Merhabalaarrrr
Güzel kızımla birlikte biz geldikkkkkk
Bugün erkenden uyanıp temizlik,çamaşır,yemek işlerini hallettik eşimle.
Çok şükür ki şimdi hiç işim kalmadı
Ama çok da yoruldum yani
Olsun,hava o kadar güzel ki ohhhhh misss gibiiiii
Siz nasılsınız kızlar,kuzucuklar iyi mi
anlar zamanla tatlım benim..hepimiz geçtik bu dönemlerden merak etme her şey düzelecekcanım bak bebeğime bir çöp almadım ben neye elimi atsam borcumuz var diğer ay alırsın diyor benim dayısı kadar değerim kıymetim yokmu hadi benim yok diyelim çocuğun ne suçu var.
saol cess.ben ona üniversite okumuş diplomalı cahil diyorum aramızda 6 yaş var ama valla ben daha akıllıyım ve olgunum ona göre
ah neler çektim damla ya...ama bitti ağada ben paşa da ben....ah be canım üzme kendini..Erkeklerin biçoğu böyle emin ol..Bi de erkekler sevmez para işine karışılmasını.Çoook ama çok haklısın biz kadınlar mutfak parasından bile arttırmaya çalışırız elimizdeki parayı idareli harcamaya gayret ederiz ama erkeklerin çoğu daha rahat davranır. Bu da deli eder tabi..Ama senin üzülmemen gerekiyor, bebeğini düşün kuzum..Her evlilikte oluyor sorunlar üstelik daha çok yeni evlisiniz. Evliliğiniz yavaş yavaş oturucak.Karşılıklı anlayış gerekiyor canım benim...
ahah Meloş bunu ben mi yazdım diye bi daha okudumO kadar aynı ki içimden geçenlerle senin kurduğun cümleler..
ucu yine sana dokunucak be güzelim..Sinirle hareket edersen daha büyük sorunlara yol açır.Sen olgunluğunla cezasını ver onun.Belki şimdi değil ama gün gelicek anlayacak hatasını..sen sabret..
gül geç boşver ben öyle yapıyorum tatlımKIZLAR
Acayip canım sıkkın resmen hiçkıra hiçkıra ağladım ya halada gözlerim doluyor. İş yeri yüzünden milletin yapmadığı şey döndü dolaştı beni buldu suçlusu ben oldum alakam bile yokken patronda bağırdı çağırdı nasıl gücüme gitti anlatamam resmen beynim dönüyor
Merhabalaarrrr
Ama çok da yoruldum yani
Çok şükür iyiyiz, ama sen kendini bu kadar yorma.
Geçenlerde foruma yazdım ama sanırım göremedin. Bizim cinsiyetimizi erkek olarak değiştirebilirmisin ? birde 3 lü tarama sonucumuzu bekliyoruz artık
Merhabalaarrrr
Ama çok da yoruldum yani
merhabalar esracım...
oh misler gibi olmuş evin...
ben nezamn yapıcam bilmem..
pazar günü günüm var aile günü herkes bana gelicek...rahat 15 kişi olucaz.
düşündükçe offfffff diyesim geliyor..ama annem var işte
kızlar bende yemeğe gidiyorum gelicem
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın çok yormadın inşallah kendini ve bebişimizi
slm kızlaaarr... biiz bugün daha iyiyiizz.. dün biraz zor geçti ama bugün şükür iyiyiiz.. kızıma unnadodan ceket aldım onu koyacağım şimdi çok beğendim ben..
Senin 2 gün yatman gerekmiyor muydu bakimm
benim istanbulda kimsem yokeve gelmemide kendi istedi birde tehdit ediyor beni bebeğe bişey olursa soracakmış bana
ilaçları kendi doktoruma sordum bugün zararlı ama enfeksiyondan daha zararlı değil emin ol dedi.yok canım lehalenin eşinin dayısıydı yanlış hatırlamıyorsam.secalcim zaten eşim bana söylemedi ben gördüm parayı çantasında
canım bak bebeğime bir çöp almadım ben neye elimi atsam borcumuz var diğer ay alırsın diyor benim dayısı kadar değerim kıymetim yokmu hadi benim yok diyelim çocuğun ne suçu var.
saol cess.ben ona üniversite okumuş diplomalı cahil diyorum aramızda 6 yaş var ama valla ben daha akıllıyım ve olgunum ona göre
Afiyet olsun,güzelce doyurun karnınızı
Ben de çok iyiyim canım
Çok değil ama illa ki oluyor yorgunluk ama sağlık olsun
Henüz hop hop dolaşıyorken ortalıkta yapayım işlerimi diyorum
kuzuu yatıyoruum yaa yattığım yerden de doğru durmadım bebişime bişi aldım işteçook sıkıldım yrn gelsin kabus bitsiinn enerjim geri gelsiinn
esrant ben sana bilgilerimi msj atmaya çalışıyorum ama özel mesaj kutun doluymuş cnm yollayamıorummmm
haklısın canım yoruyor insanı ama yapmadan da olmuyor canım bizim ismimizi de eklesene listeye ecrin ela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?