2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım süper anlatmışsın ofisin ortasında gülme krizi geldi Biz bekliyorduk 4 aydır korunmuyorduk ama sıkı bir çalışma da yoktu adetim 3 gün gecikti bi de göğüslerim şişti en önemli belirti bence kasıklarımda tuhaf batmalar oluyordu böle nefesimi kesiyordu sonra 20 saniye içinde kayboluyordu. Doktora gittim korktum bişi mi var acaba diye hastalık sandım batmalar yüzünden. Doktor idrar da bakalım ama çıkmaz sonra kan da bakarız dedi. İdrar da çıktı hemen bi salak salak sırıtıyordum ki ay durduramadım.

Sonra eşime msj attım iş yerinden geldi hemen yanıma böle oturduk arabada salak salak bakıyoruz birbirimize panik yaşadık azcık sonra eşim ciddileşti bölee Allah nasip etmiş vermiş hayırlı bir evlat olur ins dedi. Sarıldık felan eşim o anda bi kaç yaş büyüdü gibi geldi bana cidden daha olgun sanki şimdi.

Ben de cok merak ediyorum. Bakalım hayırlısı inşallah.

Ces sen 12+ haftadasın ama cinsiyetini öğrenemedinmi?
Ben bu haftasonu doktora gidicem 12+hafta oluyorum öğrenirim diye ümitleniyordum
acaba öğrenirmiyim bende çok merak ediyorum

midem bulanıyor:26:

Kuru emek ye bakalım biraz canım belki iyi gelir.

Benim ne bulanti ne öğürme oldu. Sadece 5-6 haftalarda istahsizdim o da gecti sayilir. Benim gebelikle ilgili tek sikayetim migrenim. Onun disinda beni cok sıkan bisey olmuyor. ama dun sag kasigim cok agridi bacagima da vurdu belime de. uyuyunca gecti allahtan. haftaonu biraz yorulmustum ondan oldu heralde. belirtileri cinsiyet acisindan sorduysan ben erkek hissediyorum. Cinsiyet tahmin testi yapmistim erkek dedi. Rus ve cin takvimleri de erkek diyor. bakalım hayırlısı.

bi yandan okuyorum yazdıklarınızı bir yandanda hamilelik kurslarına bakıyordum. adana da sadece 1 hastanede varmış oda 27 ocakta başlamış. geç kaldım sizlerde gitmeyi düşünüyormusunuz hamilelik kursuna

Ces sen 12+ haftadasın ama cinsiyetini öğrenemedinmi?
Ben bu haftasonu doktora gidicem 12+hafta oluyorum öğrenirim diye ümitleniyordum
acaba öğrenirmiyim bende çok merak ediyorum

Doktora gittigimde sata gore 11+2, ultrasona gore 11+6 idim. Bence doktorum gördü ama etik geregi yorum yapmak istemedi sonradan yanılırsa uzuluruz diye. Biraz kestirip attı konuu cunku bu haftada gorunmez daha gibisinden. Ama gorunmesi gercekten cok zor cunku bebegin kendisi zaten 5 cm idi, pipisi olsa 1-2 mm, ya da kız oldugunu varsayarsak dissardan belli edecek cok bisi yok, o yuzden hak verdim ben de gorunmez deyince. Ama belki bugunku doktorum soyler. Hayırlısı.

Benim ne bulanti ne öğürme oldu. Sadece 5-6 haftalarda istahsizdim o da gecti sayilir. Benim gebelikle ilgili tek sikayetim migrenim. Onun disinda beni cok sıkan bisey olmuyor. ama dun sag kasigim cok agridi bacagima da vurdu belime de. uyuyunca gecti allahtan. haftaonu biraz yorulmustum ondan oldu heralde. belirtileri cinsiyet acisindan sorduysan ben erkek hissediyorum. Cinsiyet tahmin testi yapmistim erkek dedi. Rus ve cin takvimleri de erkek diyor. bakalım hayırlısı.[/QUOTE]

evet cnm erkek mi kız mı diye sordum :)) benim testlerin çoğunda kız çıktı erkek olursa hepsini çürütücem ama görenler erkeğe benziyor diyorlar karnım şimdiden baya sivrildi pazar günü hamile pantolonu aldım normalde 38 giyen ben 44e anca sığdım şok daha 3 ay dolmadı ama mağazadaki bayanda baya şişmişin belli oluyo dedi sanırım 9. ayda yusyuvarlak olucam

ben de idrar testi yaptrdım 2 defa ikinci çizgi silik çıkıyordu, eşime sanırım hamileyim dedim inanmadı. sonra hastaneye gittim kan testinde kesin pozitifi gördüm. akşam eşime süpriz yapayım diye bekledim bekledim gece 12 gibi uyumuşum tabii test sonucunu da masanın üstünde unutmuşum. eşim geldi test sonucunu aldı baktı bu doğrumu dedi çok sevindi ve ben bana sarılır kucaklar felan diye romantik anlar beklerken o annesini aradı anne müjde babaanne oluyosun dedi :-((((( o kadar bozuldumki

Benim doktor 12+ haftada % 75 belli olur demişti.
Sanırım ondan dolayı ümitliyim biraz.
Benim bir kızım var ona hamile kaldığım andan
son doğum anına kadar kız demiştim.
Bunda hislerim erkekten yana ama acaba ben öyle olmasını diliyor
olabilirmiyim diyede kendimi kaptırmıyorum.
İnsan çok merak ediyor ama

Dualarımız seninle, ikiliyi düşünme bol bol bebegini gorcen onu dusun, rahatlaaaa. heryerini gorucen şimdi minişinin. Allah yardımcın olsun canım hoscakal.

günaydın hanımlar,ikiliye ben de cuma gıtmeyı düşünuyorum randevu alıcam akşam üstü,ces1234 ıkıli test uzun süren bir test mi uzun uzun göreceksin demışsın diğer ultarsonlarım kısa sürmüştü bebegımı cok az görüyorum diye cok uzuluyordum dediğin gibiyse eğer ne mutlu çok merak edıyorum cunku herseyını:)

Bu dönemde genital tüberkül ("tepe") adı verilen yapının ultrasonografideki duruşuna göre (erkek bebeklerde yukarı doğru, kız bebeklerde vücuda paralel) cinsiyet konusunda bir fikir edinilmesi mümkün olsa da çoğu doktor cinsiyeti net olarak görene kadar bilgi verme konusunda isteksizdir. yani henüz organı tam göremeseler de duruşuna göre tahmin edebiliyorlarmış.bu tahminde doğruluk payı %80 olduğu için söylemek istemiyolarmış

evet cnm erkek mi kız mı diye sordum :)) benim testlerin çoğunda kız çıktı erkek olursa hepsini çürütücem ama görenler erkeğe benziyor diyorlar karnım şimdiden baya sivrildi pazar günü hamile pantolonu aldım normalde 38 giyen ben 44e anca sığdım şok daha 3 ay dolmadı ama mağazadaki bayanda baya şişmişin belli oluyo dedi sanırım 9. ayda yusyuvarlak olucam [/QUOTE]

Sanki kızda daha çokmu şişiyordu vicut yanılıyorda olabilirim.

Üzülme heyecandan ne yapacağını bilememiştir.
Birde erkekler hemen herkez duysun istiyor.

Son düzenleme:
arkadaşlar benim yazdıklarım gözükmüyomu

Bu yazdıgın gorunuyor. Noldu birsey mi kacirdik farkında olmadan?

Benim karnım hic cikmadı daha. Gaz olunca birtek cikiyor. malum sirkette bu problem oluyor evde olsa rahat olurum gazdan dolayı da cikmaz karnım Ama ben de haftasonu hamiş pantolonu almayı planlıyorum. kot alıcam ki yaz olunca da giyebileyim. Hatta gecende ben bir tane kumas olarak aldım hamile pantolonu (diz cikardi diye giymiyorum geri goturcem de) o da M bedendi. normalde 38 giyerdim zaten bazen kalca kesimine gore 40. demek ki capim pek farketmemis. halbuki 2 kilo aldım ama. boydan kurtarıyorum ben. boy 183

ben annemlere söylerken çok zorlandım ama eşim kendi ailesine çok rahat söyleedi. tuttmuş kaynanam diyoki. siz yanlış yaptınız. efendim ewde davet vericekmişim iki aileye öyle söyleyecekmişim. ayy bunların boğaz derdi beni öldürcek

iremcim kahvaltı edip gidersen bebek rahat durmuyo, haliyle de doktor bebegi yan yatar pozisyonda gormek icin bayaaaa ugrasio:) aklinda olsun yemek yiyip git bi de bol su ic ki idrar torban dolu olsun bebek daha net gorunur.

selam güzel anneler
nasılsınız? neler kaynatıyosunuz bakalım

benim bi arkadaşım epidural sezeryan olsu sımdı yıne hamıle ama asla yaptırmam dıyo dr un ellerını içimde hissettim dıyo

napıyım selam verdım alan olmadı küstüm

ben nete bakıyodum cnm test sonuçlarım çıkmışmı diye ama malesef

arkadaşlar benim yazdıklarım gözükmüyomu

Araya kaynamış üzülme,görünüyor yazdıkların

maşallah sen boylusun ben ufacık tefecik bişeyim boyum 1.53 kilomda 53tü hamile kaldığımda şuan 55 olmuşum o yüzden diyorumya hamielik sonunda yusyuvarlak olurum diye

HAmileligin acıklanması kız babası acısından cok zor bence. Benim ablamlar boyle davetle acıkladılar. benim annemleri ve kayın annelerini cagirarak. enistem ablami kastederek S....éin icine bisi kacmis dedi. Babamin yuzunu gormeniz gerekirdi cok ayip bence. Esim hamile demenin suyu mu cikti da icine bisi kacmis diyosun. Ben bile cok utanmistim babam cok garip oldu, o yuzden ben bir gun anneme gidip soyledim. babama sen soyle dedim. Bence daha uygun boyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…