inş oğlun olur adınıda rüzgar koyarsında bende kendi oğluşum gibi severimmm bende erkeğe rüzgarı çok istedim ama eşim kabul etmior bir türlü gerçi kız istediğimizden çok erkek ismi üstünde düüşünmedik ama rüzgar bnmde favorimdir olmadı demirde şansımı deniycem
amin hepinizin gönlüne göre evlatlar versin yüce rabbim rüzgar ismi çok güzel mina süper
kızlar inşallah bir iki ay sonra bebişlerin cinsiyetini öğrenince isimlerini ne koymayı düşündüğümüzü yazarız burdan birbirimize ben kız olursa ecrin koymak istiyorum allahın hediyesi diye duymuştum anlamını benim gönlümden hep kız geçiyor çünkü benim iki tane oğlum var kızlar sizin dualarınız kabul olur bana dua edin eli ayağı düzgün bi kızım olsun allahım sizin de gönlünüze göre versin
kızlar doktora gittim bugün tam 11 haftalıkmış benim yumoşum yaa kocaman olmuş hop hop zıplıyo.zıplamasından kalp atışlarını zor duyduk:)bu arada tam 13 eylüldeymiş hoşgeldin partimiz:)tahmini olarak da erkek dedi.yaaa çok şekerdi bisiklet sürüyo boks yapıyo minnoşum benim.inşallah bebeişlerimiz sağlıcakla doğar hepimizinki.
kızlar hadi anlatın kocanıza bebiş haberini nasıl verdiniz?
çizelgeye baktımda erkek çoğunlukta . 9 kız 12 erkek
kızlar siz genel olarak normal doğum mu düşünüyorsunuz sezeryan mı?????
ben normal doğumdan çok korkuyorum sezeryan istiyorum ama tabi doktorumla daha konuşmadık o ne diyecek bakalım bide ben küçükken kalp romatizması geçirmiştim sorun olmaz inş. doğumdanormale kalbim dayanırmı bilmem sezeryandada narkoz var bayılıp ayılmamak yani allah korusun
Günaydin herkese,
epiduralle sezeryan olursan bayılmana gerek kalmıyor onu da tercih edebilirsin.
aslında o seçenekte var ama bizim burdaki doktorlara pek güvenim yok açıkçası allah korusun felç kalmaktan korkuyorum anlayacağın ben hepsinden korkuyorum doğurmasam mı acep
Epiduralde felç kalma riski diye birşey duymadım ben canım ya. Hatta ben epidural oldum, dogum icin degildi diz ameliyatı icindi ama sadece incecik bir igne yapiyolar belden, belinden asagi bir ates iniyomus gibi oluyor, 10 dk icinde de bacaklarindaki his kayboluyo zaten, dozajina gore hareket kabiliyetini koruyabiliyor tabi anestezistler. Daha zamanımız var neyseki en iyi yönteme doktorunla bilrikte karar verirsin artık. Ama dogumdan korkma, kendini simdiden telkin et, herkes doguruyor ben mi doguramicam yani?
Epiduralde felç kalma riski diye birşey duymadım ben canım ya. Hatta ben epidural oldum, dogum icin degildi diz ameliyatı icindi ama sadece incecik bir igne yapiyolar belden, belinden asagi bir ates iniyomus gibi oluyor, 10 dk icinde de bacaklarindaki his kayboluyo zaten, dozajina gore hareket kabiliyetini koruyabiliyor tabi anestezistler. Daha zamanımız var neyseki en iyi yönteme doktorunla bilrikte karar verirsin artık. Ama dogumdan korkma, kendini simdiden telkin et, herkes doguruyor ben mi doguramicam yani?
çok güzelmiş canım,güle güle kullanın :)
çok şıkmış,nerden aldınızzzz?Güle güle uyusun güzel odasında miniğin:)
ona bakılırsa sezeryanada aa olmaz iiçinde bebek atıkları kalıyor diyolar. yaw bu niyetle ilgili. laf olsun söyleyecek çok kötü şey bulurlar. biz burda birilerine bişey söylerken fikrimizi ve bildiğimizii söyleyip en son olarakda doktoruna danış diyoruz. toplulumuzda maaşşallah proflar çok lafa gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?