kızlar doktora gittim bugün tam 11 haftalıkmış benim yumoşum yaa kocaman olmuş hop hop zıplıyo.zıplamasından kalp atışlarını zor duyduk:)bu arada tam 13 eylüldeymiş hoşgeldin partimiz:)tahmini olarak da erkek dedi.yaaa çok şekerdi bisiklet sürüyo boks yapıyo minnoşum benim.inşallah bebeişlerimiz sağlıcakla doğar hepimizinki.
Gözünüz aydın canım
Off ya benim doktorum söylemedi cinsiyeti,deli oluyorum,arada başka doktora mı gitsem kaçak olarak
kızlar doktora gittim bugün tam 11 haftalıkmış benim yumoşum yaa kocaman olmuş hop hop zıplıyo.zıplamasından kalp atışlarını zor duyduk:)bu arada tam 13 eylüldeymiş hoşgeldin partimiz:)tahmini olarak da erkek dedi.yaaa çok şekerdi bisiklet sürüyo boks yapıyo minnoşum benim.inşallah bebeişlerimiz sağlıcakla doğar hepimizinki.
teşekkür ederiz teyzesi:)inşallah söyler bu defa gittiğinde.vajinal ultrasonda 13.haftasında belli oluyo dedi doktorum bana
kızlar inşallah bir iki ay sonra bebişlerin cinsiyetini öğrenince isimlerini ne koymayı düşündüğümüzü yazarız burdan birbirimize ben kız olursa ecrin koymak istiyorum allahın hediyesi diye duymuştum anlamını benim gönlümden hep kız geçiyor çünkü benim iki tane oğlum var kızlar sizin dualarınız kabul olur bana dua edin eli ayağı düzgün bi kızım olsun allahım sizin de gönlünüze göre versin
inşallah dünya güzeli bir kızın olur canım. ben erkek olursa RÜZGAR kız olursa İDİL MİNA koymayı düşünüyorum
kızlar inşallah bir iki ay sonra bebişlerin cinsiyetini öğrenince isimlerini ne koymayı düşündüğümüzü yazarız burdan birbirimize ben kız olursa ecrin koymak istiyorum allahın hediyesi diye duymuştum anlamını benim gönlümden hep kız geçiyor çünkü benim iki tane oğlum var kızlar sizin dualarınız kabul olur bana dua edin eli ayağı düzgün bi kızım olsun allahım sizin de gönlünüze göre versin
inşallaahhh dünyalar güzeli dünyalar tatlısı dünyalar cilvelisi bir kızın olurr aileye şans,mutluluk,hareket ve bereket getirir
inşallah dünya güzeli bir kızın olur canım. ben erkek olursa RÜZGAR kız olursa İDİL MİNA koymayı düşünüyorum
ben gittiğimde 13+3 olcak söylermi acaba????????????
ben öğrendiğimde banada sürprız olmuştu çünkü kan testime bakılmıştı hasstanede kansızlık ve idrar yollarımda iltihap için bide idrar testi onların sonucuna bakarken netten ozaman öğrendim hiç beklemiyoduk o ay sonra beşiktaş store gittim
ben beşiktaşlı doğdum yazan hastane çıkışı takımı aldım
akşam eşim gelince zsana bı hediye aldım dedım verdım yenı formadan aldım sandı
bi açtı bu ne dedı yoksaaaaaaa dedı öyle işte sarıldık falan
Gözünnaydınnnnnnnn ,hadi bakalım hayırlı olsunnnn
bende ecrin düşünüyorum anlamı çok güzel hemde güzel bir isim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?