2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

normal doğum da sancıyı çekebilirsen çok kolay..bebek çıktıktan sonra kuş gibi oluyorsun hem her şeyi görüyorsun...

Valla onceden hic yasamadigim icin cekebilir miyim cekemez miyi hiç emin degilim. Allah kuvvet versin insallah da cekeyim.

Valla onceden hic yasamadigim icin cekebilir miyim cekemez miyi hiç emin degilim. Allah kuvvet versin insallah da cekeyim.

bana çok kolay geldi.hatta doktorum bekle diyor ben onu zorluyorum bitsin diye....iş sancıyı çekmede...allah kolaylık versin....

Bu arada doğum konusunda ben de normal istiyorum.
Epiduralsiz,epizyotomisiz..Tamamen doğal..
Sezeryandan çok korkuyorum ve de aynı şekilde epizyotomiden:18:
Umarım ikisine de gerek kalmaz..
Ama tabii o zamanki şartlar ne gerektirir bilinmez.
Benim gönlümden geçen tamamen doğal

bu arada normal doğum olucak veeee eşimde giricek doğuma. o anları beraber yaşamak istiyoruz. aynı anda bebeğimizle tanışalım istiyoruz. hem ne zorluklar çekicem görsünnn. dışarda beklemesi kolay volta atması kolay

Ay epizyodan ben de tırsıyorum cok gerci annem sancının icinde onu hiissetmiyosun dedi ama kisiden kisiye degisir heralde.

GÜNAYDIN KIZLAR

Ay yarı baygın olup ameliyat olmak asla yapamayacağım tek şey kesildiğimi bilecem ay ölürüm ben ya tamamen bayıltsınlar yada epidural normal doğum olsun ama asla epiduraş sezeryan istemem

esrantcım sonuna kadar seninle aynı fikirdeyim annelerimiz tarlada tapanda ilaçsız neler çekerek doğurmuşlar bizim şuan şartlarımız çok kolay bende inş sezaryane gerek kalmaz diyorum hiç kendimi kestirmek istemem şahsen

Hanımlar ben de bugun doktora gidiyorum. Aslında biliyosunuz randevum 5 martta idi ama...Bir arkadasim var 6 aylık hamile, bir doktordan bahsetti, cok ilgili imis. her hastaya 1 saat ayırıyomus. Her yerini olcuyomus, cok cok fazla bilgi veriyomus diye. Kadını cok merak ettim. Ben de bu aksama randevumu aldım, bir de bu kadına gidicem bakalım. hem de bebğimi gormıüş olurum. Belki cinsiyetini de soyler bir ihtimal. İzmir'de olup da Saime Yetiş'e giden var mı. ona gidiyorum bugun iste. Bakalım nasılmış :)

hadi hayırlısı cnm inş. cinsiyetide öğrenirsin ben çok merak ediyorum

selam güzel anneler
nasılsınız? neler kaynatıyosunuz bakalım

benim bi arkadaşım epidural sezeryan olsu sımdı yıne hamıle ama asla yaptırmam dıyo dr un ellerını içimde hissettim dıyo

Heavenciiiiim hosgeldin tatlım, senin kac Eylül gorunuyor dogum?

Kızlar konussanıza neden sustunuz. Herkesin uykusu mu geldi nedir?

Ben de cok merak ediyorum. Bakalım hayırlısı inşallah.

sende ne gibi belirtiler var benim öyle fazla bulantım olmadı 7. yada 8. haftada başladı bulantılarım ama aşırı deil çok şükür nadir kusuyorum kuyruk sokumu ağrım var bide ayaklarım çok üşüyor kansızlık çıkmadı nedeni belli deil bebişten belkide

napıyım selam verdım alan olmadı küstüm

ben nete bakıyodum cnm test sonuçlarım çıkmışmı diye ama malesef

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…