merhaba hanımlar gündüzleri pek giremiyorum nete ama geçmişi okuyarak hepinizden haberdar oluyorum umarım hepinizin keyfi yerindedir benim iştahsızlığım ve kabızlığım hala devam ediyor
ay ne güzel bir sürpriz olmuş............
bebek kısmetiyle gelir diye boşuna dememişler. çok güzelmiş
DR. DÜZGÜN BEY banada 12 martta gel hem ikilini yapalım hepde %75 sölerim dedi cinsiyetini
ha unutmadan size en büyük tavsiyede bulunayım normal doğum yapacaklara sancınız çok sıklaşırsa gidin hastaneye azsa hemen gitmeyin açılmanız çabul olsun diye suni sancı veriyolar gerçek sancı o kadar fazla değil o felaket bi sancı veriyor evde çekin azıcık sıklaşınca gidin derim açılmanız bitsinki hemen hastanede doğuma geçin ben çok pişmanım salak gibi hemen gittim verdiler damardan suni sancı feleğimi şaşırttılar damara girer girmez nerden geldiğimi şaşırmıştım
kabızlık için probiyotikli yogurt onermis doktorlar sen de doktoruna sorararak bir dene istersen. cok sıkıntı verici bir durum. sabahları aç karnına kuru kayısı da oneriririm. Allah yardımcın olsun innsallah biran once gecer.
slm kızlar cuma allahtan manı gelmezse kalp atıslarını ılk defa duyacaz inşaallah ama sizde var mı bende bır anda ateşlenme ve baş dönmesı aksam 8 de yatıyorum sabah 6 da kalkıyorum cok uykusuzluk cekıyorum kan değerlerim normal ama yardımcı olursanız sevınırım
slm kızlar cuma allahtan manı gelmezse kalp atıslarını ılk defa duyacaz inşaallah ama sizde var mı bende bır anda ateşlenme ve baş dönmesı aksam 8 de yatıyorum sabah 6 da kalkıyorum cok uykusuzluk cekıyorum kan değerlerim normal ama yardımcı olursanız sevınırım
hadi hayırlısı bakalım.bende olmadı ama inş.düzelir.
hayırlı olsun cnm çok sevindim allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip kısmet etsin 4 boyutlu ultrasonlamı baktı doktorun? bende 1 martta gidicem inş. 12+4 olcak o zaman cinsiyeti görünürmü çok merak ediyorum yaa
canım bu arada senin bu cizelge gebelik degil yaş cizelgesi olmus. duzelt istersen.
internet sitesinden buldum meryem süresi her gün okumak bebeğin sağlıklı gelişimini sağlıyormuş güzel ahlaklı olması için de ibrahim süresi ve insan süresi okumak zeki olması içinde hakka süresini bir hocaya yazdırıp muska gıbı taşımak ve bebek içinde ayrı yazdırıp bizde bebek ilk dogdugunda bır damla zemzem suyu verırler agzı acılırken dua eşliğinde o zemzem suyunun içine yazılmış hakka süresini koyulup bebeğe bır damla içirilirse bebek zekası artarmış
benim çizelgem mi ?
evet canım senninki. önemli degil ama belki farketmemissindir diye dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?