benim canımın içi eşim oodundan hallice olduğundan bu kadr güzel bir hikayemiz yok ben arkadaşımın babasının cenazesi için eskişehire gitcektim kokrtum trende bişi olurmu hamileysem diye idrar testi yaptım negatif çıktı ben tabi sinir küpü trene binene kadar eşime köpürdüm durdum eğer önümüzdeki ayda olmazsa sorun sende gidip test yaptır dedim falan neyse gittim 2 gün döndüm hafta sonu kayağa gidelim dedi arkadaşlar ama ben korktum ya hamileysem diye e yerde ayırtmamız gerekior kalabalık org. çarşamba akşamıydı eşim işten geldi ben durmadan napcam diye konuşuorum eşime gidip hastanede kan testi yaptırsakmı diorum eşim hiç konuşmuor melis sen kafanda kuruşsun gidelim dedi gittik kan verdik 1.5 saat sonra gelin alın telde bilgi vermioruz dediler en uzuunnn 1.5 saatim geçti gittik eşim park yeri bulamadı arabada kaldı ben gittim aldım bir baktım hamileyim ağlamaya başladım ama sevinçten buarada evden çıkarken cebime bebek patiği koymuştum arabaya gitmeye başladım herkes bana bakıor auuuvvvv diye tuhaf bir nida ile ağlıorum ama suratım sırıtıor eşim demişki eyvah hamile deil bitirdi beni arabanın kapısını açtım patiği falan unuttum tabi ben hamileyim diye böğürdüm okdr eşimden öleee havalar uçan bir tepki gelmedi tmm ağlama sakin ol harici ben bekledimki babaoluorum der kornaya basar falan yok valla ölee mal mal baktı yüzüme sakin ol dedi halada sakin kendileri kalp atışını duyana kadar yorum yapmam dedi kalp atışını duyduk gerçekten heyecanlandı ama dr un odasından çıkana kadr bitti olay kusmasan sana tatlı alırdım dedibende hala kafayı yemeden yaşıorum işte yani yaptığı en bomba şey kalp atışından sonra bebeğe biberon almaktı sanırım 9 ayı bu biberonla geçircez
ay suyunu çıkarmışım uzun yazmanın
Hanımlar ben de bugun doktora gidiyorum. Aslında biliyosunuz randevum 5 martta idi ama...Bir arkadasim var 6 aylık hamile, bir doktordan bahsetti, cok ilgili imis. her hastaya 1 saat ayırıyomus. Her yerini olcuyomus, cok cok fazla bilgi veriyomus diye. Kadını cok merak ettim. Ben de bu aksama randevumu aldım, bir de bu kadına gidicem bakalım. hem de bebğimi gormıüş olurum. Belki cinsiyetini de soyler bir ihtimal. İzmir'de olup da Saime Yetiş'e giden var mı. ona gidiyorum bugun iste. Bakalım nasılmış :)
Ben de cok merak ediyorum. Bakalım hayırlısı inşallah.
midem bulanıyor:26:
sende ne gibi belirtiler var benim öyle fazla bulantım olmadı 7. yada 8. haftada başladı bulantılarım ama aşırı deil çok şükür nadir kusuyorum kuyruk sokumu ağrım var bide ayaklarım çok üşüyor kansızlık çıkmadı nedeni belli deil bebişten belkide
Ces sen 12+ haftadasın ama cinsiyetini öğrenemedinmi?
Ben bu haftasonu doktora gidicem 12+hafta oluyorum öğrenirim diye ümitleniyordum
acaba öğrenirmiyim bende çok merak ediyorum
Doktora gittigimde sata gore 11+2, ultrasona gore 11+6 idim. Bence doktorum gördü ama etik geregi yorum yapmak istemedi sonradan yanılırsa uzuluruz diye. Biraz kestirip attı konuu cunku bu haftada gorunmez daha gibisinden. Ama gorunmesi gercekten cok zor cunku bebegin kendisi zaten 5 cm idi, pipisi olsa 1-2 mm, ya da kız oldugunu varsayarsak dissardan belli edecek cok bisi yok, o yuzden hak verdim ben de gorunmez deyince. Ama belki bugunku doktorum soyler. Hayırlısı.
Dualarımız seninle, ikiliyi düşünme bol bol bebegini gorcen onu dusun, rahatlaaaa. heryerini gorucen şimdi minişinin. Allah yardımcın olsun canım hoscakal.
Doktora gittigimde sata gore 11+2, ultrasona gore 11+6 idim. Bence doktorum gördü ama etik geregi yorum yapmak istemedi sonradan yanılırsa uzuluruz diye. Biraz kestirip attı konuu cunku bu haftada gorunmez daha gibisinden. Ama gorunmesi gercekten cok zor cunku bebegin kendisi zaten 5 cm idi, pipisi olsa 1-2 mm, ya da kız oldugunu varsayarsak dissardan belli edecek cok bisi yok, o yuzden hak verdim ben de gorunmez deyince. Ama belki bugunku doktorum soyler. Hayırlısı.
Benim ne bulanti ne öğürme oldu. Sadece 5-6 haftalarda istahsizdim o da gecti sayilir. Benim gebelikle ilgili tek sikayetim migrenim. Onun disinda beni cok sıkan bisey olmuyor. ama dun sag kasigim cok agridi bacagima da vurdu belime de. uyuyunca gecti allahtan. haftaonu biraz yorulmustum ondan oldu heralde. belirtileri cinsiyet acisindan sorduysan ben erkek hissediyorum. Cinsiyet tahmin testi yapmistim erkek dedi. Rus ve cin takvimleri de erkek diyor. bakalım hayırlısı.
ben de idrar testi yaptrdım 2 defa ikinci çizgi silik çıkıyordu, eşime sanırım hamileyim dedim inanmadı. sonra hastaneye gittim kan testinde kesin pozitifi gördüm. akşam eşime süpriz yapayım diye bekledim bekledim gece 12 gibi uyumuşum tabii test sonucunu da masanın üstünde unutmuşum. eşim geldi test sonucunu aldı baktı bu doğrumu dedi çok sevindi ve ben bana sarılır kucaklar felan diye romantik anlar beklerken o annesini aradı anne müjde babaanne oluyosun dedi :-((((( o kadar bozuldumki
arkadaşlar benim yazdıklarım gözükmüyomu
evet cnm erkek mi kız mı diye sordum :)) benim testlerin çoğunda kız çıktı erkek olursa hepsini çürütücemama görenler erkeğe benziyor diyorlar karnım şimdiden baya sivrildi pazar günü hamile pantolonu aldım normalde 38 giyen ben 44e anca sığdım şok daha 3 ay dolmadı ama mağazadaki bayanda baya şişmişin belli oluyo dedi sanırım 9. ayda yusyuvarlak olucam
ben de idrar testi yaptrdım 2 defa ikinci çizgi silik çıkıyordu, eşime sanırım hamileyim dedim inanmadı. sonra hastaneye gittim kan testinde kesin pozitifi gördüm. akşam eşime süpriz yapayım diye bekledim bekledim gece 12 gibi uyumuşum tabii test sonucunu da masanın üstünde unutmuşum. eşim geldi test sonucunu aldı baktı bu doğrumu dedi çok sevindi ve ben bana sarılır kucaklar felan diye romantik anlar beklerken o annesini aradı anne müjde babaanne oluyosun dedi :-((((( o kadar bozuldumki
günaydın hanımlar,ikiliye ben de cuma gıtmeyı düşünuyorum randevu alıcam akşam üstü,ces1234 ıkıli test uzun süren bir test mi uzun uzun göreceksin demışsın diğer ultarsonlarım kısa sürmüştü bebegımı cok az görüyorum diye cok uzuluyordum dediğin gibiyse eğer ne mutlu çok merak edıyorum cunku herseyını:)
Bu yazdıgın gorunuyor. Noldu birsey mi kacirdik farkında olmadan?
selam verdım nasılsınız dıye sordum alan olmadı
küüüsssttttüüümmmm
selam güzel anneler
nasılsınız? neler kaynatıyosunuz bakalım
benim bi arkadaşım epidural sezeryan olsu sımdı yıne hamıle ama asla yaptırmam dıyo dr un ellerını içimde hissettim dıyo
napıyım selam verdım alan olmadı küstüm
ben nete bakıyodum cnm test sonuçlarım çıkmışmı diye ama malesef
arkadaşlar benim yazdıklarım gözükmüyomu
selam verdım nasılsınız dıye sordum alan olmadı
küüüsssttttüüümmmm
Bütün yazılanları okudum senin selamını görmedim canım kusura bakmaiyiyiz hamdolsun. Sen nasılsın?
Benim karnım hic cikmadı daha. Gaz olunca birtek cikiyor. malum sirkette bu problem oluyor evde olsa rahat olurum gazdan dolayı da cikmaz karnımAma ben de haftasonu hamiş pantolonu almayı planlıyorum. kot alıcam ki yaz olunca da giyebileyim. Hatta gecende ben bir tane kumas olarak aldım hamile pantolonu (diz cikardi diye giymiyorum geri goturcem de) o da M bedendi. normalde 38 giyerdim zaten bazen kalca kesimine gore 40. demek ki capim pek farketmemis. halbuki 2 kilo aldım ama. boydan kurtarıyorum ben. boy 183
ben annemlere söylerken çok zorlandım ama eşim kendi ailesine çok rahat söyleedi. tuttmuş kaynanam diyoki. siz yanlış yaptınız. efendim ewde davet vericekmişim iki aileye öyle söyleyecekmişim. ayy bunların boğaz derdi beni öldürcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?