sağlık olsun cnm hiç kafana takma göbişini gere gere gez boşver tadını çıkarkiloları düşünecek zaman deil şimdi doğumdan sonra bakarız çaresine
Vay oburlara bak. inşallah hamileliginden sonra boyle kallavi yemek yemeye gelmekten vazgecmislerdir.
Ay dusunme zaten adam yer yarılsa da icine girsem dedi resmen gozleriyle.
benim kayınvalidemler boğazlarına düşkünler. bize ne zamn gelseler hep saat 5 gibi gelirler. yemekli oluyor tabi bu saatte. yemekti pastaydı. çaydı derken canım çıkıyor. bide kalabalıklar 6 kişiler. onun derdi haber değil bebek bahanesiyle yemek yemek. eşim diyor zaten bize her gelen niye yemekli. garibim bi anlasa millet ne anasının gözü. biz gidincede bi kuru çayla dönüyoruz.
Bizde 4-5 aydır bebek için çalışıyorduk her ay erken gebelik testi,kan testi falan derken
iyice sabırsızlanmaya başlamıştım en son regli tarihim 4 Aralık tı beklenmeyen tarihimse 31.12.2010 biz bu arada ev almaya karar verdik kredi için başvurduk 10-15 gün bu işe yoğunlaştık
ve bebek işini 1 yıl ertelemeye karar verdik ben regli olunca tekrar korunmaya başlayacaktım
ilişki sonrası hemen duş aldım hamile kalmayayım diye aylarca o kadar uğraşmıştım oysa bebek olsun diye :) neyse yılbaşı günü kredimiz onaylanmıştı.Baya sevinçliydik tamda regli günüm saat 12:00 gibi
lavaboya giderken aklıma çantamda son kalan test geldi amannnn nede olsa artık ihtiyacım olmayacak dur şunu yapayımda bu sayfada kapansın dedim.
İş yerinde lavaboya girdim testi yaptım test kenarda ben etrafı toparladım ellerimi yıkadım gayet rahatım çünki beklentim yok.Neyse tam çöpe atıcam aaaa oda ne çift çizgi
Saat 15:00 eşim aradı ben evdeyim erken geldim yılbaşı için hazırlık yapıyorum dedi,bende o zaman gel benide al sana yeni yıl hediyeni vereyim dedim.
Eşim söylene söylene geldi neymiş trafik varmış akşam versem ne olurmuş
Ona ceket aldığımı sanmışta
Neyse indim arabaya elimde bir zarf içinde test.
"Beni ne kadar seviyorsun"diye sordum benimle ilgili planların ne falan saçmalıyorum.
Sonra "gözümüz aydın kredi okeylendi,evimizi alabiliriz" dedim "buda hediyen" diyerek zarfı uzattım...
Eşim kredi parasını çek olarak verdiğimi sandı
zarfı açtı anlamsız,anlamsız bakıyor bu ne diye sonra çaktı
ve büyük şokkkk
Ağlamalar,sarılmalar falan sonra oda hediyesini verdi bana melek bebek kolye almış
Benim doktor 12+ haftada % 75 belli olur demişti.
Sanırım ondan dolayı ümitliyim biraz.
Benim bir kızım var ona hamile kaldığım andan
son doğum anına kadar kız demiştim.
Bunda hislerim erkekten yana ama acaba ben öyle olmasını diliyor
olabilirmiyim diyede kendimi kaptırmıyorum.
İnsan çok merak ediyor ama
Bizde 4-5 aydır bebek için çalışıyorduk her ay erken gebelik testi,kan testi falan derken
iyice sabırsızlanmaya başlamıştım en son regli tarihim 4 Aralık tı beklenmeyen tarihimse 31.12.2010 biz bu arada ev almaya karar verdik kredi için başvurduk 10-15 gün bu işe yoğunlaştık
ve bebek işini 1 yıl ertelemeye karar verdik ben regli olunca tekrar korunmaya başlayacaktım
ilişki sonrası hemen duş aldım hamile kalmayayım diye aylarca o kadar uğraşmıştım oysa bebek olsun diye :) neyse yılbaşı günü kredimiz onaylanmıştı.Baya sevinçliydik tamda regli günüm saat 12:00 gibi
lavaboya giderken aklıma çantamda son kalan test geldi amannnn nede olsa artık ihtiyacım olmayacak dur şunu yapayımda bu sayfada kapansın dedim.
İş yerinde lavaboya girdim testi yaptım test kenarda ben etrafı toparladım ellerimi yıkadım gayet rahatım çünki beklentim yok.Neyse tam çöpe atıcam aaaa oda ne çift çizgi
Saat 15:00 eşim aradı ben evdeyim erken geldim yılbaşı için hazırlık yapıyorum dedi,bende o zaman gel benide al sana yeni yıl hediyeni vereyim dedim.
Eşim söylene söylene geldi neymiş trafik varmış akşam versem ne olurmuş
Ona ceket aldığımı sanmışta
Neyse indim arabaya elimde bir zarf içinde test.
"Beni ne kadar seviyorsun"diye sordum benimle ilgili planların ne falan saçmalıyorum.
Sonra "gözümüz aydın kredi okeylendi,evimizi alabiliriz" dedim "buda hediyen" diyerek zarfı uzattım...
Eşim kredi parasını çek olarak verdiğimi sandı
zarfı açtı anlamsız,anlamsız bakıyor bu ne diye sonra çaktı
ve büyük şokkkk
Ağlamalar,sarılmalar falan sonra oda hediyesini verdi bana melek bebek kolye almış
slm kızlar ben epidural normal doğum yaptım ve benim kkda aynı benim gibi epidural doğum yapan tüm arkadaşlarımla ortak bir noktamız sırt ağrısı geçmek bilmeyen ben şükür 1sene sonra geçirdim sporla oldu oda başka türlü olmuyor bazı arkadaşlarımda hala sürüyor sırt ağrısı bazısındada hatta oda arkadaşımdada sürekli bir baş ağrısı bıraktı ben normal doğumu çok zor yaptım öyle basit bişey değil onu söyleyim size sancı adet sancısının kaç mislisi bir sancı dr.lar karnıma basmaktan kaburgalarımı ezmiş bide 1sene kaburga eziği acısı çektim vakumla çekildi bebeğim son çare ve başı zarar gördü allah esirgedi kalıcı bişey bırakmadı çok şükür ha bide ben sezeryandan farksız oldum makatıma kadar yırtıldı dikişlendim baya bi oturamadım popo üstüne yeni dr.uma bunu anlattığımda muhakkak çatın dardır dedi doğum esnasında onuda çok kontrol ettiler ama normal dediler yinede zor oldu ben şimdi çok korkuyorum son anda değişiklik yapmazsam dr. düşüncesi ne olursa ona göre karar vericem gönlüm sezeryana kayıyor açıkcası o sancıyı çekmek istemiyorum bide ben epdural yaptırdım acıyı azaltılmış haliydi allah hepinize kolay doğum nasip etsin kızlar zor anne olmak gerçekten
DR. DÜZGÜN BEY banada 12 martta gel hem ikilini yapalım hepde %75 sölerim dedi cinsiyetini
ay okudukça içim bi fena oldu. ben hiç acı çekmeden doğurmak istiyorum ama bu mümkün değil malesef :-(((epidural sırt ağrısı bırakıyorsa ben hiç istemem. zaten belimde platin var ve sürekli bi ağrı yaşıyorum. bi de o eklenirse..............
birde alt komşum 1sene önce epidural sezeryan yaptırdı acıyı hissettim dedi ameliyatın ondanda korkuyorum ben ya hissedersem ameliyat acısını diye en güzeli genel anesteziyle olması bence
bahçelievler medicana hastanesinin internet sitesinde doktorlarımız bölümünde düzgün beyin ismi yok :-( ben de tavsye üzerine baktım ama. peki hastane nasıl memnunmusunuz hastaneden?
sölemiştim yıne söliyim en yakın arkadasım yaptı epidural sezeryan dr un ellerını hıssettım ıcım de hayatta bu kez öyle yaptırmam nasıl olsa kesılıyosun bılıncın acık olmasının bı anlamı yok dıyo galıba bende epidural normal ısterım
var canım jinekolog diye bak orada çıkıyor, hastaneden bir şikayetim yok zaten olacak birşeyde olmadı Ben Düzgün beyle hep muhattap oldum ama hostes kız falan iyilerdi.
bende yazmıştım ama kimse yorum yapmadı... uyanık haldeyken beni kimse kesemez yaaa birde ir tanıdık bu epiduraldan sonra 1 sene psikolojik tedavi gördü hem lohusa deprasyonu hemde sürekli ben herşeyi duydum hissettim diye dolaşmaya başlamış ağlama krizleri falan ay ne gerek var olsun bebeğimi 1 saat sonra göreyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?