2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

taşınmak zor valla kolay gelsin çok. kendini yormamaya çalışi doktorunu da ihmal etme. bakalım hissettigin dogru çıkıcak mı.

evet kardeşim yardıma geldi ama bu hafta taşınmak zor gibi görünüyo eksikler var.neyse bakacaz artık.ben göremedim şu meşhur ceketi ya :)geçen hafta bi mağaza kapanıyodu bende 20 milyona bayağı bişeyler aldım tulum çorap şapka

yavaş yavaş tamalarsın canım. bende evlendikten 1 ay sonra taşınmıştım da çoğu şeyi 1 sene içinde tamamladım yavaş yavaş. sen de herşeyi 1 anda yapçam diye stres olma sakın.

yavaş yavaş tamalarsın canım. bende evlendikten 1 ay sonra taşınmıştım da çoğu şeyi 1 sene içinde tamamladım yavaş yavaş. sen de herşeyi 1 anda yapçam diye stres olma sakın.

yok eşya konusunda eksik yok mütait kombiyi falan takmıyo o yüzden bekliyoruz boş boş ben evlendim eşyalı evde oturdum 4senede ancak tamamladık herşeyimizi

Videosunu resimlerinin cd yle verdiler. durup durup onlara bakıyorum.. çok şeker kızım..
kolları sırf kemik olarak görünüyo, eklem yerleri filan dar .. röntgene girmiş büyük insan gibi

senin eşin de bakıp bakıp bu bebbek çok zayıf diyo mu tatlım? benim eşim çok zayıf daha çok yemek ye deyip duruyo. doktor normal diyo, eşim yok yok zayıf bu diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…