2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba hanımlar gündüzleri pek giremiyorum nete ama geçmişi okuyarak hepinizden haberdar oluyorum umarım hepinizin keyfi yerindedir benim iştahsızlığım ve kabızlığım hala devam ediyor

kabızlık için probiyotikli yogurt onermis doktorlar sen de doktoruna sorararak bir dene istersen. cok sıkıntı verici bir durum. sabahları aç karnına kuru kayısı da oneriririm. Allah yardımcın olsun innsallah biran once gecer.

ces banada o yoğurtlar iyi geldi ama kızlar son kullanma tarihine dikkat edin alırken son gün falan oluyor bide 4tane zaten 4günde yiyeceksin günü geçiyor ona göre hesaplayın alın banada iyi geldi çok şükür düzeldim

Son düzenleme:
kızlar ben vajinismus belasıyla uğraştım o yüzden etkilenip korkmamak için doğumla ilgili hikayeleri okuyamıyorumda izleyemiyorumda ama normal doğum yapmak isterim

Bende saat 12:00 de hastaneye gittim 17:15 te doğum yaptım
Tam 5 saat suni sancı çektim

inş.canım sağol. actıvıayı aldım bakalım drum onu bi dene yine aynı olursa şurup var onu denersin dedi.

kızlar, 03.03.2011-05.03.2011 tarihleri arasında istanbul fuar merkezinde bebex, hamilelik, anne, bebek, çocuk ürünleri fuarı var.
neden iki fuar bu akdar yakın tarihte anlamadım ama ben de şimdi gördüm

slm kızlar cuma allahtan manı gelmezse kalp atıslarını ılk defa duyacaz inşaallah ama sizde var mı bende bır anda ateşlenme ve baş dönmesı aksam 8 de yatıyorum sabah 6 da kalkıyorum cok uykusuzluk cekıyorum kan değerlerim normal ama yardımcı olursanız sevınırım

canm ben ilk haftalarda cok uyuyodum şimdi gece 10 kere kalkıyorum sabahta 6 7 gıbı kalkıyom sonra zorlarsam anca uyuyorum normal canım bas dönmelerınde normal bolbol dınlen

artık havadan nem kapar oldum ılk gebelıgım kımyasal gebelık olunca cvbın ıcın cok tesekkür ederım canım allah saglıklı sıhatlı bır şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder cümle ile amin

hadi hayırlısı bakalım.bende olmadı ama inş.düzelir.

internet sitesinden buldum meryem süresi her gün okumak bebeğin sağlıklı gelişimini sağlıyormuş güzel ahlaklı olması için de ibrahim süresi ve insan süresi okumak zeki olması içinde hakka süresini bir hocaya yazdırıp muska gıbı taşımak ve bebek içinde ayrı yazdırıp bizde bebek ilk dogdugunda bır damla zemzem suyu verırler agzı acılırken dua eşliğinde o zemzem suyunun içine yazılmış hakka süresini koyulup bebeğe bır damla içirilirse bebek zekası artarmış

kızlar şimdi tv de izledim 1 çay kaşığı kekiği suyla içmek sütlü mısır yemek ve zeytin çekirdeği emmek mide bulantılarına iyi geliyormuş

evet dört boyutluydu galiba.ağzı burnu çenesi o kadar belliydi ki vajinal bakılırsa belli olur dedi bana 10 gün sonra ikili teste çağırdı o zaman benimki de 12+3lük olcak cinsiyeti belli olur dedi

ben de çocuğun salih olması için 71 enbiya doğumun kolay olması için de meryem suresinin okunması gerektiğini duymuştum

arkadaşlar geçenlerde bi doktor haberlerde yeni doğan çocuğa bi çay kaşığı maden suyu verin gazı olmaz dedi. hatta kendi çocuğunda da denemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…