Videosunu resimlerinin cd yle verdiler. durup durup onlara bakıyorum.. çok şeker kızım..
kolları sırf kemik olarak görünüyo, eklem yerleri filan dar .. röntgene girmiş büyük insan gibi
ahanda benim e.t
sildim belki olmayan biri görürde içlenir.
böbrek kalp ne varsa gördük, kaburgaları, parnakları
ay bildiğin E.T
sağolun kızlar,daha babaya yada bana benzetemedik
kızlarr dün kendime aldıklarımı ekledimmbazıları baya buruşuk ama idare edin artık
Arkadaşlar bence mutlaka doktorunuz ikili test sonuçlarına göre yaptırmayın dese de zamanınızı geçirmeden üçlü testinizi yaptırın.Benim doktorum görümcemin yakın arkadaşı diyor ki; ikili testte sadece ense kalınlığı ölçülüyor.Ama biz üçlü testte omuriliği sıvısı mı uzantısı mı artık orasını tam anlamadım oluşumuna bakıyoruz ve bu da çok çok önemli dedi.Sadece kan veriyosunuz ve ultrasona giriyorsunuz.Bence yaptırım zamanınızı geçirmeyin.
Yine fikrim geldi benim İnci,oraya yazdım
ama ikili testte sadece ense kalınlığına bakılmıyor ki, onda da kan alınarak down sendromu ve 2 diger rahatsızlıga da bakılıyor. zaten 3 ve 4lü testleri yaptırmıyosak, o senin dedigin omurla ilgili olan AFP'yi yaptırıyoruz. ama yine de öneri için teşekkürler.
sağolun kızlar,daha babaya yada bana benzetemedik
herkese selam...
Aklıma bişey takıldı.. Ultrasona girdiğinizde bebeğinizin haftası son adet tarihinizle uyumlu çıkıyor mu? Yada daha küçük yada büyük çıktığı oluyor mu?
herkese selam...
Aklıma bişey takıldı.. Ultrasona girdiğinizde bebeğinizin haftası son adet tarihinizle uyumlu çıkıyor mu? Yada daha küçük yada büyük çıktığı oluyor mu?
Benim dün gittiğim doktorum 2-3 gün geri çekti, 3 eylül olarak gözüken doğum 6 eylül gibi gözüküyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?