iyiyim canım sen nasılsın????bana herşey yakışırı seyrediyorum ofiste internetten.
tamam canım mailini gönder özelime
bende ıyıym yegnımle anneme geldık ....bende sewıyom o prgramı ...
tamam canım mailini gönder özelime
işim olmadığı zaman seyrediyorum mutlaka. dünkü kz iğrençti yanlız, ağzına 2 tokat atasım geldi, yaya yaya konuşuyodu çok sinir oldum.
unnado bebiş kıyafetleri eşyaları var uygun oluyor oradan ceket aldım kızlar beğenmişte.. davetiye gönderiom üye oluyorlar..
ewet gordum onu fızıgıe kotuyduya bezen oyle fızıklıler gelıyokı yanı kendıme sukredıyom
uzun zamandır yoktum işyerinin internetinde bazı siteler engellendi giremiyodum umarım herşey yolundadır
ekledınmı canım aldıklarını
Shuma Hamile Yast kızlar bu yastıklar baya rahat oluyomus almayı dusunen warmı
38 bedenim diye girip 42 beden kıyafetleri istiyolar mağaza çalışanından. anlamıyoruz sanki biz de. neden kompleks yapıyolar ki de mi ama:)
17. haftada gittiğimde soledim gyno ferro sanol içiyom tatlım ben kan hapı o yeter dedi elevit yazmıcak mısınız dedim hayır dedi gerek yok beslenmen iyi dediHoşgeldin canım.
Sen hatırlattın mı hiç doktoruna ?
sordum tatlım ama gerek yok diyo işte bidahaki kontrolde tekrar bi sorayım benbana 12. haftada folik asiti bırak elevite başla diye kendi vermişti sen baya ilerdesin 20. hafta ilginç bi sorsaydın dr.a
hosgeldın cnm elevıt wıtamınmıydı yaaa
burda herşey yolunda canım senden ne haberler?
bacağım iiii tatlımMerhaba tatlım,nasılsın,bacağın nasıl oldu:44:
Annen yanında yardımcı olur canım,sen çok yorma kendini sakın.
Öyle çok detaylı girişme,temiz,düzenli olsun evin.
Diğer türlü zorlanırsın da aman gene ağrın falan olur,dikkat et..
çok şükür iyisin tatlımkızlarr nasılsınızz?dün biraz zor geçti ama bugün çok iyiyiz biz çook şükür.. kızıma unnadodan bi caket aldım onu koyacağım şimdi ben çok beğendiimm :)
hiç bişey olmayacak allahın izniyle.içini ferah tutslm hanımlar ya dün de bu gün de bira kahvarangi lekelenmem oldu.bir kaç saat sonra doktora gidicem inş.bir sorun yoktur. aslında çarşamba günü bayağı ağrım olmuştu.öksürük falanda çokru ona bağlıdır inş.1 hafta oldu önceden hissettiğim bebek hareketleri yok. biraz şüphelenmeye başladım.önceden bebek kayıpları yaşamış birisiyiyim.hayırlı haberlerle dönerim .dua edin.çok ihtiyacım var.şu cuma saati inşallah.Rabbim hepimizn gönlüne göre versin amin.
iyiyim tşkler sağol kontrolüm var ama gidemedim ev taşıma durumuda var öyle takılıyorum bakacaz ama cinsiyet belli olacak gerçi ben erkek hisediyorum zaten :)
valla benim almama sebebim , dogurduktan sonra yayıntı olacak olması. dolap sıkıntısı var evimde zaten. o yuzden almıcam. aslında gerçekten rahat bence de.
Merhabalaarrrr
Güzel kızımla birlikte biz geldikkkkkk
Bugün erkenden uyanıp temizlik,çamaşır,yemek işlerini hallettik eşimle.
Çok şükür ki şimdi hiç işim kalmadı
Ama çok da yoruldum yani
Olsun,hava o kadar güzel ki ohhhhh misss gibiiiii
Siz nasılsınız kızlar,kuzucuklar iyi mi
hosbulduk canım bende oglusumda ıyıyzz...senın nasıl gectı aksamkı dersın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?