2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben hırka örmeye başladım.bebek battaniyesi için aldığım yünler çok inceydi.komşuma sorayım bugün o başlıcaktı bugün kursu var ablanın akşam sorarım senin için elinde model varsa foto yüklerim

Selamlar kızlar ve bebekler...

Özgecim ya senin her zaman önceliğin bebeğin olmalı.. Eşinde elbet birgün hatasını anlayacaktır.. kendini sakin tutmaya çalış.. Sen ne kadar üstüne gidersen o kadar çıldıracaktır.. Alttan al demiyorum ama en büyük cevap tepkisizliktir de diyorum.. Her rutinini sürdür.. Yemeğini yap evinle ilgilen bebeğinle ilgilen ama ona karşıda büyük bi tepkisizlik takın.. Emin ol işe yarayacaktır..

İnci nasıldı Mehmet Bey? Hayırlı olsun kızın..

evet handecim haklısın inşallah uygulayabilrim :26:

KIZLAR

Acayip canım sıkkın resmen hiçkıra hiçkıra ağladım ya halada gözlerim doluyor. İş yeri yüzünden milletin yapmadığı şey döndü dolaştı beni buldu suçlusu ben oldum alakam bile yokken patronda bağırdı çağırdı nasıl gücüme gitti anlatamam resmen beynim dönüyor

kızlar ben çıkayım dünden beri uykusuzum herkese desteğinden dolayı teşekkür ederim hepinizi de çok seviyorum....

hazel ismi nasıl canım çok beğenmiştim ben ama baba beğenmedi nida iklim ebrar var bide armagan da güzel

teşekkür ederim handecim benim başka doktorum var dememe rağmen ilgiliydi belli baya bilgili bi doktor iyidi canım

:2: canımcım canını sıkma lütfen.çalışma hayatım olmadı ama çok duydum böyle şeylerin çok olduğunu.sen kendini biliyorsan boşver üzülmeeee.hadi şimdi elini göbüşüne koy bebişini düşün,sev sakinleşirsinn

cnm yaa sıkma canını olur böyle şeyler

Merhabalaarrrr
Güzel kızımla birlikte biz geldikkkkkk

Bugün erkenden uyanıp temizlik,çamaşır,yemek işlerini hallettik eşimle.
Çok şükür ki şimdi hiç işim kalmadı
Ama çok da yoruldum yani
Olsun,hava o kadar güzel ki ohhhhh misss gibiiiii

Siz nasılsınız kızlar,kuzucuklar iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…