kıssslllaaarrr biz geldik ya bişe dicem benim doktor bana neden elevit yazmıyokiiii
Özlem diğer tarafta da yazdım,nerde bu mağaza?
İnternette falansa kesinlikle ben de almak istiyorum o monttan
Bayıldım bayıldımmmmmm..
Eşimle birlikte yaptık canım,sağolsun yardımcı oluyor.
Ama gene de yorulmadan olmuyor tabii
Burdan yazınca kaynayabiliyor arada hızlı ilerlediği için.
Şimdi düzenliyorum
selam hayırlı gunler guzel anne adayalrıı nasılsınız bakalımmm hayırlı cumALAR...
kıssslllaaarrr biz geldik ya bişe dicem benim doktor bana neden elevit yazmıyokiiii
slm hanımlar ya dün de bu gün de bira kahvarangi lekelenmem oldu.bir kaç saat sonra doktora gidicem inş.bir sorun yoktur. aslında çarşamba günü bayağı ağrım olmuştu.öksürük falanda çokru ona bağlıdır inş.1 hafta oldu önceden hissettiğim bebek hareketleri yok. biraz şüphelenmeye başladım.önceden bebek kayıpları yaşamış birisiyiyim.hayırlı haberlerle dönerim .dua edin.çok ihtiyacım var.şu cuma saati inşallah.Rabbim hepimizn gönlüne göre versin amin.
OSLEMM Nasıl oldun tatlım
slm hanımlar ya dün de bu gün de bira kahvarangi lekelenmem oldu.bir kaç saat sonra doktora gidicem inş.bir sorun yoktur. aslında çarşamba günü bayağı ağrım olmuştu.öksürük falanda çokru ona bağlıdır inş.1 hafta oldu önceden hissettiğim bebek hareketleri yok. biraz şüphelenmeye başladım.önceden bebek kayıpları yaşamış birisiyiyim.hayırlı haberlerle dönerim .dua edin.çok ihtiyacım var.şu cuma saati inşallah.Rabbim hepimizn gönlüne göre versin amin.
Hoşgeldin canım,biz iyiyiz,siz nasılsınız
iyiiim canııımm hoşgeldiin sende.. iyiyiim ama Allahın izniyle yrn daha iyi olacağım inşallahh
slm cesss nasılsınn:79::79:
hosbuldum cnmm...inş tabıkı cok daha ıyı olacaksın ttalım
mailini faceden aldım davetiye gönderdim canım üye ol hemen al kalmaz
bende istiom davetiyeee :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?