2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

uzun zamandır yoktum işyerinin internetinde bazı siteler engellendi giremiyodum umarım herşey yolundadır

ewet gordum onu fızıgıe kotuydu ya bezen oyle fızıklıler gelıyokı yanı kendıme sukredıyom

38 bedenim diye girip 42 beden kıyafetleri istiyolar mağaza çalışanından. anlamıyoruz sanki biz de. neden kompleks yapıyolar ki de mi ama:)

Hoşgeldin canım.
Sen hatırlattın mı hiç doktoruna ?
17. haftada gittiğimde soledim gyno ferro sanol içiyom tatlım ben kan hapı o yeter dedi elevit yazmıcak mısınız dedim hayır dedi gerek yok beslenmen iyi dedi
bana 12. haftada folik asiti bırak elevite başla diye kendi vermişti sen baya ilerdesin 20. hafta ilginç bi sorsaydın dr.a
sordum tatlım ama gerek yok diyo işte bidahaki kontrolde tekrar bi sorayım ben
hosgeldın cnm elevıt wıtamınmıydı yaaa

evet canım

bacağım iiii tatlım
evim düzenlidir allahtan
silinip süpürülecek işte...annem olmasa zor yaniiii
kızlarr nasılsınızz?dün biraz zor geçti ama bugün çok iyiyiz biz çook şükür.. kızıma unnadodan bi caket aldım onu koyacağım şimdi ben çok beğendiimm :)
çok şükür iyisin tatlım
çekete bakıcam şimdi
hiç bişey olmayacak allahın izniyle.içini ferah tut

iyiyim tşkler sağol kontrolüm var ama gidemedim ev taşıma durumuda var öyle takılıyorum bakacaz ama cinsiyet belli olacak gerçi ben erkek hisediyorum zaten :)

taşınmak zor valla kolay gelsin çok. kendini yormamaya çalışi doktorunu da ihmal etme. bakalım hissettigin dogru çıkıcak mı.

hoşgeldin esracım bizim de cinsiyetimiz belli oldu kız yazabilirsin canım sürpriz olursa sonra değiştiririz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…