yoksa önemli bişey yoktur dedi.sen gelme ben gidiyorumd edim bende çıktım oda arkamdan geldi hataneye gittik nöbetçi dr vardı önce bebeğe baktı sonra kan ve idrar tahlili istedi sonuçları götürdük doktor sen ne yaptın böyle dedi idrar yollarım çok kötü durumdaymış enfeksiyon varmış ve bebeğe zarar verecek düzeydeymiş bence hemen yatış yapın dedi eşim yok biz eve gidelim dedi dr ilaç yazdı ve uyardı enfeksiyon bebeğe zarar verdiği için erken doğum olur 17 haftalık bebekte yaşayamayacağına göre dikkatli olun dedi 3 tane ilaç yazdı antibiyotik kullanıcam hemde 500 mg ve sabah akşamçok moralim bozuk kızlar
özgecim benimde kaynanam yüzünden ilk senem heba oldu gitti...çok tartışıyorduk...benim eşim para konusunda yorum yapmama izin vermez.para erkekler için çok farklı..ve ben asla para konusunda eşime neden böyle yapıyorsun demedim.dediğim anda tatışma çıkardı..bu konuda bütün erkekler hassas..ne paralarımız gitti.o kadar hakkımız yendi ki..kaynanamın yüzünden...şimdi karışmıyorum...o da anladı hatasını şimdi böyle bir şey yok...kaynanamda yok...
ah canım ne kadar isterdim yapabilmeyi ama elim gitmiyor kıyamıyorum.kartıda şimdi bende şeytan diyor sende git bir sürü para çek harca gönlünce ama vicdanım el vermiyor
kızlar eşim hata falan anlamaz çünkü ona göre kendisi haklı artık aramızdaki tek bağ bebekmiş zorunlu olmadıkça konuşmuyoruz bilmiyorum böyle ne kadar devam ederiz
saol damlacım...cetvelin çok güzel olmuş güle güle kullanah be canım üzme kendini..Erkeklerin biçoğu böyle emin ol..Bi de erkekler sevmez para işine karışılmasını.Çoook ama çok haklısın biz kadınlar mutfak parasından bile arttırmaya çalışırız elimizdeki parayı idareli harcamaya gayret ederiz ama erkeklerin çoğu daha rahat davranır. Bu da deli eder tabi..Ama senin üzülmemen gerekiyor, bebeğini düşün kuzum..Her evlilikte oluyor sorunlar üstelik daha çok yeni evlisiniz. Evliliğiniz yavaş yavaş oturucak.Karşılıklı anlayış gerekiyor canım benim...
ahah Meloş bunu ben mi yazdım diye bi daha okudumO kadar aynı ki içimden geçenlerle senin kurduğun cümleler..
saol damlacım...cetvelin çok güzel olmuş güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?