kızlar ben bebek battaniyesi örmek istiyorum ama tığ ile bütün yapılan modeller hoşuma gidiyor bilen varmı buraya örnek koysun yani elinde örnek resim olan var mııııııııııııııııı
damla bu ne cetveli ben bu gün uyuklama modunda olduğum için yani biraz geriden takip ediyorum
evet handecim haklısın inşallah uygulayabilrim :26:Selamlar kızlar ve bebekler...
Özgecim ya senin her zaman önceliğin bebeğin olmalı.. Eşinde elbet birgün hatasını anlayacaktır.. kendini sakin tutmaya çalış.. Sen ne kadar üstüne gidersen o kadar çıldıracaktır.. Alttan al demiyorum ama en büyük cevap tepkisizliktir de diyorum.. Her rutinini sürdür.. Yemeğini yap evinle ilgilen bebeğinle ilgilen ama ona karşıda büyük bi tepkisizlik takın.. Emin ol işe yarayacaktır..
İnci nasıldı Mehmet Bey? Hayırlı olsun kızın..
kızlar hepinizi öperim ben çıkıorum bugn giremem artık gezmeye gidiorummm bye byee
ipek benim de aklıma geldi aslındabilemiyorum:26::26:
favororim güneşti işte başka da yok
şöle söliyimm;
anlamı güzel olsun
aynı isimden çok olmasın
sölenişi güzel olsun
başka kelimeleri çağrıştırmasın(dora- gora gibi)
Kızlar bende bugün annemle güne gidiyorum..akşam girerim artık. Öpüyorum hepinizi..
kızlar hepinizi öperim ben çıkıorum bugn giremem artık gezmeye gidiorummm bye byee
Selamlar kızlar ve bebekler...
Özgecim ya senin her zaman önceliğin bebeğin olmalı.. Eşinde elbet birgün hatasını anlayacaktır.. kendini sakin tutmaya çalış.. Sen ne kadar üstüne gidersen o kadar çıldıracaktır.. Alttan al demiyorum ama en büyük cevap tepkisizliktir de diyorum.. Her rutinini sürdür.. Yemeğini yap evinle ilgilen bebeğinle ilgilen ama ona karşıda büyük bi tepkisizlik takın.. Emin ol işe yarayacaktır..
İnci nasıldı Mehmet Bey? Hayırlı olsun kızın..
Kızlar bende bugün annemle güne gidiyorum..akşam girerim artık. Öpüyorum hepinizi..
KIZLAR
Acayip canım sıkkın resmen hiçkıra hiçkıra ağladım ya halada gözlerim doluyor. İş yeri yüzünden milletin yapmadığı şey döndü dolaştı beni buldu suçlusu ben oldum alakam bile yokken patronda bağırdı çağırdı nasıl gücüme gitti anlatamam resmen beynim dönüyor
KIZLAR
Acayip canım sıkkın resmen hiçkıra hiçkıra ağladım ya halada gözlerim doluyor. İş yeri yüzünden milletin yapmadığı şey döndü dolaştı beni buldu suçlusu ben oldum alakam bile yokken patronda bağırdı çağırdı nasıl gücüme gitti anlatamam resmen beynim dönüyor
kızlar ben çıkayım dünden beri uykusuzum herkese desteğinden dolayı teşekkür ederim hepinizi de çok seviyorum....
hazel ismi nasıl canım çok beğenmiştim ben ama baba beğenmedi nida iklim ebrar var bide armagan da güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?