2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bu kaynanalar da bi alem oluyolar valla. acaba biz de kaynana olunca öyle mi olcaz????

maşallah sen boylusun ben ufacık tefecik bişeyim boyum 1.53 kilomda 53tü hamile kaldığımda şuan 55 olmuşum o yüzden diyorumya hamielik sonunda yusyuvarlak olurum diye

Ben de kapı gibi olucam bu gidişle. ikimizin de hali başka yani...

Ben düşünemiyorum babamın durumunu döverdi galiba eşimi böyle bişi söylese Ben de senin gibi yaptım anneme söyledim. Babama sen söyle dedim.

Bi gün tel de anneme yorgunum falan diyodum babam sormuş ne dedi diye annem de yorgun hissediyormuş demiş. Babam da tabi çocuk yoruluyo iş ev arası demiş. Annem gülmüş yok Ali kız hamile ondan yorgun demiş. Babam da kalmış azcık sonra olsun çok yoruluyo ev iş arsı demiş tekrar sonra annemin yanından gitmiş bozulup falan babalar çok komik oluyor.

sağlıklı olalımda gerisi yalan allah hepimizi farklı farklı yaratmış sonuçta

Evet umrumda degil ister kapı gibi olayım ister tokmak gibi. doguumdan sonra düzelmeye bakarım . düzelemezsem de oyle kalırım. podyuma çıkmıcaz ya.

benim bebeğim tamamen doğumgünü süprizi....şok olduk..eşim çok incedir.öğrenmemiz çok ani olduğu için bir şey yapamadı...beklenmedik bir anda geldi.2.hamileliğimde 9 gül göndermişti...ben de her ay için mi yoksa 1 ay geçince güller azalacak mı dedim...aşk olsun dedi bunun hesabını yapyorsun dedi.(alışmışım ya)yüz verdi astarını da istiyorum....bizde korku olduğu için bu hamilelikte hiçbir şey yapmıyoruz...oluruna bıraktık..zaten meleğim süpriz yaptı...bize yeter da artar bile..herşeyin hayırlısı

Kız babaları bir başka canım, gerçekten alem oluyorlar.

enişten de bi hoşmuş hiç öyle söylenirmi???? demekki o da heycandan nasıl açıklayacağını şaşırdı))

İnşallah saglikla dogar bebegin. 9 gül gondermek gercekten cok ince bir fikirmis gercekten.

bu kaynanalar da bi alem oluyolar valla. acaba biz de kaynana olunca öyle mi olcaz????

benim kayınvalidemler boğazlarına düşkünler. bize ne zamn gelseler hep saat 5 gibi gelirler. yemekli oluyor tabi bu saatte. yemekti pastaydı. çaydı derken canım çıkıyor. bide kalabalıklar 6 kişiler. onun derdi haber değil bebek bahanesiyle yemek yemek. eşim diyor zaten bize her gelen niye yemekli. garibim bi anlasa millet ne anasının gözü. biz gidincede bi kuru çayla dönüyoruz.

benım eşimin anne ve babası ayrı yaşıyo o yuzden ıkısınede gıttık mecburen bızde ayıptır öyle gez gez söyle anneye söylenır o söyler ama bunlarda böle biz mısafırlıge gıtmeden önce bıle 2 gun öncesinden haber verıyoruz kadın bı kuru kafasına oturuyo ama öyle. benım annemlere gecenın bı yasrısı gıtsen nıye geldınız asla demez tuhaf ınsanlar çok tuhaf

ay ces nekadar güldüm....bişey kaçmış babanı hiç düşünemiyorum...

ayyy ne zor, allah yardımcınız olsun. allahtan benim kayınvalidemler uzaktalar yoksa onlar da bana hergün gelirlerdi hem de yemek vakti. hiç çekemem yaaaaaa

Vay oburlara bak. inşallah hamileliginden sonra boyle kallavi yemek yemeye gelmekten vazgecmislerdir.

ay ces nekadar güldüm....bişey kaçmış babanı hiç düşünemiyorum...

Ay dusunme zaten adam yer yarılsa da icine girsem dedi resmen gozleriyle.

ben de senin gibiyim. boyum 1,53 ama kilom 58 idi şimdi kaç oldu bilmiyorum :-(

sağlık olsun cnm hiç kafana takma göbişini gere gere gez boşver tadını çıkar kiloları düşünecek zaman deil şimdi doğumdan sonra bakarız çaresine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…