2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ah bebişim sapasağlam doğsunda, ne zaman isterse o zaman doğsun.
dün duyduklarımdan sonra toparlayamadım kendimi bir türlü, eski mutlu hamile moduna dönemiyorum..

o kadar belli oluyo ki dönemedigin. eski mesajlarını özledik bebişim. tkma o denilenleri cogu doguma kadar aynı ölçülere geliyomuş zaten ya. nolur toparlan bir an önce.

ah bebişim sapasağlam doğsunda, ne zaman isterse o zaman doğsun.
dün duyduklarımdan sonra toparlayamadım kendimi bir türlü, eski mutlu hamile moduna dönemiyorum..

benimde dün afp sonucum kötü çıktı.. Spinal açıklık için doktor ayrıntılı ultrasonda bakacak.. Bende o kadar mutsuzum ki... Bir daha mutlu bir hamile olabileceğimi hiç sanmıyorum

benimde dün afp sonucum kötü çıktı.. Spinal açıklık için doktor ayrıntılı ultrasonda bakacak.. Bende o kadar mutsuzum ki... Bir daha mutlu bir hamile olabileceğimi hiç sanmıyorum

Haydaaaaaaaaaaaaaaaaaa, sen de ayrıntılıya girince pişman olcaksın mutlu olamadığına, çünkü hiçbir şey çıkmayacak ayrıntılıda. göreceksin ki herşey normalmiiiiş.

Haydaaaaaaaaaaaaaaaaaa, sen de ayrıntılıya girince pişman olcaksın mutlu olamadığına, çünkü hiçbir şey çıkmayacak ayrıntılıda. göreceksin ki herşey normalmiiiiş.

aklımda bir sürü soru var... ayrıntılıda kesin herşey gözükür mü? ayrıntılı iyi çıksa bile afp yüksekliğine bağlı bir sorun olur mu... artık doğuma kadar bunlar kafamda gider gelir...

Hımm şimdi okudum Gülaycım dün yazdıklarını.
Kötü başlamış olay ama neyse ki sonuç güzel..
Geçmişler olsun diyorum.
Bu dengesiz doktorlar insanı deli ediyor işte

aklımda bir sürü soru var... ayrıntılıda kesin herşey gözükür mü? ayrıntılı iyi çıksa bile afp yüksekliğine bağlı bir sorun olur mu... artık doğuma kadar bunlar kafamda gider gelir...

ayrıntılıda doktorun herşey yolunda dedi mi eski günlere dönüyosun canım, sonrada bişi olmaz merak etme. Allah saglikla dogurmamizi nasip etsin inşallah.

kızlar alınan yeni cicişlere baktım hepsi harika ben hala daha bir iğne bile alamadım ama alır almaz bende koyucam bir alışverişe çıkabilsem işten güçten hiç çıkamıyorum bir çıksam kızıma neler alıcam

saçmalama yaaa bişicik olmıcak bebişlerimize sen inanki öyle olsun boş şeyler ve tecrübesiz doktorların verdikleri bilgilerle yorma güzel aklını keşke ayrıntılıya bakmadan yorum yapmasaydı oda yaaaaaaaa uyuz oluyorum böyle olunca

Son düzenleme:
Kızlar evde ne pirinç ne de bulgur kalmamış ama pilav yapmam lazım.
İnip almayı da gözüm yemiyor açıkçası
Başka ne ile yapılabilir ki pilav?

Kızlar evde ne pirinç ne de bulgur kalmamış ama pilav yapmam lazım.
İnip almayı da gözüm yemiyor açıkçası
Başka ne ile yapılabilir ki pilav?

arpa şehriye pilavvvııııııııııı, arpa şehriyeleri kavur ve sıcak su koy. oldu bittiiiiii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…