2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben bugün çook mutluyum, çocuklar gibi şenim, içim içime sığmıyor,
eşim bana araba almış, sürpriz yapmış, ağlamak ile gülmek arasındayım ama yaş geliyor gözlerimden, hemde en beğendiğim araba, nissan micra birde siyah.. ayıp oldu biliyorum ama yazmak istedim, çok mutluyum çokkk, görmemişin arabası olmuş gibi oldum.

cess facede warmıısn sen cnm

malesef canım yokum. face kullanmıyorum, eşim pek karşı :)

neden ayıp olsun yahu, kendimize bebegimize aldığımız şeyleri yazıyoruz koyuyoruz da eşimizin aldıklarından mı bahsetmicem. aksine tebrik ederiz, kazanclarının devamını diler, sana daha cok destek olması konusunda yureklendiririz. direksiyon mesafeni iyi ayarla da canım karnına darbe gelmesin fren falan yapınca aman diyim. kazasız belasız inşallah. hep böyle mutlu olman dilegiyle.

kızlar canım en çok neye sıkılıyor biliyormusunuz.
Dinlenmem lazım, ev berbat durumda, çamaşır bulaşık yığılmış. yemek yok.. temizlik lazım...
ne annem ne ablam ne kaynanam ne görümcem kimse bi kapımı açmıyo...
biri de dese gelim tezmiliğini yapim. yada yemeğin yoksa gel bu akşam bizde yiyelim...
yok anacım yetim gibiyiz..

Allah razı olsun cescim, sabahtan beri ayaklarım yerden kesildi desem yeridir, sürpriz olması inan beni çok etkiledi sanırım, dikkat edicem yazdıklarına canım, Amin inşallah,

Uvv harika:82:
Güzel günlerde kullan kivicim
Kazasız belasız inşallah

Sağol canım hareketleri azalmış gibi geliyo psikolojik galiba :44:

Psikolojiktir o tatlım.
Sen bi eski neşene kavuş,bak kuzu nasıl da coşacak

ben gönüllüyüm canım herşeyini yapmaya. söylemek de yetmez bence. çat kapı gelmeleri lazım. öyle canın bişi istiyo mu yapıvereyim demekle olmuyo bence. benim annem de kayınvaldem de yemek yapıyım ütün varsa yapıyım diyo telefonda ama telefondan olmuyo bu işler. gel 1 hafta kalıver bakalım. yapıver bütün işlerimi de mi. yok ama gelen giden yok malesef. belki ben haksızlık ediyorum bilmiyorum ama düşüncem böyle yani. ben gelirim sana bütün herşeyini yaparım tatlım merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…