mailini faceden aldım davetiye gönderdim canım üye ol hemen al kalmaz
ekledim canımm sadece 1 ceket aldım
Ohh ne güzel,hep iyi olun
Ders güzeldi canım,yani azcık da sıkıcı
Neyse bari 2 hafta kaldı sadece
taşınmak zor valla kolay gelsin çok. kendini yormamaya çalışi doktorunu da ihmal etme. bakalım hissettigin dogru çıkıcak mı.
evet kardeşim yardıma geldi ama bu hafta taşınmak zor gibi görünüyo eksikler var.neyse bakacaz artık.ben göremedim şu meşhur ceketi ya :)geçen hafta bi mağaza kapanıyodu bende 20 milyona bayağı bişeyler aldım tulum çorap şapka
17. haftada gittiğimde soledim gyno ferro sanol içiyom tatlım ben kan hapı o yeter dedi elevit yazmıcak mısınız dedim hayır dedi gerek yok beslenmen iyi dedi
hoşgeldin esracımbizim de cinsiyetimiz belli oldu kız yazabilirsin canım sürpriz olursa sonra değiştiririz artık
hepımız inş canımmaz kalmıs yaa hayırlısyla bıter inş
aa damla da bana göndericekti unuttu heralde.. özlemcim davetiye gönderir misin bana da ben de bakiim
hmm lınkı gonderrmıısn bana canım ewde degılımde burada kayıtlı degıl bı bakaayımm
yavaş yavaş tamalarsın canım. bende evlendikten 1 ay sonra taşınmıştım da çoğu şeyi 1 sene içinde tamamladım yavaş yavaş. sen de herşeyi 1 anda yapçam diye stres olma sakın.
Benimde kızım kesinleşti
böbrek kalp ne varsa gördük, kaburgaları, parnakları
ay bildiğin E.T
maşallahdetayları alalım başka?
Videosunu resimlerinin cd yle verdiler. durup durup onlara bakıyorum.. çok şeker kızım..
kolları sırf kemik olarak görünüyo, eklem yerleri filan dar .. röntgene girmiş büyük insan gibi
Videosunu resimlerinin cd yle verdiler. durup durup onlara bakıyorum.. çok şeker kızım..
kolları sırf kemik olarak görünüyo, eklem yerleri filan dar .. röntgene girmiş büyük insan gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?