normal doğum da sancıyı çekebilirsen çok kolay..bebek çıktıktan sonra kuş gibi oluyorsun hem her şeyi görüyorsun...
eminim benim hamile oldumu öğrendim gibi kimse öğrenmmeişdir topikte ve eşine benim gibi sölememiştir :)))
Günaydın kızlar
Bi kahvaltımı yapıp geleyim,güzel sohbetler
Valla onceden hic yasamadigim icin cekebilir miyim cekemez miyi hiç emin degilim. Allah kuvvet versin insallah da cekeyim.
Bu arada doğum konusunda ben de normal istiyorum.
Epiduralsiz,epizyotomisiz..Tamamen doğal..
Sezeryandan çok korkuyorum ve de aynı şekilde epizyotomiden:18:
Umarım ikisine de gerek kalmaz..
Ama tabii o zamanki şartlar ne gerektirir bilinmez.
Benim gönlümden geçen tamamen doğal
sen nasıl öğrendin ve nasıl söyledin?
işe gidiyorum hiç bişim yok ama öğlen yemek saatine gelince sıra nasıl bi mide bulantısı böle varla yok arası ve hemen yemekleri alıyorum direk tatlı yiyorum sonra yemeklerden biraz alıyorum tamamdır arkadaşlar dalga geçiyo bebek geliyo diye mümkün değil diyorum olmaz hastalndım diyorum .......
neyse ocak 21 de dr gittim dr gitme sebebim gebelik falan değil kanama bi an kanamam oluyo tamam diyorm regl oldum ama 1 saat sonra bişi yok derken duşa girdim bi gün baya bi parça şeklinde kanamam oldu ben yine boşverdim nedense hiç anlam veremiyorum bari test al dimi yok neyse bi arkadaşım var onunla dr gidicez randevu aldım kesin diyoruz yara falan var yada pko hastasıyım kistlerde bişi var ama gebelik yok o kadar eminim yani neyse iş yerine hastaneye gidicemi söledim sabah kalktım arkadaşa gittim kahvaltı yaptım bide diyorum ki arkadaşıma böle sabahları midem hep bulanıyo ii değilim diyorum :)......21 ocak dr gittim gebelik varmı dedi kız yok dedim şikayetlerimi anlattım dr ma çatala aldı beni baktı baktı ...yara var dedi ama öle çok değil yani anlattığın derece kanama ve ağrı yapmaz dedi şöle yat bide ultrasonla bakım dedi ana bi baktı ben çok rahat bekliyrum bi anda klp sesi güm güm ben resmen aptal oldum bu nen dedim gebesin dedi ve bebeği gösterdi zaten 9 haftalık olmuş bile :) derken sustu dr sürekli karnımda geziyo ultrason ama suratı falan asıldı bi sorun mu var yüzünüzü hiç beğenmedim dedim bu bebekler ikiz dedi 2. şok ee dedim ama biri çok zayıf kalp atışları çok az o düşüyo kanama sebebide bu dedi tabi ilaçlar iğneler istirat derken sıra eşimi aramaya geldi hiç beklemedimiz bir leydi bu eşime telefonda söledim zamansız oldu için biraz sıkılıcanı düşündüm hamile oluşuma ama o ikizin düştüğü için çok üzüldüDD ben birtaneye derken o ikinci neden gitti diyo böle işte arkadaşlar
sen nasıl öğrendin ve nasıl söyledin?
işe gidiyorum hiç bişim yok ama öğlen yemek saatine gelince sıra nasıl bi mide bulantısı böle varla yok arası ve hemen yemekleri alıyorum direk tatlı yiyorum sonra yemeklerden biraz alıyorum tamamdır arkadaşlar dalga geçiyo bebek geliyo diye mümkün değil diyorum olmaz hastalndım diyorum .......
neyse ocak 21 de dr gittim dr gitme sebebim gebelik falan değil kanama bi an kanamam oluyo tamam diyorm regl oldum ama 1 saat sonra bişi yok derken duşa girdim bi gün baya bi parça şeklinde kanamam oldu ben yine boşverdim nedense hiç anlam veremiyorum bari test al dimi yok neyse bi arkadaşım var onunla dr gidicez randevu aldım kesin diyoruz yara falan var yada pko hastasıyım kistlerde bişi var ama gebelik yok o kadar eminim yani neyse iş yerine hastaneye gidicemi söledim sabah kalktım arkadaşa gittim kahvaltı yaptım bide diyorum ki arkadaşıma böle sabahları midem hep bulanıyo ii değilim diyorum :)......21 ocak dr gittim gebelik varmı dedi kız yok dedim şikayetlerimi anlattım dr ma çatala aldı beni baktı baktı ...yara var dedi ama öle çok değil yani anlattığın derece kanama ve ağrı yapmaz dedi şöle yat bide ultrasonla bakım dedi ana bi baktı ben çok rahat bekliyrum bi anda klp sesi güm güm ben resmen aptal oldum bu nen dedim gebesin dedi ve bebeği gösterdi zaten 9 haftalık olmuş bile :) derken sustu dr sürekli karnımda geziyo ultrason ama suratı falan asıldı bi sorun mu var yüzünüzü hiç beğenmedim dedim bu bebekler ikiz dedi 2. şok ee dedim ama biri çok zayıf kalp atışları çok az o düşüyo kanama sebebide bu dedi tabi ilaçlar iğneler istirat derken sıra eşimi aramaya geldi hiç beklemedimiz bir leydi bu eşime telefonda söledim zamansız oldu için biraz sıkılıcanı düşündüm hamile oluşuma ama o ikizin düştüğü için çok üzüldüDD ben birtaneye derken o ikinci neden gitti diyo böle işte arkadaşlar
biz 6 ay tam gaz çalıştık 6 ay sonra oldu. ben eşimin doğum gününde acaba bişey varmı test yaptım günüm geçmişti negatif çıktı. çok üzüldüm. dedim test yaptım yine yok. kızdı bensiz niye yaptın diye. aradan 1 hafta geçti bende hala tık yok dedim bi daha yapim ayyyy bu kez pozitif çıktı. kimse inanmadı bana . haftada bir test yapınca, pozitif sonuca inandırmam zor oldu. hatta eşim yok dedi gözümle görücem
Bu arada doğum konusunda ben de normal istiyorum.
Epiduralsiz,epizyotomisiz..Tamamen doğal..
Sezeryandan çok korkuyorum ve de aynı şekilde epizyotomiden:18:
Umarım ikisine de gerek kalmaz..
Ama tabii o zamanki şartlar ne gerektirir bilinmez.
Benim gönlümden geçen tamamen doğal
Hanımlar ben de bugun doktora gidiyorum. Aslında biliyosunuz randevum 5 martta idi ama...Bir arkadasim var 6 aylık hamile, bir doktordan bahsetti, cok ilgili imis. her hastaya 1 saat ayırıyomus. Her yerini olcuyomus, cok cok fazla bilgi veriyomus diye. Kadını cok merak ettim. Ben de bu aksama randevumu aldım, bir de bu kadına gidicem bakalım. hem de bebğimi gormıüş olurum. Belki cinsiyetini de soyler bir ihtimal. İzmir'de olup da Saime Yetiş'e giden var mı. ona gidiyorum bugun iste. Bakalım nasılmış :)
hadi hayırlısı cnm inş. cinsiyetide öğrenirsin ben çok merak ediyorum
Kızlar konussanıza neden sustunuz. Herkesin uykusu mu geldi nedir?
Ben de cok merak ediyorum. Bakalım hayırlısı inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?