2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben de anlatayım nasıl öğrendiğimi:)
ben o gün samsundan ailemın yanından eve donuyordum eşimle,adetıme de 4 gün vardı ama kasık ağrılarım vardı 7-8 gün önceden,bu deneme bızım ılk denememızdi yalnız ılk denemede tutacağını hiç düşünmemıştım ama kendımde bır takım değişiklıkler sezıyordum belki dedım olabılır.bekarlık mahallemden bır test aldım ama sınopa evımıze gelınce testı yapıcam dedım ,halıyle yolda ıdrarımı tutumuştum 4 saatlık ıdrar dogru sonuc verıyomuş ya tam ısabet oldu eşimde sabahı bekleme hadi gıt yap dedı ama öylesıne demış o da :)ben testı yaptım 4 gun olmasına rağmen cıft cızgıyı gördum önce banyoda aynaya yüzüme baktım sonra ağlamam geldi ağlayarak içeri girdim eşime söyledım sarıldık sevındık ağzımız kulaklarımızda uyuduk:)

kızlar doktora gittim bugün tam 11 haftalıkmış benim yumoşum yaa kocaman olmuş hop hop zıplıyo.zıplamasından kalp atışlarını zor duyduk:)bu arada tam 13 eylüldeymiş hoşgeldin partimiz:)tahmini olarak da erkek dedi.yaaa çok şekerdi bisiklet sürüyo boks yapıyo minnoşum benim.inşallah bebeişlerimiz sağlıcakla doğar hepimizinki.

süper kızlar
allah yüzünü sağlıkla görmeyi nasip etsinde bu mutluluğumuza bin kat dahamutluluk katılsın inş

Gözünüz aydın canım
Off ya benim doktorum söylemedi cinsiyeti,deli oluyorum,arada başka doktora mı gitsem kaçak olarak

benim canımın içi eşim oodundan hallice olduğundan bu kadr güzel bir hikayemiz yok ben arkadaşımın babasının cenazesi için eskişehire gitcektim kokrtum trende bişi olurmu hamileysem diye idrar testi yaptım negatif çıktı ben tabi sinir küpü trene binene kadar eşime köpürdüm durdum eğer önümüzdeki ayda olmazsa sorun sende gidip test yaptır dedim falan neyse gittim 2 gün döndüm hafta sonu kayağa gidelim dedi arkadaşlar ama ben korktum ya hamileysem diye e yerde ayırtmamız gerekior kalabalık org. çarşamba akşamıydı eşim işten geldi ben durmadan napcam diye konuşuorum eşime gidip hastanede kan testi yaptırsakmı diorum eşim hiç konuşmuor melis sen kafanda kuruşsun gidelim dedi gittik kan verdik 1.5 saat sonra gelin alın telde bilgi vermioruz dediler en uzuunnn 1.5 saatim geçti gittik eşim park yeri bulamadı arabada kaldı ben gittim aldım bir baktım hamileyim ağlamaya başladım ama sevinçten buarada evden çıkarken cebime bebek patiği koymuştum arabaya gitmeye başladım herkes bana bakıor auuuvvvv diye tuhaf bir nida ile ağlıorum ama suratım sırıtıor eşim demişki eyvah hamile deil bitirdi beni arabanın kapısını açtım patiği falan unuttum tabi ben hamileyim diye böğürdüm okdr eşimden öleee havalar uçan bir tepki gelmedi tmm ağlama sakin ol harici ben bekledimki babaoluorum der kornaya basar falan yok valla ölee mal mal baktı yüzüme sakin ol dedi halada sakin kendileri kalp atışını duyana kadar yorum yapmam dedi kalp atışını duyduk gerçekten heyecanlandı ama dr un odasından çıkana kadr bitti olay kusmasan sana tatlı alırdım dedi bende hala kafayı yemeden yaşıorum işte yani yaptığı en bomba şey kalp atışından sonra bebeğe biberon almaktı sanırım 9 ayı bu biberonla geçircez

ay suyunu çıkarmışım uzun yazmanın

Gözünüz aydın canım
Off ya benim doktorum söylemedi cinsiyeti,deli oluyorum,arada başka doktora mı gitsem kaçak olarak

teşekkür ederiz teyzesi:)inşallah söyler bu defa gittiğinde.vajinal ultrasonda 13.haftasında belli oluyo dedi doktorum bana

hadi gözünaydın Maşallah bebeğine...

kızlar inşallah bir iki ay sonra bebişlerin cinsiyetini öğrenince isimlerini ne koymayı düşündüğümüzü yazarız burdan birbirimize ben kız olursa ecrin koymak istiyorum allahın hediyesi diye duymuştum anlamını benim gönlümden hep kız geçiyor çünkü benim iki tane oğlum var kızlar sizin dualarınız kabul olur bana dua edin eli ayağı düzgün bi kızım olsun allahım sizin de gönlünüze göre versin

iyi akşamlar kızlar

ne güzel yazmışsınız öle...

bende anlatayım biz 7 aydır korunmuyorduk geçtiğimiz ağustos ayında maalesef kimyasal gebelik yaşadım bu yüzden biz ağustos ayında yaşadığımız sevinç gibi yaşayamadık çok temkinli idik bu sefer kalp atışlarını duyana kadar hamile değilim gibi düşündük çünkü sonrası inanılmaz üzücü. neyse benim baş dönmelerim başlamıştı eşimde mehtap senşn hiç başın dönemz test alalım mı dedi bende al bakalım dedi ama ikimizde hamile olduğumu bilmeden rüyalar görmüşüz daha sonradan itiraf ettik neyse o arada ben varis ve reflü yüzünden doktorlara gitmiştim hatat dedim bu sene doktorla başladık umarım doktorla devam eder bebek için diye aklımdan geçiyordum ve ayrıca bu ayda olmazsa hemen doktora gidip bebek tedavisi görmeyi düşünüyordum söylemeyi unuttum ben ovulasyon testi kullanmıştım ilk defa allahın izni testin vesilesi le hamile kaldım. neyse 1 hafta kala testi yapmaya başladım yarım saat sonra ikinci çizgi çıkıordu ama ilgilenmiyordum neyse beklenen adet günü geldi tabi ben adet olmadım testlere devam tam 3 aylık doktor parası verdim idrar testlerine sonra adetimi 1 hafta geçti son kez test yaptım aman nasıl koyu çizgi anlatamam işte sonra doktor falan eşimin kalp atışlarını duyduğu zaman suratındaki ifadeyi hiç bir zaman unutamam çok mutlu tabiki allah bozmasın yarım bırakmasın bizimki çok süpriz değildi belki ama hayatımın en güzel günlerini yaşıyorum allah kimsenin kucağını bırakmasın ve aratmasın

inşallah dünya güzeli bir kızın olur canım. ben erkek olursa RÜZGAR kız olursa İDİL MİNA koymayı düşünüyorum

inşallah dünya güzeli bir kızın olur canım. ben erkek olursa RÜZGAR kız olursa İDİL MİNA koymayı düşünüyorum

inş oğlun olur adınıda rüzgar koyarsında bende kendi oğluşum gibi severimmm bende erkeğe rüzgarı çok istedim ama eşim kabul etmior bir türlü gerçi kız istediğimizden çok erkek ismi üstünde düüşünmedik ama rüzgar bnmde favorimdir olmadı demirde şansımı deniycem

inşallaahhh dünyalar güzeli dünyalar tatlısı dünyalar cilvelisi bir kızın olurr aileye şans,mutluluk,hareket ve bereket getirir

bende ecrin düşünüyorum anlamı çok güzel hemde güzel bir isim

çok güzel olmuş güzel bi sürpriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…