2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah canım benimde gönlümden geçen erkek biz 4 kız kardeşiz değişik olursa süper olur. Benimkide yanına birşey istiyor tabi aslında bende istiyorum kuran ı kerim de geçen güzel bir isim. Bak çınar da çok güzel

bende ecrin ismini beğeniyorum erkek olursada eymen istiyorum ama eşim erkek olursa ben koycam diyo

hayırlı olsun cnm çok sevindim allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip kısmet etsin 4 boyutlu ultrasonlamı baktı doktorun? bende 1 martta gidicem inş. 12+4 olcak o zaman cinsiyeti görünürmü çok merak ediyorum yaa

kızlar hadi anlatın kocanıza bebiş haberini nasıl verdiniz?

ben 31 aralık gecesi idrar testi yaptım yani yılbaşı gecesi bize yılbaşı hediyesi oldu bebişim. kayınvalidem kayınpederim görümcem bendeydi eşim biliyodu günümün geçtiğini gerçi 1-2 gün geçmişti ama yinede ben test almıştım ikide bir soruyordu eşim yaptınmı testi diye en sonunda saat 10:30 gibi yaptım eşim içeride tv izliyordu ailesiyle çağırdım mutfağa gösterdim 2 çizgi vardı sarıldık birbirimize o an o kadar mutlu oldukki ikimizde benim gözlerim doldu allah herkese yaşatsın bu duyguyu hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip kısmet etsin inş.

herkese günaydın

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.

mymel seninde gözünaydın canım

off ya öyle böyle derken cinsiyetler belli olmaya başladı. acayip heycanlıyım. yine rüyamda oğlum oluyordu ve ona bir isim koyuyodum. uyandım isimde silindi aklımdan

çizelgeye baktımda erkek çoğunlukta . 9 kız 12 erkek

aynn canm geçen yıl kime sorsam kızdı.bu sene erkek senesi diyorlar gerçi ben inanmıyorum kız senesi erkek senesi muhabbetine ama.annelerin içine doğarmış senin de oğlan olacak herhalde:)ben de ne zaman bebiş rüyası görsem muhakkak sarışın bir erkek çocugu topaç gibi maşallah

kızlar siz genel olarak normal doğum mu düşünüyorsunuz sezeryan mı?????

ben normal doğumdan çok korkuyorum sezeryan istiyorum ama tabi doktorumla daha konuşmadık o ne diyecek bakalım bide ben küçükken kalp romatizması geçirmiştim sorun olmaz inş. doğumda normale kalbim dayanırmı bilmem sezeryandada narkoz var bayılıp ayılmamak yani allah korusun

Günaydin herkese,
epiduralle sezeryan olursan bayılmana gerek kalmıyor onu da tercih edebilirsin.

Günaydin herkese,
epiduralle sezeryan olursan bayılmana gerek kalmıyor onu da tercih edebilirsin.

aslında o seçenekte var ama bizim burdaki doktorlara pek güvenim yok açıkçası allah korusun felç kalmaktan korkuyorum anlayacağın ben hepsinden korkuyorum doğurmasam mı acep

aslında o seçenekte var ama bizim burdaki doktorlara pek güvenim yok açıkçası allah korusun felç kalmaktan korkuyorum anlayacağın ben hepsinden korkuyorum doğurmasam mı acep

Epiduralde felç kalma riski diye birşey duymadım ben canım ya. Hatta ben epidural oldum, dogum icin degildi diz ameliyatı icindi ama sadece incecik bir igne yapiyolar belden, belinden asagi bir ates iniyomus gibi oluyor, 10 dk icinde de bacaklarindaki his kayboluyo zaten, dozajina gore hareket kabiliyetini koruyabiliyor tabi anestezistler. Daha zamanımız var neyseki en iyi yönteme doktorunla bilrikte karar verirsin artık. Ama dogumdan korkma, kendini simdiden telkin et, herkes doguruyor ben mi doguramicam yani?

haklısın cnm biraz cesaret lazım öyle yada böyle doğuracaz sonuçta önce allaha sonrada doktorlarımıza emanetiz allah hepimizin yardımcısı olsun

bende epiduralla normal doğum istiyorum. banada pek çok sey söylediler yok felç olursun yok öyle olur yok böyle olur. felaket tellalı gibiler. bu zmanda doğum kontrol hapına bile aaa çok zararlı diyenler var. yıllar önceki bilimle şimdiki aynımı. ben katılmıyorum zararlı laflarına. kısmi anestezi işte. hep yapılan bişeyy bu ameliyatlarda

günaydın güzel anneler ve tatlı pıtırcıkları

oo doğuma kadar gelmiş olay ya bravo valla
kızlar ben tamamen normal olsun istiyorum ya en sağlıklısı o çünkü mecburen avazın çıka çıka doğuracaksın :93::93:ben tamamen epidural filan olmadan doğal normal doğum taraftarıyım Allah nasip eder sezaryanlık bir durum olmazsa normal istiyorum

ona bakılırsa sezeryanada aa olmaz iiçinde bebek atıkları kalıyor diyolar. yaw bu niyetle ilgili. laf olsun söyleyecek çok kötü şey bulurlar. biz burda birilerine bişey söylerken fikrimizi ve bildiğimizii söyleyip en son olarakda doktoruna danış diyoruz. toplulumuzda maaşşallah proflar çok lafa gelince

Gerçekten bu moral bozucu takımdan nefret ediyorum ya. sözleşmiş gibi felaket tellallığı yapıyolar. en iyisi normal dogum olmadı epidural normal dogum. Ama sezeryan da tercih edilebilir tabi. Etrafimda bir suru sezeryan yapan oldu, nur topu gibi de cocuklari oldu, ablam dahil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…