2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

böbrek kalp ne varsa gördük, kaburgaları, parnakları

ay bildiğin E.T

gülaycım bak yaşadığın musibet hayırlara vesile oldu doktorunu buldun inş. izmit merkezdemiydi konak hastanesi birde kazım bey dedin değilmi hep erkan beyin adını duyuyordum bu ii oldu

Arkadaşlar bence mutlaka doktorunuz ikili test sonuçlarına göre yaptırmayın dese de zamanınızı geçirmeden üçlü testinizi yaptırın.Benim doktorum görümcemin yakın arkadaşı diyor ki; ikili testte sadece ense kalınlığı ölçülüyor.Ama biz üçlü testte omuriliği sıvısı mı uzantısı mı artık orasını tam anlamadım oluşumuna bakıyoruz ve bu da çok çok önemli dedi.Sadece kan veriyosunuz ve ultrasona giriyorsunuz.Bence yaptırım zamanınızı geçirmeyin.

Arkadaşlar bence mutlaka doktorunuz ikili test sonuçlarına göre yaptırmayın dese de zamanınızı geçirmeden üçlü testinizi yaptırın.Benim doktorum görümcemin yakın arkadaşı diyor ki; ikili testte sadece ense kalınlığı ölçülüyor.Ama biz üçlü testte omuriliği sıvısı mı uzantısı mı artık orasını tam anlamadım oluşumuna bakıyoruz ve bu da çok çok önemli dedi.Sadece kan veriyosunuz ve ultrasona giriyorsunuz.Bence yaptırım zamanınızı geçirmeyin.

ama ikili testte sadece ense kalınlığına bakılmıyor ki, onda da kan alınarak down sendromu ve 2 diger rahatsızlıga da bakılıyor. zaten 3 ve 4lü testleri yaptırmıyosak, o senin dedigin omurla ilgili olan AFP'yi yaptırıyoruz. ama yine de öneri için teşekkürler.

evet afp omurilikteki açıklığı bildiriyo yeterli zaten

öslemmm bende davetye istiyorummmmm çok cici bişeymiş aldığın güle güle giysin minik kuzu

herkese selam...

Aklıma bişey takıldı.. Ultrasona girdiğinizde bebeğinizin haftası son adet tarihinizle uyumlu çıkıyor mu? Yada daha küçük yada büyük çıktığı oluyor mu?

herkese selam...

Aklıma bişey takıldı.. Ultrasona girdiğinizde bebeğinizin haftası son adet tarihinizle uyumlu çıkıyor mu? Yada daha küçük yada büyük çıktığı oluyor mu?

bana bir kere kafası ile vucudu arasında 1 hafta fark var dedi oda 3lü test zamanıydı 1 hafta sonra gittim sorun yok şimdi dedi zaman zaman oluyormuş benimki gibi hatta ben 2 doktora gittim garantilemek için

selam arkadaşlar uzun araştırmalardan sonra unnado dan sonra bir bebiş sitesi daha buldum. çook güzel şeyler var. henüz cinsiyetimizi öğrenmediğimiz için bişey alamıyorumm ama girip bi bakmanızı öneririm paramini.com özelden mailinizi gönderirseniz sizi davet edebilirim

herkese selam...

Benim dün gittiğim doktorum 2-3 gün geri çekti, 3 eylül olarak gözüken doğum 6 eylül gibi gözüküyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…