ben annemlere söylerken çok zorlandım ama eşim kendi ailesine çok rahat söyleedi. tuttmuş kaynanam diyoki. siz yanlış yaptınız. efendim ewde davet vericekmişim iki aileye öyle söyleyecekmişim. ayy bunların boğaz derdi beni öldürcek
maşallah sen boylusun ben ufacık tefecik bişeyim boyum 1.53 kilomda 53tü hamile kaldığımda şuan 55 olmuşum o yüzden diyorumya hamielik sonunda yusyuvarlak olurum diye
Bu yazdıgın gorunuyor. Noldu birsey mi kacirdik farkında olmadan?
selam verdım nasılsınız dıye sordum alan olmadı
küüüsssttttüüümmmm
Küsme küsme kaçırmışız kusura bakma. İyimisin?
Ben de kapı gibi olucam bu gidişle. ikimizin de hali başka yani...
Bütün yazılanları okudum senin selamını görmedim canım kusura bakmaiyiyiz hamdolsun. Sen nasılsın?
alınganlık ettim kusura bakmayın
test sonuçlarımı beklıyorum ya o yuzden gergınım gallıba bıraz
HAmileligin acıklanması kız babası acısından cok zor bence. Benim ablamlar boyle davetle acıkladılar. benim annemleri ve kayın annelerini cagirarak. enistem ablami kastederek S....éin icine bisi kacmis dedi. Babamin yuzunu gormeniz gerekirdi cok ayip bence. Esim hamile demenin suyu mu cikti da icine bisi kacmis diyosun. Ben bile cok utanmistim babam cok garip oldu, o yuzden ben bir gun anneme gidip soyledim. babama sen soyle dedim. Bence daha uygun boyle.
sağlıklı olalımda gerisi yalan allah hepimizi farklı farklı yaratmış sonuçta
Alınganlık hepimizin derdi.kusura bakılcak bişi yok canım. İnşallah cok iyi cikicak sonuclarin dur bakalım.beraber bekleyelim.
maşallah sen boylusun ben ufacık tefecik bişeyim boyum 1.53 kilomda 53tü hamile kaldığımda şuan 55 olmuşum o yüzden diyorumya hamielik sonunda yusyuvarlak olurum diye
Ben düşünemiyorum babamın durumunu döverdi galiba eşimi böyle bişi söyleseBen de senin gibi yaptım anneme söyledim. Babama sen söyle dedim.
Bi gün tel de anneme yorgunum falan diyodum babam sormuş ne dedi diye annem de yorgun hissediyormuş demiş. Babam da tabi çocuk yoruluyo iş ev arası demiş. Annem gülmüşyok Ali kız hamile ondan yorgun demiş. Babam da kalmış azcık sonra olsun çok yoruluyo ev iş arsı demiş tekrar sonra annemin yanından gitmiş bozulup falan babalar çok komik oluyor.
Olur öyle ben de sabah eşime trip atıp ağladımiyi sonuçlarımızı alalım geçer bu alınganlıklarımız ins
HAmileligin acıklanması kız babası acısından cok zor bence. Benim ablamlar boyle davetle acıkladılar. benim annemleri ve kayın annelerini cagirarak. enistem ablami kastederek S....éin icine bisi kacmis dedi. Babamin yuzunu gormeniz gerekirdi cok ayip bence. Esim hamile demenin suyu mu cikti da icine bisi kacmis diyosun. Ben bile cok utanmistim babam cok garip oldu, o yuzden ben bir gun anneme gidip soyledim. babama sen soyle dedim. Bence daha uygun boyle.
benim bebeğim tamamen doğumgünü süprizi....şok olduk..eşim çok incedir.öğrenmemiz çok ani olduğu için bir şey yapamadı...beklenmedik bir anda geldi.2.hamileliğimde 9 gül göndermişti...ben de her ay için mi yoksa 1 ay geçince güller azalacak mı dedim...aşk olsun dedi bunun hesabını yapyorsun dedi.(alışmışım ya)yüz verdi astarını da istiyorum....bizde korku olduğu için bu hamilelikte hiçbir şey yapmıyoruz...oluruna bıraktık..zaten meleğim süpriz yaptı...bize yeter da artar bile..herşeyin hayırlısı
bu kaynanalar da bi alem oluyolar valla. acaba biz de kaynana olunca öyle mi olcaz????
İnşallah saglikla dogar bebegin. 9 gül gondermek gercekten cok ince bir fikirmis gercekten.
benim kayınvalidemler boğazlarına düşkünler. bize ne zamn gelseler hep saat 5 gibi gelirler. yemekli oluyor tabi bu saatte. yemekti pastaydı. çaydı derken canım çıkıyor. bide kalabalıklar 6 kişiler. onun derdi haber değil bebek bahanesiyle yemek yemek. eşim diyor zaten bize her gelen niye yemekli. garibim bi anlasa millet ne anasının gözü. biz gidincede bi kuru çayla dönüyoruz.
benim kayınvalidemler boğazlarına düşkünler. bize ne zamn gelseler hep saat 5 gibi gelirler. yemekli oluyor tabi bu saatte. yemekti pastaydı. çaydı derken canım çıkıyor. bide kalabalıklar 6 kişiler. onun derdi haber değil bebek bahanesiyle yemek yemek. eşim diyor zaten bize her gelen niye yemekli. garibim bi anlasa millet ne anasının gözü. biz gidincede bi kuru çayla dönüyoruz.
ay ces nekadar güldüm....bişey kaçmış babanı hiç düşünemiyorum...
ben de senin gibiyim. boyum 1,53 ama kilom 58 idi şimdi kaç oldu bilmiyorum :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?